Şimdi Ara

digitürk-dsmart-uydu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    emektar tüplü televizyonumun yerine hd ready bir plazma aldım (henuz takılmadı) evimde kablolu yayın vardı. şimdi digitürk, dsmart ve klasik uydu arasında kaldım. hangisinin görüntü kalitesi daha iyi olur acaba? açıkçası bu ürünleri karşılaştırmanın uygun olup olmadığını da bilmiyorum (çok abes birşeyde yapıyor olabilirim kusura bakmayın)
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Arkadasım evimi yeni taşıdım. Taşınmadan önce digiturk uyesiydim ve iptal ettirdim. Yeni ende turksat ve hotbird uydu canak taktırdım. Kullandığım televizyon LG 37" hd reafy lcd. Daha önce bir yerde okumustum normal sayısal yayın digiturkten daha net diye. Gerçektende oyleymiş. Nasıl oluyor anlamadım ama normal sayısal yayınlar (d-smart da dahil) digiturkten daha net hemde oyle boyle değilbariz ciddi fark var. Eşim bile hemen fark etti sen düşün yani
  • husmenus
    abimde gecenlerde bir showroomda dolanırken tv deki görüntüye hayran olmuş, hangi yayın bu dediğinde yanıt d-smart olmuş. bende digitürk ün görüntü olarak daha kötü oldugunu duymuştum. sizin bu tespitiniz benim için çok önemli. bu durumda dsmart mı yoksa kendi sececeğim bir receiver mi almalıyım ona karar vermeliyim? o kadar karmaşık bir iş ki, detaylara daldıkça karar vermek zorlaşıyor.
  • ben reciver olarak dreambox 500s aldım. Evinde adsl varsa butun kanalları izlersin tabi server' a üye olman gerek.
  • digiturk derim
  • kesinlikle uydu al
  • digiturkun görüntü kalitesi düşün normal uydunun daha iyi...dsmartım yok bilemeyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİGİTURK
    4 yıl önce açıldı
    Digiturk LNb ile Turksat
    13 yıl önce açıldı
    DİGİTURK TURKSAT 4K
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iş yerindeki arkadaslarıma da sordum kimisi digitürk al maçlarıda izlersin diyor ancak görüntü kalitesinin daha düşük oldugunu söylüyorlar. evde adsl var, nasıl oluyor bu server a baglanma, dreambox otomatik mi baglanıyor buraya? birde hd ready olan htmi cıkıslı olan receiver mi alınmalı bilemiyorum. next 2000 tavsiye ettiler, dreambox 500 den ne farkı var onun?d-smart ı bende bilmiyorum nasıldır diye ama bu forumda dandik receiverları millete veriyorlar denmişti...
  • dreambox la ilgili pm attım incele
  • Peki arkadaşlar madem hd ready televizyonumuz var, şuan çok fazla HD yayın olmasa bile hd bir uydu alsak hdmi'dan bağlantı yapacağımız için daha net göstermez mi? bence biraz pahalı ama en kaliteli çözüm olarak duruyor. hdmi bağlantısını kullanarak yayın izlemeyeceksek neden hd ready tv alınır ki? sadece hd dvdden film izlemek ve ps3 oynamak için ise onların fiyatı da düşük değil zaten.
  • tabiki dsmart al yeni kanallarla içeriği dahada artıyor.
  • Arkadaşlar bende bu aralar uydu almayı düşünüyodum ama kararsız kaldık dsmart ile çift çanak arasında. Dsmartta hotbird kanalları varmı? Ayrıca başka hangi kanallar var? Bide şuan için bildiğim kadarıyla dsmartta aylık sabit ücret yok ama ilerde böyle bi ücret koyarlarmı bilgisi olan varsa söyleyebilirmi acaba? Teşekkürler...
  • Ben de D-Smart'ta karar kıldım... (Discovery vs için...)
    Ancak ileride başka bir antenle aynı receivera Astra uydusunu da yönelendirebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.