Şimdi Ara

Digiturk almalımıyım sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece ligtv için alıyorum. almak için çok hevesliydim fakat internette digitürk hakkındaki yorumları okuyunca açıkcası biraz korktum ( yayının en ufak yağmurda kesilmesi, digitürkün sürekli müşteriyi tırtıklamaya çalışması, siz istemediğiniz halde değişik paketlere üye yapmaları fln gibi sebeplerden dolayı) kampanyalı olan pakette giriş+taraftar paketi 18 ay taahhütle ağustosa kadar 40tl ağustostan sonra 60 tl. fakat taahhüt işi sakat galiba digitürk'te. taahhütsüz alırsam sadece taraftar paketi alıcam oda aylık 57 tl. Bir arkadaşım taahhütsüz taraftar paketi al, 1-2 ay sonra kapattırmak istiyorum de, hemen fiyat düşürüyolar dedi. sizce ne yapmalıyım? digitürk sahibi olanlar yorumlarını yazabilirse çok sevinirim.

• Alabiliyosan, pesin satilan uyelik al, kafan rahat olur..
    Hem bu sezon icin degmez artik,..
    Gelecek yil icin pesin abonelik daha ucuza ve uyguna gelir...
    Kart kampanyasi magaza kampanyasi vs birlestirebilrsn cok ucuza bile alabilrsin...
    Ben teknosadan, chip, cek falan derken, 500 tl olan paketi 350 tl ye aldim... Turksat paketi, next cihaz ueylik bitince bende kaliyor.. Film ve belgesel, sampiyonlar paketi,lig tv hd..
    Sadece lig tv hd olmasi yetio digerleri onemli degil...
    Soyledgin sorunlar olabiliyor ama, uydun saglamsa problem.cikmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam. bende uydu fln hiç bişey yok:) ben zaten pek tv izlemem, izleyeceğim zaman bilgisayarı takarım tvye öyle izlerim. sadece ligtv için alacağım. digitürkün kendi uyduları dandikmidir? birde tv yi değiştirdiğim zaman cihazı yeni tvye takabiliyormuyuz? bazı yerlerde "digitürk sadece tek tvye bağlanır tv değişince cihaz yeni tv yi tanımaz" gibi şeyler okudumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbilgi

anladım hocam. bende uydu fln hiç bişey yok:) ben zaten pek tv izlemem, izleyeceğim zaman bilgisayarı takarım tvye öyle izlerim. sadece ligtv için alacağım. digitürkün kendi uyduları dandikmidir? birde tv yi değiştirdiğim zaman cihazı yeni tvye takabiliyormuyuz? bazı yerlerde "digitürk sadece tek tvye bağlanır tv değişince cihaz yeni tv yi tanımaz" gibi şeyler okudumda

BEN YILLARDIR KULLANIYORUM TEK BİR KEZ SORUN ÇIKMADI YAĞMURDA KESİLİR AMA 10 DK 5 DK YAYIN GELİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

anladım hocam. bende uydu fln hiç bişey yok:) ben zaten pek tv izlemem, izleyeceğim zaman bilgisayarı takarım tvye öyle izlerim. sadece ligtv için alacağım. digitürkün kendi uyduları dandikmidir? birde tv yi değiştirdiğim zaman cihazı yeni tvye takabiliyormuyuz? bazı yerlerde "digitürk sadece tek tvye bağlanır tv değişince cihaz yeni tv yi tanımaz" gibi şeyler okudumda

BEN YILLARDIR KULLANIYORUM TEK BİR KEZ SORUN ÇIKMADI YAĞMURDA KESİLİR AMA 10 DK 5 DK YAYIN GELİR

hocam sizdeki uydu alıcısı digitürkün kendi cihazımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicktechnician

sadece ligtv için alıyorum. almak için çok hevesliydim fakat internette digitürk hakkındaki yorumları okuyunca açıkcası biraz korktum ( yayının en ufak yağmurda kesilmesi, digitürkün sürekli müşteriyi tırtıklamaya çalışması, siz istemediğiniz halde değişik paketlere üye yapmaları fln gibi sebeplerden dolayı) kampanyalı olan pakette giriş+taraftar paketi 18 ay taahhütle ağustosa kadar 40tl ağustostan sonra 60 tl. fakat taahhüt işi sakat galiba digitürk'te. taahhütsüz alırsam sadece taraftar paketi alıcam oda aylık 57 tl. Bir arkadaşım taahhütsüz taraftar paketi al, 1-2 ay sonra kapattırmak istiyorum de, hemen fiyat düşürüyolar dedi. sizce ne yapmalıyım? digitürk sahibi olanlar yorumlarını yazabilirse çok sevinirim.
    Size küçük bir örnek ile Digiturk'ü özetliyeyim; Ben 3 yıllık üyesi olarak yakın zaman da devam etme kararı verdim, kullanım sözüm olmasına rağmen bana hd bedeli ve platin paketlerimden bir tanesini 1 yıl ücretsiz tanımladılar, bunu faturam yüksek gelecek kapatmak istiyorum dediğim için yaptılar, anlayacağınız üye kaybetmemek için ellerinden geleni yapan ne zaman bir sorun olsa ilgilenen müşteri memnuniyetini ön plan da tutan bir firma iyi söylenenler genelde yazılmaz eleştiriler hep göze çarpar, ben sonuna kadar size tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

hocam sizdeki uydu alıcısı digitürkün kendi cihazımı?

EVET

EUTASETSAL UYDUSUNDAN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jodhpurs

Size küçük bir örnek ile Digiturk'ü özetliyeyim; Ben 3 yıllık üyesi olarak yakın zaman da devam etme kararı verdim, kullanım sözüm olmasına rağmen bana hd bedeli ve platin paketlerimden bir tanesini 1 yıl ücretsiz tanımladılar, bunu faturam yüksek gelecek kapatmak istiyorum dediğim için yaptılar, anlayacağınız üye kaybetmemek için ellerinden geleni yapan ne zaman bir sorun olsa ilgilenen müşteri memnuniyetini ön plan da tutan bir firma iyi söylenenler genelde yazılmaz eleştiriler hep göze çarpar, ben sonuna kadar size tavsiye ederim.

hocam peki digitürk uydu cihazının sadece 1 televizyona takıldığı doğrumudur? ben birkaç ay içerisinde tv yi değiştirmeyi düşünüyorumda ondan soruyorum. birde uydu alıcısı olarak digitürkün cihazlarını mı yoksa digitürkü destekleyen next&star gibi uydu alıcılarınımı taktırmalıyım sizce

• Aynı anda evet tek tv'de kullanabilirsiniz, humax9504 ve sonrası cihazlar, plus cihazları önerebilirim, next dediğiniz cihazın kalitesi ortada eğer iyi hizmet almak ister iseniz tavsiye etmem. Görüntü kalitesi, menü, tv rehberi gibi birçok faktörde sınıfta kalacağı kesin kullanmadım fakat bir yanda humax,sagemcom var iken karşılaştırmak ayıp olucak.
  • quote:

Aynı anda evet tek tv'de kullanabilirsiniz, humax9504 ve sonrası cihazlar, plus cihazları önerebilirim, next dediğiniz cihazın kalitesi ortada eğer iyi hizmet almak ister iseniz tavsiye etmem. Görüntü kalitesi, menü, tv rehberi gibi birçok faktörde sınıfta kalacağı kesin kullanmadım fakat bir yanda humax,sagemcom var iken karşılaştırmak ayıp olucak.

anladım hocam. digitürkü aynı anda 2 tvye bağlamaya çalışmayacağım. şimdilik şu anki tv ile kullanacağım tvyi değiştirdiğimde yeni tv ye bağlayacağım bu mümkünmü? birde taahhütlü almamı tavsiye edermisiniz? herkes taahhütten bıkmış durumda, herkes taahhütü bitirip kapattırmayı düşünüyor yorumlarda.
  • Mümkündür, kullanım sözü vermek daha ucuz ve kampanyalı kullanmanızı sağlıyor, çekinecek bir şey yok yasalar gereği sözleşme bozulur ise ister aldığınız indirim ister kalan indirim üzerinden de faturalandırılarak kullanıcı koruması sağlanmış durum da ne kullanacağınıza ve ne kadar süre ile kullanmak istediğinize göre sözleşme yaptıktan sonra neden rahatsız olasınız ki, birde şöyle bir avantajınız olacak size fiyat teklifleri daha uygun yapacaklardır. (Sözleşme sonunda) tekrar söylüyorum olumlu eleştiriler çoğu zaman görünmez, genelde olumsuz olana gözümüz çarpar.
  • quote:

