Şimdi Ara

Digitürk Aboneleri Sayıları Ve Bilgileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

İyide ben Galatasaraylıyım Ligtv alrıken kimse sormadı hangi takımlısın diye.

Galatasaray maçlarının daha çok izlenmesinden yola çıkılmış olabilir.

Doğrudur. Herkes farketmiştir bulndukları ortamlarda genelde Gsli sayısı daha çok çıkar.. Ben 90 lıyım ve hep böyle oldu bugüne kadar.

Ali Şen falan ne der bilmem ama... O ne derse tam tersi olur genelde... Hıncal felsefesi...

valla şimdi nasıl oluyor bilmiyorum ama benim zamanımda üyelik için form doldururken hangi takımlısınız diye bir ibare bulunuyordu.

bazı şeylere tam gösterge değil biliyorum ama en çok fener taraftarı var en zengin fenerin taraftarı...

Hayatımın her anında Galatasaray üstünlüğü vardı :)

• Yaşlara göre değişir dağılım fakat genç nüfusun yarıya yakın kesiminin Galatasaraylı olduğu kesin.
    Mesela Fener-GS maçlarında kaç sezondur etrafta daha fazla GS formalı taraftar görüyorum.
  • Demek ki LigTV GS li aboneleri kaybetmemek için her sene GS ye yardım ediyor, demek ki bu kadar çok hakem hataları ile maç kazanmalarının nedini buymuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

Hayatını yanlış yerlerde geçirmişsin demek ki.
  • Antalya ve Eskişehirde üye sayısının yüksek olmasında bu yaz yaptıkları hoşgeldin kampanyası etkili olmuş heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

Hayatını yanlış yerlerde geçirmişsin demek ki.

doğru olan fenerbahçenin üstünlüğüyse iyiki yanlış geçirmiş
  • Kadıköy semalarında fb üstün çıkabilir ama genel yoklamada gs cevabını verecekler çoğunluktadır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.