Şimdi Ara

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi | (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
1
Favori
53.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lağamda 21 demidevimonlarda 21 olmanı öneririm.
  • Önerin İçin Saol Veemon 23 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 1 Ocak 2009; 14:47:01 >
  • Ya arkadaşlar elinde direk setup linki olan varmı file front linkinde oyunu direk arşivlemişler ,game guard hata veriodu bişeyler yaptım girdim bi şekilde oyuna ama sonra yine game guard hata vermeye başladı.bu sefer çözemiyorum büyük ihtimalle direk arşivden çıkardığım için sorun çıkıyor.
    oyunun kendis sitesindende indiremiyorum zaten başka linkte google da biraz baktım ama bulamadım yardıme derseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

Ya arkadaşlar elinde direk setup linki olan varmı file front linkinde oyunu direk arşivlemişler ,game guard hata veriodu bişeyler yaptım girdim bi şekilde oyuna ama sonra yine game guard hata vermeye başladı.bu sefer çözemiyorum büyük ihtimalle direk arşivden çıkardığım için sorun çıkıyor.
    oyunun kendis sitesindende indiremiyorum zaten başka linkte google da biraz baktım ama bulamadım yardıme derseniz sevinirim

Megaupload linki mevcut.
  • şu anda oyunda olan varmı ve hangi server ben test serverının üstündekinin üstündeyim(muhteşem oldu)
  • Dead Or Alive - Dead_Or_Alive- Guilmon

bu arada ben oyundayım ve test serverinin üstündekinin üstündekinin üstündekinin altındaki serverdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Ocak 2009; 23:56:28 >
  • dead bana oyunda pm at
    adım:buraktr
  • pm gitmio
    3. serverdasın dimi?
  • 3 deyim bende sana atamadım
  • ayarlardan pm yi kapatmış olabilirsin
  • kontrol ettim açık.
    birde benim 3. dediğim önceden 3. olan sonra charlar başka servere aktaraılmıştı falan hani yani en üstten 4. oluyor.
    3. ye girilmiyor zaten yoksa sen gşirebiliyormusun
  • ben en üstten 3. deyim
    şu an herkes 4 de mi?

EDİT:ben 4. servera giremiyorum bi hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRockTR -- 3 Ocak 2009; 9:10:04 >
  • çoğunluk 4 te
  • ben aynı hesapla giremez miyim 4 e
  • arkadaşlar crackte sorun var rapitte hata verio rica etsem başka bir siteden verebilr misiniz şimdiden teşekkürler
  • ben dahil bir çok kişidede 3. ye girerken hata veriyor.
    tam olarak herkez 4 temi bilmiyorum ama dün oyuna girdiğimde ilk 10 dakkada 2 türk gördüm,büyük ihtimal herkez 4 de

hesap dan önce bi modeme reset atıp dene belki ip ile ilgilide olabilir sonra yeni hesap ile dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 3 Ocak 2009; 11:30:37 >
  • böyle bir hata veriyor

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |
  •  | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

eğer hesaptansa yeni hesap açacam lütfen yarım edin
  • yaw bi hesap açıp dene nede olsa tekrar eski hesaptanda girebiliceksin
  • 3 hesap açtım üçündede giremiyorum

dead pm ne bakar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRockTR -- 3 Ocak 2009; 16:35:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.