Mümkündür, kullanım sözü vermek daha ucuz ve kampanyalı kullanmanızı sağlıyor, çekinecek bir şey yok yasalar gereği sözleşme bozulur ise ister aldığınız indirim ister kalan indirim üzerinden de faturalandırılarak kullanıcı koruması sağlanmış durum da ne kullanacağınıza ve ne kadar süre ile kullanmak istediğinize göre sözleşme yaptıktan sonra neden rahatsız olasınız ki, birde şöyle bir avantajınız olacak size fiyat teklifleri daha uygun yapacaklardır. (Sözleşme sonunda) tekrar söylüyorum olumlu eleştiriler çoğu zaman görünmez, genelde olumsuz olana gözümüz çarpar.

hiç olumlu yorum görmedimki:) sadece ekşide 5000 e yakın yorum var hepsi olumsuz.
  • kararı verecek kişi sizsiziniz.
  • hocam lig tv işin içine girince fatura bayağı kabarıyor bunun dışında pek sorun yaşamadım.
  • quote:

Aynı anda evet tek tv'de kullanabilirsiniz, humax9504 ve sonrası cihazlar, plus cihazları önerebilirim, next dediğiniz cihazın kalitesi ortada eğer iyi hizmet almak ister iseniz tavsiye etmem. Görüntü kalitesi, menü, tv rehberi gibi birçok faktörde sınıfta kalacağı kesin kullanmadım fakat bir yanda humax,sagemcom var iken karşılaştırmak ayıp olucak.

Humax 9505 kullandim, simdide next cihazi kullaniyorum.. Tek fark humaxta eutlesat uyelik vardi hd kanal sayisi fazlaydi, next ise turksat uyeligi, hd film belgesel hd degil, lig tv hd var ama..
    Goruntu kalitesi ayni, iki cihazdada sorun yasamadim...
    Sonucta ikiside hd cihaz.. Amacin sadece lig tv seyretmek ise, peain uyelikli bu kutu isini gorur... Satisi var mi bilmiyorum..

• quote:

sadece ligtv için alıyorum. almak için çok hevesliydim fakat internette digitürk hakkındaki yorumları okuyunca açıkcası biraz korktum ( yayının en ufak yağmurda kesilmesi, digitürkün sürekli müşteriyi tırtıklamaya çalışması, siz istemediğiniz halde değişik paketlere üye yapmaları fln gibi sebeplerden dolayı) kampanyalı olan pakette giriş+taraftar paketi 18 ay taahhütle ağustosa kadar 40tl ağustostan sonra 60 tl. fakat taahhüt işi sakat galiba digitürk'te. taahhütsüz alırsam sadece taraftar paketi alıcam oda aylık 57 tl. Bir arkadaşım taahhütsüz taraftar paketi al, 1-2 ay sonra kapattırmak istiyorum de, hemen fiyat düşürüyolar dedi. sizce ne yapmalıyım? digitürk sahibi olanlar yorumlarını yazabilirse çok sevinirim.

sadece süper toto süper lig izleyeceksen yani ingiltre ispanya maçlarını istemiyorsan. bnm film le zartla zurtla işim yok diyorsan. yeni üyelik alacaksan yapacaklarını yazıyorum.

sana en yakın bayiye git digitürk bağlatıcam turksat uydusu üzerinden istiyorum.
    kredi kartı ile satın alıcam yıllık kredi kartlı yeni üyelik kampanyasımı ne varmış de anlarlar fiyatlara gelince

türksat giriş paketi zorunlu pakettir bunu almadan olmaz içerisinde ulusal kanalları ve dünyaca en cok izlenen 5-6 şifreli belgesel kanalı var bunun fiyatı normal faturalı olsa 21.99 tl

bu yıllık kredi kartına 9 taksit : 198 tl
    5 bğyğk takımın maçları yeterli bence şampiyonlar paketi ekleyeceksin yanına:441 tl

yabancı maçlar artı baketbol formula 1 ingiltre fransa italya brezilya ve ispanya ligi de istersen: 180 tl

turksat ulusal ve lig tv 1 hd olsun dersen : 90 tl

sadece tuttuğum takım gs fb yada bjk bunlardan birini secebiliyosun: 369 tl ki değmez bence 5 büyük al. aylık ortalama 6.75 tl fazla ödeyerek 5 büyük takımın kendi arasında ve herhangi bir takımla yaptığı maçı izlersin.

yani özetle adam akıllı tv de görüntü kalitesi olsun arada bir belgeselde izlerim 5 büyük takımda bana yeter dersen

180+441+90 = 711 tl 12 aylık cebinden cıkacak para , aylık ortalama 59.25 kanalların da hd olur baska uydu alıcısına ihtiyacın kalmaz.

