Şimdi Ara

Digital piano dayanıklılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi günler. Yeni dijital piyano aldım(kawai cn17) 2 hafta önce bazı sorularım var
    Önceden org kullanıyodum casio ctk-5200 kullanmaya başladığımdan 2 ay sonrasında tuşları ses çıkarmaya başladı. Acaba dijital piyanolarda tuşlar ne kadar dayanır? Ne kadar sert çalmam doğru olur? Kaç yıl ömrü olur tahmini? Tuşlarda sıkıntı olursa değiştirme imkanı var mıdır?
    Bu işte profesyonel bilgi sahibi arkadaşlar cevaplayabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 Yıldan fazladır Yamaha kullanıyorum. Etrafımda 15-20 senelik Yamahaları olanlar var. Kawailerde benzer kalitede. Pianistin tuşesi ile zarar görecek aletler değiller. Çok fazla egzersis yapılacağı için belli başlı sorunlar olabilir ama kolayca hallediliyor. Her tuş ve her tuşun mekanizması değişebiliyor. Komple klavye sökülebiliyor, aynı klavye sıfır alınabiliyor. vs.

Benimkinde anlatmamın uzun süreceği değişik bir sorun çıkmıştı tuşlarda. (7. 8. senesinde) Özel elektronik plastik gresi alıp, aleti söküp, sorunu çıkartan yerlerdeki yağları yeniledim ve düzeldi.
  • Piyanoda o sıkıntı azalır bence. Ben de Casio CTK-3400 kullanıyorum 3-4 senedir, aynı sıkıntı bende de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.