Şimdi Ara

Digimon RPG Screenshot ' ları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başlıcam ama çok şey istiyor hıyar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Tebrikler.

saol burak

Bu arda Megidramon yapmam iyimi oldu ?

Arkadaşlar düşündüm Megidramonu sevmemeye başladım o Yüzden Return kArtla Gallantmon a geri döndüm
    __________________________________________________________________________________________

Arkadaşlar oyunda Alphamonda varmış yaa deli bişi ama çizgilerini sarı yerine turuncu yapmışlar alın resimleri :

ALPHAMON

Digimon RPG Screenshot ' ları

ALPHAMON ' un 1. Saldırısı

ALPHAMON ' un 2. Saldırısı

ALPHAMON ' un 3. Saldırısı

Manyak bişi yaa adam bide 80 LvL yapmış oyunun en güçlü digilerindendir kesin

Galiba bu dorumonla başlayanlar son digimon u yaptıktan sonra Kapsül + Alphamon kart ile Alphamon yapıolar benim düşüncem bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 14 Eylül 2008; 14:21:14 >

• NBA01 oyunu şu an tek sen oynuyorsun galiba ama boşuna oynuyorsun onu söyliyeyim enerjini bu kadar harcarsan ka serverinde düşük enerjili kalırsın
  • Tam ihtiyacım olan kart. 51 level dorumonum var ama oyun yok.
  • quote:

Tam ihtiyacım olan kart. 51 level dorumonum var ama oyun yok.

Alphamon LvL 1 Kart bulmak zordur be Burak

Bu arada Crimson Knight sadece ben oynamıyorum matt. arkadaşımızda oyunuyor onla beraber oynuyorum zaten ve benim enerjim asla bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 15 Eylül 2008; 13:24:23 >
  • ok sen bilin ama insan sürekli aynı oyunu oynamakta bi yerde sıkılır sen şimdi megaları dizion ama americada başlangıç digisinin megası için 1 aydan fazla zaman almasi işten bile deil bazıları ben şu kadar sürede yaparım diyecekler eminim ama genel olarak mega yapmak ve digimon yakalamak çok zor bunu herkes eski zamanlardan bilir

tuzlukk

• quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

ok sen bilin ama insan sürekli aynı oyunu oynamakta bi yerde sıkılır sen şimdi megaları dizion ama americada başlangıç digisinin megası için 1 aydan fazla zaman almasi işten bile deil bazıları ben şu kadar sürede yaparım diyecekler eminim ama genel olarak mega yapmak ve digimon yakalamak çok zor bunu herkes eski zamanlardan bilir

tuzlukk

çokta zor değil alirım 100 tane plug-ın n ve dark chip bunlarla gece gündüz kasarım mesela matt. arkadaşımız benden sonra başladı ama benim tamer 29 lvl onunki en son sölediğinde tameri 40 lvldi ve şimdi yeşil tamer bile olmuştur nasıl yapıon dedim ben gece gündüz oynuom dedi yani çok oynamakla alakası var her gün 2 saat oynarsan 1 ayda yaparsın o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 27 Eylül 2008; 19:02:12 >

• Arkadaşlar Bu Gün Bir Boss Avına Çıkmışız 2 ark ile ( bu arklar ing ) Digimnlarımızda en güçsüzü 41 en güçlüsü 44 lvl

NOT : Benim Digimonlarım Omnimon 41 lvl Ve Blackwargreymon 42 lvl , 2. Arkın Digimonları Imperialdramon FM 41 lvl ve Cherubimon (Black) 43 lvl , 3. arkın Digimonları ise Gallantmon 44 lvl ve Metalgarurumon 41 lvl

BOSS AVLARIMIZ :

1. METALGARURUMON

İlk olarak tek arkla basladık ilk bossa sadece ikimiz gittik yani Metalgarurumona.o öldü ama ben son vurusla yendim Metalgarurumonu