ilk defaya mahsus 30 tl gibi bir aktivasyon ücreti var yeni üyelikten alınıyor onun dışında kurulum zaten yok olsada ücreti yok. 741 tl toplam maliyet 30 tl yi peşin veriyorsun. 711 i axess worl bonus maximum özellikli kredi kartından 9 taksite bölüyorlar. minicik uydu alıcısı cıkartılar bide bu gözlülerden varya arkaya takıyon uydu alıcı olmuyo. dt 5104 hd modeli bayidende bundan talep edersen mis gibi izlersin ama özellikle talep et ;). aylık 60 lira vereceksen evinin konforunda kafan rahat maç izlersin alınır yani.

secim senin ben bildiklerimi anlattım. 12 ayıda doldurunca gider bi daha k.kartıyla uzatırsın yada aylık faturalıya döndürürsün ama k.kartlı daha ucuza geliyor.

normalde giriş+5 büyük+hd türksatta 21.99+49+15= 85.99 çarp 12 ile 1031 tl düş senin 711 tl yi 320 tl karda olursun ama k.kartı kullanıcan. bundan daha ucuzu yok fiyat 2016 ocak ayı güncel fiyatı gecen bayide epey araştırdım. müşteri hizmetlerinide aradım teyit ettim internetten fiyatlarada baktım. en uygun abonelik bu oluyor daha uygunu yok fiyat olarak.

• uydu alıcılarda her tv ile uyumludur. bazı uydu alıcılarda scart cıkışı yok. hd cihazı istediğin her türlü tv ye bağlarsın. fakat aynı anda 2 tv ye yayın vermezsin. hem scarttan hem hdmi den cihazlar bunu desteklemez. ama bu teknosada fln tüm tv lere tek bir kaynaktan aynı görüntüyü veriyolar ya 16 lı 32 li flanan hdmi dagıtıcılar var onlarla bu nu yaparsın ki hdmi dagıtıcının fiyatı 400-500 vardır.

ne yapacaksın ki üst yada alt komşunadamı yayın gönderecen aklın sıra. digitürk bunu tespit ederse seni öttürürr :) sen bi üsteki msjımda yazılanları yap kullanıcam dersen. en dogru ve kesin net bilgi.

tesekküre gerek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

quote:

sadece süper toto süper lig izleyeceksen yani ingiltre ispanya maçlarını istemiyorsan. bnm film le zartla zurtla işim yok diyorsan. yeni üyelik alacaksan yapacaklarını yazıyorum.

sana en yakın bayiye git digitürk bağlatıcam turksat uydusu üzerinden istiyorum.
    kredi kartı ile satın alıcam yıllık kredi kartlı yeni üyelik kampanyasımı ne varmış de anlarlar fiyatlara gelince

türksat giriş paketi zorunlu pakettir bunu almadan olmaz içerisinde ulusal kanalları ve dünyaca en cok izlenen 5-6 şifreli belgesel kanalı var bunun fiyatı normal faturalı olsa 21.99 tl

bu yıllık kredi kartına 9 taksit : 198 tl
    5 bğyğk takımın maçları yeterli bence şampiyonlar paketi ekleyeceksin yanına:441 tl

yabancı maçlar artı baketbol formula 1 ingiltre fransa italya brezilya ve ispanya ligi de istersen: 180 tl

turksat ulusal ve lig tv 1 hd olsun dersen : 90 tl

sadece tuttuğum takım gs fb yada bjk bunlardan birini secebiliyosun: 369 tl ki değmez bence 5 büyük al. aylık ortalama 6.75 tl fazla ödeyerek 5 büyük takımın kendi arasında ve herhangi bir takımla yaptığı maçı izlersin.

yani özetle adam akıllı tv de görüntü kalitesi olsun arada bir belgeselde izlerim 5 büyük takımda bana yeter dersen

180+441+90 = 711 tl 12 aylık cebinden cıkacak para , aylık ortalama 59.25 kanalların da hd olur baska uydu alıcısına ihtiyacın kalmaz.

ilk defaya mahsus 30 tl gibi bir aktivasyon ücreti var yeni üyelikten alınıyor onun dışında kurulum zaten yok olsada ücreti yok. 741 tl toplam maliyet 30 tl yi peşin veriyorsun. 711 i axess worl bonus maximum özellikli kredi kartından 9 taksite bölüyorlar. minicik uydu alıcısı cıkartılar bide bu gözlülerden varya arkaya takıyon uydu alıcı olmuyo. dt 5104 hd modeli bayidende bundan talep edersen mis gibi izlersin ama özellikle talep et ;). aylık 60 lira vereceksen evinin konforunda kafan rahat maç izlersin alınır yani.

