Şimdi Ara

DiGiTURK aradı kartımı değiştireceklerini söyledi sebebi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün saat 14:00 itibari ile DiGiTURK bayiinden arandım ve elimdeki kartı degitireceklerini eğer değiştirmezsem yeni yayın döneminde digiturkten görüntü alamayacagimi yetkili kisi arayarak bilgi verdi. Yarın öğleden sonra gelip kartımı değiştirecekler değerli DiGiTURK ailesi bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaslar ne ile ilgili olduguna dair bilgi sahibi kisiler lutfen konu hakkında beni aydinlatabilirlermi acaba?

• Merhaba;
    Kart paylaşımını engellemek amacıyla eski kartlar toplanarak yerine yeni irdeto kartlar verilmektedir.İrdeto kartlar sadece eşleştği cihazda çlaışmaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning

Merhaba;
    Kart paylaşımını engellemek amacıyla eski kartlar toplanarak yerine yeni irdeto kartlar verilmektedir.İrdeto kartlar sadece eşleştği cihazda çlaışmaktadır
    Edit: Yanlış yere mesaj atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 4 Temmuz 2011; 15:22:52 >
  • merhaba,şifreleme sistemi değişmeye başladığı için eski ekipmanların yerine yeni cl6az ve ona eşlenen kart üyelerimize verilmektedir.illegal yayını engellemek için böyle bir uygulama yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Edit: Yanlış yere mesaj atmışım

Alıntıları Göster
    Ben 1 senelik digiturk uyesiyim bilmediğim icin soruyorum bu Boyle hersene değiştirilecekmi acaba, birde eğer yeni değiştirecekleri kart makineme uyum sağlamazsa makinemi değiştirirlermi ?
  • her sene değişmeyecek size kartla birlikte yeni bir uydu alıcısı verilecek ve kutu kart eşleşmesi yapılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yke23

her sene değişmeyecek size kartla birlikte yeni bir uydu alıcısı verilecek ve kutu kart eşleşmesi yapılacak
    Yanlız şöyle bir sorum olacak sayın yetkili telefindaki şahıs bana kartımı değiştirmek icin geleceklerini söyledi tamam ama reciver dan bahsetmedi, yani reciver değişecek mi? Değişirse eğer Cok iyi olur philipsin eski refüjden var bende kanal listesi çıkmıyor ok tuşuna basınca diğer akrabalarımda olan DiGiTURK kutuları Cok hızlı ve ok tuşuna basınca kanal listesi çıkıyor. İşin özeti bana kartımın değişeceği söylendi reciver da değişirmi? Yardımlarınız icin teşekkürler.....
  • evet size yeni bir cihaz verilecek merak etmeyin çünkü kullandığınız cihazlar toplanıyor
  • quote:

evet size yeni bir cihaz verilecek merak etmeyin çünkü kullandığınız cihazlar toplanıyor
    Şimdi ben geçen Sene 24 ay taahüt kampanyasına abone oldum + cihaz 39.90 ve spor max abonesi oldum 12 taahutlu 6,60 tan toplamda 46,50 oduyorum spormax kampanyam Ağustos ayında son buluyor geriye lig tvimin 12 ay taahütü kalıyor oda 39,90 olarak. Diyorumki hazır arkadaslar yarın kartı ve makinayı değişmeye gelecek ben eğer Simdi DiGiTURK ü arasam ve digiplus baglatsam olurmu. Olursa ne kadar öderim acaba?
  • plus cihaza aylık 19,9 tl ödersiniz ama onun yerine yeni humax hd yi tavsiye ederim harici bellek kullanarak plus özelliğini kullanabilirsiniz bu cihazda ve 19,9 yerine 7,9 ödersiniz ek olarak
  • quote:

plus cihaza aylık 19,9 tl ödersiniz ama onun yerine yeni humax hd yi tavsiye ederim harici bellek kullanarak plus özelliğini kullanabilirsiniz bu cihazda ve 19,9 yerine 7,9 ödersiniz ek olarak
    Merhaba yke23;
    Pm niz le ilgili olarak e-mail inize mesaj atmış bulunmaktayım
  • Yardımlarınız için Tesekkur ederim kolay gelsin
  • İnşallah server olayını çözerler. Birileri tonla para veriyorken, bu sekilde birilerinin bedavadan kullanması ne kadar adalete sığar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

İnşallah server olayını çözerler. Birileri tonla para veriyorken, bu sekilde birilerinin bedavadan kullanması ne kadar adalete sığar.
    Merhaba;
    Yapılan işlemler server ı tüketmek içindir.
  • Arkadaşlar duyduğuma göre cihaz değişiminde sunny marka uydu alıcısı veriliyormuş hangi modeli olduğunu bilen varmi ? Birde bendeki uydu alıcısını geri alacaklar mı isyerimdeki arkadas ta digi üyesi ona yeni alıcı takıldıktan sonra eskisini almamışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssonerr

Arkadaşlar duyduğuma göre cihaz değişiminde sunny marka uydu alıcısı veriliyormuş hangi modeli olduğunu bilen varmi ? Birde bendeki uydu alıcısını geri alacaklar mı isyerimdeki arkadas ta digi üyesi ona yeni alıcı takıldıktan sonra eskisini almamışlar ?
    Merhaba;
    5002 model cihaz bağlanacaktır
    Cihaz mülkiyeti size mi ait?
  • 24 aylık taahüt vermiştim 12 ay oldu, 12 ayım kaldi heralde geri alırlar diye düşünüyorum zaten bendeki de eski philips marka ilk çıkanlardan dandik yani kanal listesi bile yok.
  • quote:

24 aylık taahüt vermiştim 12 ay oldu, 12 ayım kaldi heralde geri alırlar diye düşünüyorum zaten bendeki de eski philips marka ilk çıkanlardan dandik yani kanal listesi bile yok.
    Tahahhüt olduğuna göre cihaz alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning

Tahahhüt olduğuna göre cihaz alınır

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar digitürk servisi geç olmasına rağmen en sonunda geldi bana eutelsat üzerinden yayın aldığım için DCR HM-9502HD seri noluüzerinde markası yazmayan HD bir uydu alıcısı bağladılar. Bilgi sahibi arkadaşlar lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın sorum şu ;

1-yeni gelen bu uydu alıcısı şimdi benim mi oldu yoksa uyeliğim bittiği zaman gerimi alacaklar?
    2-bu uydu alıcısında hd kanalları seyretmek istersem bana fiyatı 5 tl mi yoksa 7 tl mi olacak?
    3-eski çıkan benden geri almadıkları phipis marka uydu alıcısını türksata bağlarsam yayın alabiliyormuyum?

Not: geçen sene 24 ay taahütlü lig tv kampanyası vererek philips marka uydu alıcısı bağlamışlardı ve şu an hala 12 aylık bir taahüt sürem devam etmektedir.

vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
    Sayg.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=19709914&l=f6c8397b51&id=707290594

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssonerr -- 6 Temmuz 2011; 8:59:34 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar digitürk servisi geç olmasına rağmen en sonunda geldi bana eutelsat üzerinden yayın aldığım için DCR HM-9502HD seri noluüzerinde markası yazmayan HD bir uydu alıcısı bağladılar. Bilgi sahibi arkadaşlar lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın sorum şu ;

1-yeni gelen bu uydu alıcısı şimdi benim mi oldu yoksa uyeliğim bittiği zaman gerimi alacaklar?
    2-bu uydu alıcısında hd kanalları seyretmek istersem bana fiyatı 5 tl mi yoksa 7 tl mi olacak?
    3-eski çıkan benden geri almadıkları phipis marka uydu alıcısını türksata bağlarsam yayın alabiliyormuyum?

Not: geçen sene 24 ay taahütlü lig tv kampanyası vererek philips marka uydu alıcısı bağlamışlardı ve şu an hala 12 aylık bir taahüt sürem devam etmektedir.

vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
    Sayg.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=19709914&l=f6c8397b51&id=707290594

Alıntıları Göster
    vestelin uydu alıcısını kullanıyorduk goruntu gayet guzeldi.dt 5002 diye adi bir cihaz verdiler goruntuler çamur gibi.balkondan atasım geldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.