9 yıllık aboneyim aboneliğimin dördüncü yılında ilk yan oda aboneliğimi yedinci yılında ise ikinci ve üçüncü yan oda üyeliklerimi açtırdım en son 2 sene evvel son yan oda üyeliklerini açtırırken yetkili servisle kurulum için çatıdaki çanağa yeni lnb takmak için beraber çıkmıştık sorun yoktu
son 1 yılda yayın sinyal kesintileri sık sık yaşanınca taahhüt süresi bitmek üzere olan tüm aboneliklerimi bitirmek için başvuru yaptım bunun üzerine telefonla dönüş yapıp nedenini sorduklarında sık sık yaşadığım sinyal sorununun çözümsüz bir hal aldığını anlattım bugün sorunun kaynağını görmek için gönderilen ücretsiz yetkili servisle çatıya çıktığımızda bu manzaraya şahit olduk
teknik servis eski yetkili servisi kötülemeye başladı ikinci el çanak takmış diyerek ben de bu çanağa yeni lnb takılırken hiçbir sorununun olmadığını anlattım
her neyse çanakta lnb ile değişmeliymiş ve bir de evimden 33 seviyede sinyal alabildiğim için anfi takılması lazımmış hepsinin maliyeti en az 400 liraymış ben kabul etmedim bunun üzerine teknik servis beyan formu doldurup gitti
zaten tivibuyu düşünüyordum bu da vesile oldu
Banada benzer bi sacmalik yapmışlardı direk iptal ettirdim...
Hocam çanak korunaklı değil miydi nasıl bu hale geldi sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Hocam çanak korunaklı değil miydi nasıl bu hale geldi sizce?
anlamadım bu canaktan daha eski türksat çanakları sapasaglamdı komşu çanağın halini benden evvel farketmiş kendine 90cm lik gri renk digitürk anteni almış benim çanağın hemen yanındaydı
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Hocam neyse geçmiş olsun. Bir daha dikkat edin. Boşuna masraf çıkmasın size.
Neden böyle olmuş acaba çanak
lnb nin hali ve çanağın çürümesi birinin müdahale ettiğini düşündürüyor
Hemen kurtul digiden
2. El bir çanak ve dışardan uyducu ile 100 tl ye ayarlanırdı oysa..
Nextin çanakları çok sağlam kaliteli
bugün itibariyle tüm üyeliklerim sonlandırıldı
aslünda 400 lira talep etmeden alt yapi sorununu çözüme kavuştursalar devam ederdim
ancak gelen sms ile 4 adet receiver ve bunlara ait kumandalar kartlar ile bağlantı kablolarını teknik servise teslim etmem gerektiğini bildirdiler
bu ekipmanların belirli bir taahhüt süresi sonunda abonede kaldığını zanbediyordum
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Kalsa ne olacak dandik cihaz hepsi
AMCA
kullanıcısına yanıt
teslim etmek için bu deyyuslara özel zaman ayırmak gerekiyor
Şu anfi yalanını bütün çakallar sallıyo heralde. İnsan gibi kurmuyolar uğraşmıyolar bitane kanal bulup basıp gidiyolar sonra sana sinyal az gelir kem küm.bana da sizin tv yeni model çanak bunu kaldırmıyor demişti alışmışlar keriz avlamaya saçma saçma açıklama yapıp para koparma derdinde alayı
sadece ana oda chazları bende kalacakmış ama yan odalardaki ekipmanları iade etmem gerekliymiş
60 cm bi çanak alsaydın 30 tl ye taksaydın bide temiz bi lnb 20 tl 50 tl ye yenilemiş olurdun sistemi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01
60 cm bi çanak alsaydın 30 tl ye taksaydın bide temiz bi lnb 20 tl 50 tl ye yenilemiş olurdun sistemi
apartmanda digitürk abonesi diğer komşi 90cm lik gri renk digitürk çanağı koymuş sadece kendi yayın alıyordu
alternatif bile sunmadılar
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
apartmanda digitürk abonesi diğer komşi 90cm lik gri renk digitürk çanağı koymuş sadece kendi yayın alıyordu
alternatif bile sunmadılar
Alıntıları Göster
Bu tarz olaylarda kesinlikle servis çağırmayacaksın kendin yapıcaksın çok kolay bi iş uyduculuk ayrıcak digiturk için 45 cm çanak bile yeterli servisler para kazanmak için 90 lık gri çanak takıyor bide ya olmadı sana bide güçlendirici takıcaz diyorlar sırf müşteriyi soymak için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme