Şimdi Ara

DİGİTAL FOTO ALICAM... T A V S İ Y E L E R İ N İ Z!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şu anda konica minolata dimage x60 kullanıyorum öz:

• 2,5 inc ekran
    • 5,0 mega piksel
    • 12x digital
      3x optik zoom
    • ince kasalı
    • tv ve pc kablosu içinde çıkıyo

teknosadan 500 ytl aldım ve çok memnunum buarada video çekerken zoom da yapa biliyor
    resmin kalitesi aşağıda veril miştir

DİGİTAL FOTO ALICAM... T  A V S İ Y E L E R İ N İ Z!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 16 Eylül 2005, 18:33:43 >

• hayırlı olsun bana sorara san canon veya kodak
  • Aleti test ettim. Çekimlerini hiç ama hiç beğenmedim...
    Özellikle flash kullanımlı görüntü çekimlerinde hiç iyi değil. Pil performansını da beğenmedim.
    Ekranın boyutu ve diğer özellikleri iyi. Detayları ve kullanım kolaylığını iyi düşünmüşler...
    Arkadaş yeni almış satacam dedi. Ondan almıştım ama geri vericem. Görüntü işlemcisi pek başarılı diil.

Sizce Canon IXUS50 mi alayım sony T33 mü alalım
  • eğer alacaksan canon al ben canonnun A400'ünü kullandım çok başarılıydı hemde hayatımda ilk defa dijital makine kullandım ve sadece denklaşöre bastım gerisini makina halletti ki A serisi canonnun en alt serisidir IXUS ise üst serisidir ayrıca hangi modeli olduğunu bilmiyorum ama bir arkadaşımda sony almıştı onuda denemiştim ama canon yanında lafı bile olmaz hemde canonun 2 katı fiyata almıştı o zaman tabiki.Teknik karşılaştırma yapmak için sana önerebileceğim sitehttp://www.letsgodigital.org/tr/index.html dir bir bak istersen ayrıca kafandaki diğer markalarıda karşılaştırabilirsin.
  • Canon IXUS 50 yi öneririm. Bir haftadır kullanıyorum, daha öncede canon powershot A40 kullanmıştım.
    Bataryasının uzun süre gitmemesi dışında mükemmel bir makine. Makro çekimleri, fotoğraf kalitesi, film çekimi gerçekten çok kaliteli. Makine çok kompakt, küçücük tişörtünün cebine koy taşı. Büyük makinelerin pabucunu dama atmış durumda. Kullanımı, menüleri çok pratik ve türkçe. SD veya MMC kart kullanabilirsin. cep telefonumun (nokia 6600) MMC kartını taktım çalıştı. Şiddetle tavsiye ederim.
  • Kaç tane foto çekebiliyorsun, yaklaşık?
    Çok mu kısa sürede bitiyor bataryası peki ? Diğerlerine göre kıyaslarsan.. sony t33 e göre filan.. çünkü bunlar kompak sınıf. max. 200-250 arası çekerler diye biliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Bur0X

Canon IXUS 50 yi öneririm. Bir haftadır kullanıyorum, daha öncede canon powershot A40 kullanmıştım.
    Bataryasının uzun süre gitmemesi dışında mükemmel bir makine. Makro çekimleri, fotoğraf kalitesi, film çekimi gerçekten çok kaliteli. Makine çok kompakt, küçücük tişörtünün cebine koy taşı. Büyük makinelerin pabucunu dama atmış durumda. Kullanımı, menüleri çok pratik ve türkçe. SD veya MMC kart kullanabilirsin. cep telefonumun (nokia 6600) MMC kartını taktım çalıştı. Şiddetle tavsiye ederim.

• Bir sorum daha olacak..
    Tv çıkışı nasıl. AV out ve kablosu varmı kutusunda?

quote:

Canon IXUS 50 yi öneririm. Bir haftadır kullanıyorum, daha öncede canon powershot A40 kullanmıştım.
  • Adet olarak kaç foto çektiğini bilemiyorum. Yani böyle bir deneme yapmadım. Çünkü her zaman foto çekmiyorum, bazen film çekiyorum, bazen içeride flaşlı, yada dışarıda. Ancak şunu söyleyebilirim yaklaşık 150 civarında foto çekersin eğer lcd ekranı kapatırsan 400 civarında çekersin ama bu devirde lcd pek kapatılmıyor bildiğin gibi. Ama bence bataryayı problem etme bu tür küçük makinelerin hepsi aşağı yukarı aynı sayıda çekiyor. Sen yazılanlara bakma çünkü normal insanlar laboratuvar ortamında aynı çözünürlükte ve aynı şartlarda çekim yapmadıklarından standart bir rakam vermek mümkün değil.

Canon Ixus 50 nin fotoları, makrosu ve film kalitesi mükemmel, bataryası da li-ion 1,5 saatte full şarj oluyor.
  • pardon, unutmadan tv kablosu tabiki var süper filmleri tv den izleyebilirsin. 640x480 30 fsp.
  • quote:

pardon, unutmadan tv kablosu tabiki var süper filmleri tv den izleyebilirsin. 640x480 30 fsp.

arkadaşlar bu 30 fsp ne anlama geliyor açıklayabilirmisiniz?
  • Ok. Çok Saol.. En uygun fiyata nereden bulabilirim?

quote:

pardon, unutmadan tv kablosu tabiki var süper filmleri tv den izleyebilirsin. 640x480 30 fsp.
  • Ben ankara da 650 ytl ye aldım. istanbul da sanırım daha ucuza bulabilirsin.
  • Canon A610 öneririm bir bak bence fiyatı da senin ayırdığın bütçeden daha aşağı Aydınlarda 680ytl bence göz atmanda fayda var
  • Bence o kadar bütçe ayırmışsan biraz daa kendini zorla. slr benzeri bişeyler al. s2 ya da h1..
    s2' yi tavsiye ederim. sonuçta bi kere alınıyo bu cihazlar...
  • Ya Canon İxus 50 yada Nikon 7600veya 7900 al.7600 ile 7900 arsındaki fark biri AApil ile digeri kendi Lithion ion pili ile çalışıyor olması.Li-ion pilli 2"ekranı var okadar...7600 680ytl 7900 730ytl
  • nikon l4 al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ei

Yeni bir digital fotoğraf makinası alıcam. Bu iş için ayırdığım bütçe max. 800 ytl...
    Makinadan istediklerim ise;
    * İnce kasalı, geniş ekran(min 2"-2.5" arası)
    * Gece çekimlerinde başarılı
    * Tv çıkışı olup apratı içinden çıkan yada piyasada kolay bulunabilen cinsten olmalı.
    * Video çekimi ve foto çekimi kalitesi iyi olan
    * Video çekim sırasında zoom olanağı sunan
    * Mümkünse video kayıtları üzeinde oynama yapabilen ve ileri geri alabilen
    * Uzun pil ömürlü olması...

Bir kaç ürün araştırdım ve bunların içinden de seçebiliriz...
    * CANON IXUS 40 4mp
    * CASIO EXILIM Z57 5.0MP, CASIO EXILIM Z750 7.2MP
    * SONY DSC-T3 5.1mp
    * ????

Teşekkürler

kardeş valla senin aradığın tüm özellikler CASIO S770 de mevcut 17 mm kalınlığı ve 2.8 " lcd ekranı var bir araştır memnun kalmassan adımı değiştircem

• quote:

Orjinalden alıntı: rdursun01

quote:

arkadaşlar bu 30 fsp ne anlama geliyor açıklayabilirmisiniz?

kardeş 30 fps demek biliyorsunuz dijital fotoğraf makineleri video çekerken bürsürü foto çekiyor ve onları birleştiriyor 30 fps demek 1 saniyede 30 tane fotoğraf çekip birleştiriyor onun için çok güzel bir özellik anlatabildimmi eğer anlamadıysan theshuck12@hot..... u ekle sana yardımcı olurum

• işte buda casioların dehşet aparatı

DİGİTAL FOTO ALICAM... T  A V S İ Y E L E R İ N İ Z!!!

bu aparatın üzerindeki ürün S600 ama casio tüm modellerinde bu aparatı veriyor bu aparat sayesinde tv ye bağlantı makinayı şarj etme pc ye bağlantı ve bürsürü özellik var bence casıo şu an en güzel makinalara sahip şahsi görüşüm.
  • Yukarıda bazı arkadaşlar, Casio'nun video çekimini beğenmedim filan demişler, kulanmışlar mı acaba?

İlk mesajda listesi verilen makinelerden en iyi videoya sahip (gerek kalite, gerekse de aynı belleğe en uzun süre video çekimi konusunda) model Casio EX-Z750'dir.
    Forumda Z750 diye ararsanız göreceksiniz hakkındaki yorumları. Alet 2 GB karta 70 dakikanın üzerinde MPEG4 kayıt yapıyor. Kalitesi de hiç fena değil. Bu modeli biraz daha iyi inceleyin.

İlgi alanınıza girer mi girmez mi bilmiyorum bir de Panasonic DMC-TZ1 modelini araştırın. Hem video iyi, hem de nispeten küçük bir kasada 10x optik zoom.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.