ya böyle şirketin de böyle servisin de ,ntv'ye geçmek için 41 yaptım 4'ü algıladı 1'i algılamadı,4 nolu kanala attı beni.Sonra kendi kendine ben hiçbir şeye basmadan "Uyarı-Digiturk Portal servisine sadece internet bağlantınız olduğunda girebilirsiniz.Ana Menü>Kurulum>Ethernet Ayarları seçeneğinden kontrol ve test ediniz" diye ekran getirdi bana.o ekrandan çıkmak için tek tuş var OK diye,basıyorum bu sefer Rehber menüsü gibi bir yere atıyor,orda Menü ve Çıkış tuşlarını kullanabilirsiniz diyor ama yemin ediyorum ikisi de çalışmıyor,tek çalışan tuş yukarı-aşağı kanal tuşu.Onlara basınca da tekrar bu işlemin başına dönüyor.Nalet sallasın 1 saattir takıldım burda,defalarca fişi çektim,arkasındaki kabloları çıkarıp taktım,ethernet kablosunu taktım,digital kartı çıkarıp taktım,kumandanın pilini değiştirdim allah kahretsin hiçbir şey olmuyor lütfen yardım edin.mal bir eleman geldi bağladı "abi en iyi kurulumu yapıyorum" dedi "ben elektrik mühendisliğindeydim 3. sınıfta bıraktım çok zekiyim her gün minyatür çamaşır makineleri yapıyordum ama sıkıldım,digiturk bayisi açmak için okulu bıraktım" dedi,dümbük öyle bir kurulum yapmış ki her hafta problem çıkıyor.2 hafta boyunca para verip üye olduğum paketleri izleyemedim,bir şey sorunca da "20 lira servis ücreti" diyor terbiyesizler.sanki bana texastan geliyor da benzin yakacak.ulan artist gelip iki tuşa basacaksın ne 20 lirası,senin bana para vermen lazım.hıyara bak madem çok zekiydin koy şuraya düzgün bir makina yap güzel bir kurulum a.takıldı makina beyler yardım nolr burdan çıkış yok.bana gösterdiği tuşlara basıyorum algılamıyor a makinası.en azından makinayı resetleme mesetleme bir şey varsa onu yapacam ama OK ve yukarı-aşağı tuşlarından başka bir şey çalışmıyor,ne kanal değiştirebiliyorum ne menüden çıkabiliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme