< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid01 -- 22 Eylül 2014; 23:53:59 > |
Digitürk (DCR HM-9503 HD) Fabrika Ayarlarına Dönme Resimli Anlatımı
Digitürk (DCR HM-9503 HD) cihazını fabrika ayarlarına döndürmek, bazı sorunları gidermek veya cihazı baştan yapılandırmak için gerekli olabilir. İşte cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmek için adım adım bir kılavuz:
Adım 1: Cihazı Kapatın
- Digitürk cihazınızı uzaktan kumandadan kapatın.
Adım 2: Arkasındaki Güç Düğmesini Bulun
- Cihazın arkasında küçük bir güç düğmesi bulun. Bazı modellerde bu düğme, "Reset" veya "Fabrika Ayarlarına Dön" olarak etiketlenebilir.
Adım 3: Güç Düğmesine Basın ve Bekleyin
- Kürdan veya benzeri sivri bir nesne kullanarak güç düğmesine yaklaşık 10-15 saniye basılı tutun.
Adım 4: Cihazı Açın
- Güç düğmesini bıraktıktan sonra cihazı açın.
Adım 5: Fabrika Ayarları Şifresi
- Cihaz açıldığında, "Fabrika Ayarları Şifresi" istenecektir. Varsayılan şifre "0000" veya "1234"tür.
Adım 6: Ayarları Gerçekleştirin
- Fabrika ayarlarına dönme işlemi tamamlandıktan sonra, cihazı yeniden yapılandırmanız gerekecektir. Bu, kanal bulma, ağ ayarları ve diğer tercihleri içerir.
Digitürk Fabrika Ayarlarından Sonra Kanal Bulma
- Fabrikaya sıfırlandıktan sonra cihazınızdaki kanalları yeniden bulmanız gerekir.
- "Ayarlar" menüsüne gidin ve "Kanal Ayarları"nı seçin.
- "Kanal Tarama" seçeneğini seçin ve taramayı başlatın.
- Tarama tamamlandıktan sonra kanallarınız cihazınıza eklenecektir.
Digitürk DCR HM-9503HD Kartsız Kullanım ve Türksat Uydu Ayarları
- DCR HM-9503HD, kartsız kullanım özelliğine sahip değildir. Bu nedenle, bu cihazı kullanmak için bir Digitürk kartı gerekir.
- Türksat uydusuna uyum sağlamak için cihaz ayarlarına gidin ve "Uydu Ayarları"nı seçin.
- Uydu olarak "Türksat 4A"yı seçin ve diğer ayarları uydu sağlayıcınızdan alın.
Bu talimatları izleyerek Digitürk (DCR HM-9503 HD) cihazınızı fabrika ayarlarına güvenle döndürebilirsiniz. Sorununuz devam ederse, Digitürk destek ekibiyle iletişime geçmeniz önerilir.