secim senin ben bildiklerimi anlattım. 12 ayıda doldurunca gider bi daha k.kartıyla uzatırsın yada aylık faturalıya döndürürsün ama k.kartlı daha ucuza geliyor.

normalde giriş+5 büyük+hd türksatta 21.99+49+15= 85.99 çarp 12 ile 1031 tl düş senin 711 tl yi 320 tl karda olursun ama k.kartı kullanıcan. bundan daha ucuzu yok fiyat 2016 ocak ayı güncel fiyatı gecen bayide epey araştırdım. müşteri hizmetlerinide aradım teyit ettim internetten fiyatlarada baktım. en uygun abonelik bu oluyor daha uygunu yok fiyat olarak.

hocam kredi kartıyla alınca daha uygun olduğunu duymuştumda işte korkum şu ki sonuçta kartı çektirmiş olucam ve bu para mecbur ödenecek. bu süre içinde hizmetten memnun kalmazsam, ikide bir maçın içinde yayın gidecekse iptal ettiremem o saatten sonra.

• Abicim kim uyduruyor bunlari yok yayin kesiliyo yok zart oluyo zurt oluyo. Ben eutelsattan kullaniyorum ki daha hassas bir uydudur ona ragmen cok memnunum.
    Turksat uyfusunda yayin saglamligi daha fzla.
    Yani soyle soyletim suan bir digital uydu alicisi kullaniyosundur. Yayinin gitmiyorsa sknti yok digiturk turksatta ayni sey.

Bu ulkede beyazit ozturk u bile sacma sapan bisile karaladilar. Digiturku zaten karalama kampanyasi bile baslattilar. Bu insanlar size ne etti.
    Digiturkun tek skntisi fiyati kardes.
    Sana yaptigim hesaplama aylik cebinden 60 tl para cikacak uyuyor bana dersen bu gun git baglat. Yayinin fln kesilmez. Kesilse dahi en gec 48 saat icinde mudahale etmek zorundalar sozlesm3de yaziyor bizzat okudum. Dun benim yayin gitti aradim 1 saat icinde geldiler. Bi baktik kaynana uydu alicinin tozunu alirken arkadaki sinyal kablosunu cekmis cikarmis nasil basardiysa. Bedavadan servis cagirdik para almadilar gerci. Eger digiturk degilde bir tv ci olsa geldim kardesim banane 30 tl alirim derdi:))) digiturk musteri memnuniyetine cok onem veriyo bence 20 tl lik bir xarari sana belki 100 tl olarak telafi ediyorlar. Takilma ole seylere ben mac izliyom diosan git hallet gel.

Bu forumda amd yi de yerden yere vuruyolar. Citroenide yerden yere vuruyolar. Anlamadim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

Abicim kim uyduruyor bunlari yok yayin kesiliyo yok zart oluyo zurt oluyo. Ben eutelsattan kullaniyorum ki daha hassas bir uydudur ona ragmen cok memnunum.
    Turksat uyfusunda yayin saglamligi daha fzla.
    Yani soyle soyletim suan bir digital uydu alicisi kullaniyosundur. Yayinin gitmiyorsa sknti yok digiturk turksatta ayni sey.

Bu ulkede beyazit ozturk u bile sacma sapan bisile karaladilar. Digiturku zaten karalama kampanyasi bile baslattilar. Bu insanlar size ne etti.
    Digiturkun tek skntisi fiyati kardes.
    Sana yaptigim hesaplama aylik cebinden 60 tl para cikacak uyuyor bana dersen bu gun git baglat. Yayinin fln kesilmez. Kesilse dahi en gec 48 saat icinde mudahale etmek zorundalar sozlesm3de yaziyor bizzat okudum. Dun benim yayin gitti aradim 1 saat icinde geldiler. Bi baktik kaynana uydu alicinin tozunu alirken arkadaki sinyal kablosunu cekmis cikarmis nasil basardiysa. Bedavadan servis cagirdik para almadilar gerci. Eger digiturk degilde bir tv ci olsa geldim kardesim banane 30 tl alirim derdi:))) digiturk musteri memnuniyetine cok onem veriyo bence 20 tl lik bir xarari sana belki 100 tl olarak telafi ediyorlar. Takilma ole seylere ben mac izliyom diosan git hallet gel.

Bu forumda amd yi de yerden yere vuruyolar. Citroenide yerden yere vuruyolar. Anlamadim gitti.

anladım hocam. şu anda uydu alıcım yok tvye direk duvardan kablo geliyor. galiba tvnin içinde uydu alıcısı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.