Şimdi Ara

Digitürk'den kötü haber! Seria A yok, belkide Premier Lig'de yok. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acun saçma yarısmaları dısında bi işe yarasa keşke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seri a yı bilmiyorum ama premier lig en az 2 yıl daha digitürk te. Anlaşmaları devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden mis gibi Şampiyonlar ligi tüm maçlarını Stardan falan izlerdik.. Didalı Pirlolu Shevchenkolu Nestalı Milanı Henryli Arsenali Etoolu Ronaldinholu Barçayı bedavaya Tüplü veya küçük Tv den izlerdik ne tat alırdım..
    Şimdi Tv ler Full hd led tv oldu.. Ama yayınlar paralı 50 tlye Lig tv minimum. Şampiyonlar liginde 1 maç veriliyor sadece haftada.. Tv ler Hd oldu ama gidip internetten izliyoruz

Sonra futbol artık neden tat vermiyor endüstriyelleşiyor diye spor programında tartışırlar.. Yahu ben Ronaldinho Etoo Henry Shevchenko Beckham Carlos Zidane Ronaldo Pirlo Lampard Gerard vs gibi adamları bedava izlerdim eskiden doya doya tat ala ala..

Şimdi ise benden gelmişler Martial Depay Giroud Higuan Costa Benteke gibi adamları parayla izlememi istiyorlar..

• Digitürk eğer böyle bir dalalete ve gaflete düşerse çok müşteri kaybeder yanısıra eğer d-smart ya da tivibu alırsa ki sanmıyorum bence digitürk alamıyosa kimse alamaz rakiplerine koz vermiş olur ve ellerini güçlendirir.
  • maç öncesi google'a örneğin ''everton vs liverpool stream'' yazar ilk sayfadan 3-4 link deneriz buluruz rahat olun arkadaşlar. Eğer Digiturk PL yayınında anlaşamazsa bu bizim değil Digiturk'un kaybı olur.
  • Sizi bilmem ama her maç öncesi tek tek link arayıp, bulunan linkin 90 dakika boyunca dayanmamasındansa; aylık 13 lira ödeyip rahat rahat maç izlemek çok daha makul bir seçenekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    +kaliteli spikerler hocam inş alırlar yeniden acun falan alsa survivordan büyük maçları yayınlamaz akşamları :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.