Bildirim
Digitürk DCR-OPT Kumanda için Digiturk Philips Kutu Kumanda Kodu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Digiturk Philips Kutu (Philips DSC 6010) için 1606
Digiturk Gri Kutu için 1461 -
Merhaba! :)
Benim sorunum biraz daha degisik, bizde en eski Digiturk Receiver'lardan var Philips DSX 6010/62A... Yeni bir televizyon aldik, ve kodlarini galiba bir sekilde buldum, ama bu Philips kumandaya kodu nasil girecegim, bu islemi daha evvel yapmisligim var, ama yeni makinalarla, yani ustlerinde kirmizi isik olan daha yeni kumandalarda...
Bu kumandaya kodu nasil girerim diye soruyorum, cok tesekkurler!! -
quote:
Orijinalden alıntı: dc@kill
Merhaba! :)
Benim sorunum biraz daha degisik, bizde en eski Digiturk Receiver'lardan var Philips DSX 6010/62A... Yeni bir televizyon aldik, ve kodlarini galiba bir sekilde buldum, ama bu Philips kumandaya kodu nasil girecegim, bu islemi daha evvel yapmisligim var, ama yeni makinalarla, yani ustlerinde kirmizi isik olan daha yeni kumandalarda...
Bu kumandaya kodu nasil girerim diye soruyorum, cok tesekkurler!!
dh de daha once okuduklarıma gore kod girilmiyor.
yeni uzaktan kumandalardan alip ona girebilirsiniz. yukarida verdigim kod zaten Philips DSX 6010/62A icin. bunuu sat icin girin tv icin kodlar dh var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X