Metalgarurumon Resim

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/52/40/84/5240847dff7b9d7e1a01f4bbda83f3f5.jpg ( Daha Net Görmek isteyenler için )

2. OMNİMON

2. duğarımız omnimon oldu ve 3. ark ı da kattık kadroya gittik Biraz zorlandık ama yendik

Omnimon Resim

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/9a/28/42/9a2842f2c3e0874dec43b7969c09cc28.jpg ( Daha Net Görmek isteyenler için )

3. BLEEZMON BLAST MODE

Ben bunu Güçlü sanardım ama rahat yendik hemde yanında 77 lvllik Bleezmonlar vardı

Bleezmon Blast Mode Resim

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/2e/8a/36/2e8a36867fec55453493656f4076cad6.jpg ( Daha Net Görmek isteyenler için )

4. MACHİNEDRAMON

4. Digimon ise Machinedramon du son en fazla 2 vuruslık canı kalmıştı tam ben son vurusu vuracakken o bana vurdu ve ben öldüm zaten benim omnimon babasının kilimi serilmiş gibi yatıo yerde sonra Imp FM 1 tane vurdu öldü

Machinedramon Resmi

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/43/e8/8e/43e88e00d6cc41bcd5644cf2f9f7c5e4.jpg ( Daha Net Görmek isteyenler için )

5. Puppetmon

5. Boss umuz ise Puupetmon oldu ve benim Blackwarı Öldürdü ama Omnimon Ölmemişti şu ana kadar en güçlü bosslardan biriydi Ama en Güçlüsü Machinedramondu şu an kadar ama 1 digimon daha vardı son avımız ....

Puppetmon Resmi

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/56/08/cb/5608cb5f093d1432f0c6678b03785fd5.jpg ( Daha Net Görmek isteyenler için )

VEEEE....

6. PİEDMON

En zoru buydu Buna daldığımızda ilk denememizde yenememiştik ama sonra yendik.Ve Piedmona bitirici vuruşu vurma şerefi bana denk geldi ve bende Blackwargreymon la Quick Slash saldırısı ile ortadan kestim Ama adamın ölüşü bile karizma ya ellerini öne uzatıo ve morarıomus gibi oluo ama biraz mavimsi sanki bide yere düşmüo öle karizma yani

Piedmon Resimleri

1. Resim

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/f2/e2/9b/f2e29b254812249258657a4ec38cb923.jpg ( Daha Net Görmek isteyenler için )

2. Resim

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/cd/56/f9/cd56f9b48b1a555b4a5fe4c0fedcdb60.jpg ( Daha Net Görmek isteyenler için )

NOT: BU RESİMLER GERÇEKTİR YALAN YOKTUR OMNMİONLA BKWAR BENİM

EEE YORUMLARINIZI BEKLİOM NASIL ...

• Tebrikler.
  • quote:

Tebrikler.

saol burak Şimdi sizin seviyede olmuşumdur hatta Bkwarım 44 LvL oldu senin digileri bile yenerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 27 Eylül 2008; 20:13:59 >
  • tbrkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

tbrkler

Saol kanka
  • Resimlere o kadar büyük bi hevesle baktım ki Tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Tolga.

Resimlere o kadar büyük bi hevesle baktım ki Tebrikler

Saol Tolga kardeş Bu arada sen eski Digimon RPG cisiydin ehr hal gene oynicakmısın oynicaksen gel beraqber takılalım
  • Tebrikler nba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Tebrikler nba..

Saol Kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Tebrikler nba..

Saol Kardeş

Ahh eskiden ne güzeldi oyun artık sarmıyor ve çok şey oldu/deiştiYoksa bende başlardım..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Tebrikler nba..

Saol Kardeş

Ahh eskiden ne güzeldi oyun artık sarmıyor ve çok şey oldu/deiştiYoksa bende başlardım..

Bence hala güzel

• nba bana yardım et logine geliyo sonrası gelmiyo msn varsada at konuşalım bilgi edinmem lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.