Şimdi Ara

DigiTürk DCR DT 9002 Uydu Alıcısı Türksat 4A Kurulum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
31.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tubadari

HaykoCepkinG 3 gün oldu receiver bana ben receivere bakıyor video bekliyoruz hacı.

Kardeş Cevap Vermeyince Bende Halleetiniz Zannettim Neyse Videoyu Cektim Upload Ediyorum Yarın Link Atarım Kusura Bakma Beklettik İnş İzlediğin Zaman Sorununu Halledersin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tubadari

HaykoCepkinG 3 gün oldu receiver bana ben receivere bakıyor video bekliyoruz hacı.

Buyur Kardeş >>>http://www.youtube.com/watch?v=0v1WvjcpSvM&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal-74

arkadaşım kanaların yarısını bulmayı nasıl başardın bize de yardım et.

http://www.youtube.com/watch?v=0v1WvjcpSvM&feature=youtu.be Burdan Sorununu Halledebilirsin

• HaykoCepkinG kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bir sorum olacak, bende de aynı marka dt 9002 kutusu var, kaç senedir kullanmıyordum, lazım oldu çıkardım kurulumunu yaptım, digiturk abonesi değilim, başlangıçta Manuel Ayarlama benim menüde vardı, fakat bigün cihazı bi açtım ki, komple reset atmış kendine ve menüdeki Otomatik Manuel ayarlama kendiliğinden gitmiş, internette biraz araştırdım ki sinyal gönderip kapatıyormuş digiturk Türksat manuel ayarlamayı.. Aradım adamları "Abone olmayana Sinyal falan göndermiyoruz" dediler, Benim ödenmemiş borcum da yok ama nasıl oldu bu iş? bunun telafisini nasıl yapacağız?

Yani kısacası bu kaybolan Manuel Arama kısmını nasıl geri açabilirim? İlla burdaki uyuz servisin " Benden başka yetkili servis bile ayarlayamaz " lafına itimat edip durduk yerde 20 TL bayılacak mıyız? Lütfen çözümü olan yazsın :(
  • Selamlar,

Bende de DT 9002 model bir receiver var 4 sene oldu sanırım alalı geçenlerde de digiturk kapattırdım. Menüde manuel arama yapmak istediğimde Turksat 4A çıkmıyor. Ne yapmam lazım?
  • bende dt5150hd var bunu turksat uydusuna nasıl çevirebilirim dtden yeni ayrıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdevelopment

Arkadaşlar bir sorum olacak, bende de aynı marka dt 9002 kutusu var, kaç senedir kullanmıyordum, lazım oldu çıkardım kurulumunu yaptım, digiturk abonesi değilim, başlangıçta Manuel Ayarlama benim menüde vardı, fakat bigün cihazı bi açtım ki, komple reset atmış kendine ve menüdeki Otomatik Manuel ayarlama kendiliğinden gitmiş, internette biraz araştırdım ki sinyal gönderip kapatıyormuş digiturk Türksat manuel ayarlamayı.. Aradım adamları "Abone olmayana Sinyal falan göndermiyoruz" dediler, Benim ödenmemiş borcum da yok ama nasıl oldu bu iş? bunun telafisini nasıl yapacağız?

Yani kısacası bu kaybolan Manuel Arama kısmını nasıl geri açabilirim? İlla burdaki uyuz servisin " Benden başka yetkili servis bile ayarlayamaz " lafına itimat edip durduk yerde 20 TL bayılacak mıyız? Lütfen çözümü olan yazsın :(

Abartmıyorum Benim Bi 6-7 Yıl Olmuştur Tam Hatırlamıyorum 1 Yıl Digitürk Abonesi Oldum Sonrasında İptal Ettirdeim Ve Senin Karşılaştığı Sorunla Ne Ben Ne De Çevremden Kimse Rastlamadı Cayır Cayır Kullanıyorum Aleti :)

• haKannEfrEt H kullanıcısına yanıt
    Kardeş lütfen cevap ver nasıl digitürk mod a nasıl getirdiniz lütfen acil cevap verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk mod a nasıl izleriz bide **** linkini atarmısınız

• Nasıl digitürk mod da izlerim acil cevap bide **** linkini güncellermisiniz

• Nasıl digitürk mod da izlerim acil cevap bide **** linkini güncellermisiniz

• Ege 1999 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

menü+digitürk anahtar bilgi+stb ve kart bilgileri+221207 tuşla+açılan gizli menüden i****o hlv açık yap ve tüm kanal arama aktif yap türksat tarat ve kullan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler fakat bende dt 9001 var onda irdeto yok crypto works var manuel arama yapınca kanalar çıkıyor fakat ben digitürk sıralamasında izlemek izliyorum digitürk Türksat kurulumu kurulumu yapınca lnb ağında kanal bulunamadı diyor lütfen acil yardım

Video linkini günceller misiniz

Video linkini günceller misiniz

Nasıl digitürk mod da kullandınız acil cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: haKannEfrEt

valla turksatta bulundu ama digiturk mode a geçince hepsi gelmiş. artık digiturk mode da kullanıyoz 22. kanaldan başlıyoruz izlemeye yan odada. :)
    Nasıl digitürk modda kullandınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.