Şimdi Ara

DIGITALITE (AvrasyaTV) (10:30-12:00) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
14.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazartesi günü de skytürk kanalında ON adlı oyun programı var

geri kalan hergün gigatv
  • bugünkü program güzel di
  • Ulen hep kaçırıyorum şu programı daha doğrusu unutuyorum hep
  • ben normalde pazar geceleri izlerdim bugün kazara erkn uyandım izliim dedim
  • bugün izledim pazartesi de skytürk de ON var
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeoum-jang

oyun stidyosu vardı bir ara 10 numaraydı level dergisidnen elemanlar katılırdı(eski tuğuk falan)süperdii pogram xbox ben ilk defa orda gördüm öylebirşey olduüunu

eet hocam 10 numaraydı yahu teknoloji tv de mis gibi programlar wardı onun gibi teker teker çektiler yayından..bi ara oyun stüdyosu tekrar başladı o da pes turnuvası gosterdı bitti
  • bu haftada cok saglamdi E3'te odul alan oyunlar ve FALLOUT 3, REDALERT 3 tanitildi, ikisinde de koklu degisiklikler var...adamlar yaz ki$ demeden oyun tanitiyorlar walla helal olsun :P
  • skyturk kanalındaki ON oyun programı bugün saat kaçta?
  • Tekrarı biraz sonra başlıyor millet....
  • Bugünkü program süperdi gerçi başını izleyemedim bir oyun kaçırmışım artık pazartesi gecesi tekrarına kaldı :P
  • nezamandır izlemiyorum, hala ciddi telafuz sorunları çekiyormu sunucular?
  • bu tip programlara ihtiyaç var TR hatırı sayılır bi oyuncu kıtlesi var yavaş yavaş farkına varıolar dılegım bu tarz oyun programların artması
  • Bu hafta hepsini izleyemesemde PES 2009 ve Fifa 2009 tanıtımları süperdi. Her hafta program daha iyiye gidiyor. maille katılıp fikir vermek yardımcı olmak lazım. Ben hangi maili attıysam her zaman yanıt aldım gerçekten çok ilgililer...
  • Millet geçen hafta program yayınlanmamıştı 30 ağustos yüzünden herhalde bu hafta ki konu başlıklarını okudu sunucu biraz önce kaçırmayın derim şuan Mercenaries 2 videosu gösteriliyo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jediobiwan -- 6 Eylül 2008; 10:23:25 >
  • Ya benim TV'de kayıtlı değilmiş bu kanal hemen bulmam gerek
  • Bu haftaki program süperdi. Mercenaries 2 ve Wheelman bomba! Programın kapanışında ki Halo 3 videosunda bittim....
  • Sabah 10:30-12:00 mı?
  • Böyle bu tarz oyun-teknoloji programı olarak ne var, hangi kanalda hangi gün ve saat kaçta çıkıyor?
  • Vay demek Avrasya tvde oyun programı yayınlamaya başlamış, güzel haber bence. He bir arada Teknoloji tv yayınlıyordu birşeyler Cuma günleriydi galiba. Neyse Avrasya'dan takip ederiz.
  • BUYRUN ARKADAŞLAR:

quote:

Orjinalden alıntı: jediobiwan

quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

quote:

Orjinalden alıntı: maverick_z3

DIGITALITE TV PROGRAM
    Her Cumartesi Sabah 10:20 - 12:20 ART TV (CANLI)
    Tekrarı Pazartesi Gecesi 01:20
    Izlemek için: Digiturk Kanal 36 - D Smart Kanal 85www.avrasya.tv
    Yayın: Turksat 1C
    Frekanks: 11753 / 3000 / HOR
    Dijital Dünya - Oyun Tanitım - Yeni Teknoloji Ürünleri - Teknoloji Haber...

Facebook :http://www.facebook.com/groups/edit.php?gid=11765623153#/group.php?gid=11765623153

Digitalite yazınca konuya kimse ilgi göstermemişti bilerek digioyun yazdım

kadjediyoutube
    Digitalite Avrasya TV Teknoloji Oyun Programı
    http://www.youtube.com/watch?v=gXLDCNrhk8w

e-mail: digitalite@gmail.com

Arkadaşlar bakın Maverick_z3 ve CRUISER yazmışlar digiturk te yok dsmartta var falan olmasın buyrun tekrar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jediobiwan -- 6 Eylül 2008; 22:07:18 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.