Merhaba arkadaşlar, Bugün yeni TV aldım, eski SD digiturk kutusunu da değiştirdim ve yeni HD kutu aldım fakat HD kanallar yok. Turksat 4A'yı gelişmiş ayarlardan aratınca HD kanallar geliyor fakat bu kanallar kumandada mod tuşuna basınca gözüküyor. Turksat kolay kurulum yapınca yine eski Turksat 2A/3A'yı arıyor. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı acaba? Verilen kutu HM-9505HD.
Digitürk Türksat üzerinden hd kanalları az mod tuşuyla daha çok hd kanal izliyorsunuz diye biliyorum arkadaşlar hep öle yorumlar yapıyorlar Mesela beinsport 1 hd sadece Digitürk üzerinden Habertürk hd değil mod tuşu ile hd Habertürk izleyebiliyorlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
sbjk
kullanıcısına yanıt
Bende hiçbir kanal HD değil maalesef, sadece beinsport 1 hd.
Uydu işlerinden hiç anlamıyorum ancak şöyle benzer bir sorunum var. Digitürk'ü açtığımda bazı kanallarım boş. Mesela 1. ve 2. kanal yok haliyle beinsportu HD izleyemiyorum. Digitürkü aradım kolay kurulumu yapın gelir dedi gelmedi. O zaman servisi yönlendiriyorum 35 lira ödeyeceksiniz dedi. Yok mu bunun bir çaresi acaba. Hd paket veriyorlar hd kanal yok :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme