Şimdi Ara

DIGITURK BAĞLATTIM AMA BENİM GÖZLERDE PROBLEM VAR HERHALDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,yeni Digitürk bağlattım eve.Samsung LE32T51B model LCD TV kullanıyorum.
    Normalde ayarlar menüsünde TV çıkışını RGB ayarlayınca daha iyi görüntü ve renk kalitesi olması gerekirken sanki CVBS 'yi seçince renkler ve parlaklık daha canlı görüntüde daha net oluyor.Yoksa benim gözler mi bozuk.
    Receiver TV'ye scar kablosu ile bağlı ve TV'nin RGB yazılı scartından bağlı.
    RGB'yi seçince tamam derinlik falan artıyor ama bu seferde çok küçük noktalanmalar oluyor ekranda.Sinir bozucu oluyor yani.Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
    Bir de sinyal gücü ve kalitesine bakıyorum uydu ayarlarından sinyal gücü % 85 Sinyal kalitesi % 60 .Bu yeterlimidir? Sorun bundan olabilir mi?

Bilgili arkadaşlardan yardım bekiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ALTEK

Arkadaşlar,yeni Digitürk bağlattım eve.Samsung LE32T51B model LCD TV kullanıyorum.
    Normalde ayarlar menüsünde TV çıkışını RGB ayarlayınca daha iyi görüntü ve renk kalitesi olması gerekirken sanki CVBS 'yi seçince renkler ve parlaklık daha canlı görüntüde daha net oluyor.Yoksa benim gözler mi bozuk.
    RGB'yi seçince tamam derinlik falan artıyor ama bu seferde çok küçük noktalanmalar oluyor ekranda.Sinir bozucu oluyor yani.Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
    Bir de sinyal gücü ve kalitesine bakıyorum uydu ayarlarından sinyal gücü % 85 Sinyal kalitesi % 60 .Bu yeterlimidir? Sorun bundan olabilir mi?

Aynı tvden bendede var aynı olay benimde başımda delirdim ama lig tv hatırına katlanıyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: adoni

quote:

Orjinalden alıntı: ALTEK

Arkadaşlar,yeni Digitürk bağlattım eve.Samsung LE32T51B model LCD TV kullanıyorum.

Aynı tvden bendede var aynı olay benimde başımda delirdim ama lig tv hatırına katlanıyoruz...

Hocam hiçbirşeye katlanmana gerek yok.Çünkü ben problemi çözdüm.Gittim Teknosa'dan HAMA markalı altın kaplama scart kablo alıp taktım.Şimdi canavar gibi.Ne karlanma var ne gürültü.Pırıl pırıl oldu.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpLaLuna -- 28 Ağustos 2007; 14:36:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.