Şimdi Ara

Dİgitürk DT5103 HD IQ CIHAZ INCELEME (SS li -VİDEOLU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
1
Favori
46.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende soruyorum kullandin da mi yaziyon herkese gore degisiklik gosterir bu durum.. insanlari zan altinda birakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Bende soruyorum kullandin da mi yaziyon herkese gore degisiklik gosterir bu durum.. insanlari zan altinda birakma.

Bak arkadasim 5 yildir uyeyim ve bu iste tecrubem var aklina hangi cihaz gelirse hepsini kullandim hatta bunlarda kalmadim sırf meraktan gittim eşe dosta onların TV lerinide inceledim sagecom.marka plus cihaz hepsinden iyi ardından sunny geliyor .Bizzat test ettim nerden cikardin kullanmadigimi

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Sordum arkadas herkesin bireysel yorumu bu. Bende 2 yillik uyeyim 7 yillik uye arkadaslarimda var yani ne olmuş.

• quote:

Sordum arkadas herkesin bireysel yorumu bu. Bende 2 yillik uyeyim 7 yillik uye arkadaslarimda var yani ne olmuş.

Üslubun çok sert

Cok sert cunku cihazlar hakkinda cok yazilar var ve her sey aciklayici ayrica isteyen istedigi cihazi alir.

• quote:

Cok sert cunku cihazlar hakkinda cok yazilar var ve her sey aciklayici ayrica isteyen istedigi cihazi alir.

Kimseyi zorlamiyorum bunu sunu al diye siz neden ustunuze alindiniz anlamis değilim.

• quote:

Dostum selam, bana da bugün dt5301 bağladılar. Adam ısrarla sunny değil diyor, kılavuzunda da DCR marka yazıyor. Ama dediğin gibi atmaca elektronik ve senin bahsettiğin cihazın aynısı kafam karıştı marka ile ilgili :) neyse sana bir soru soracağım. Cihaz hoşuma gitti aslında da kanal geçişlerinde kanal açıldığında kısa süreli donuyor kanalın görüntüsü sonra devam ediyor görüntü. Sende de öylemi acaba. Ayrıca diğer cihazları da kullandığın için bilirsin belki diğerlerinde de bu problem var mıdır acaba. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 26 Ocak 2014; 0:17:08 >
  • Alatech te vardi donma olayi pek önemli değil anlik zaten

Videoda anlaşılmıyor maalesef kanal listesini hiç açmamışsınız. Humax ın kanal listesi ve menüsü düzgün ama altec inki iğrençti önce kanal listesi yazan tusa başmak gerekiyordu daha sonra ordan bir kategori seçmek gerekiyordu kanal listesine ulaşabilmek için ek olarak her seferinde kanal listesi birden başlıyordu mesela humax ta kanal listesi tusuna basınca direkt liste gelıyor ve o an hangi kanal acıksa onun uzerinde oluyor seçenek şeridi ama altecte dediğim gibi birinci kanalın uzerinde oluyor o şerit her seferinde listesinin başından ilerlemeniz gerekiyor. O kutuya humax tan sonra bir saat dayanamadım aynı gün geri değiştirdim. Eğer sunny de öyle ise hiç değiştirmeyeyim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Videoda anlaşılmıyor maalesef kanal listesini hiç açmamışsınız. Humax ın kanal listesi ve menüsü düzgün ama altec inki iğrençti önce kanal listesi yazan tusa başmak gerekiyordu daha sonra ordan bir kategori seçmek gerekiyordu kanal listesine ulaşabilmek için ek olarak her seferinde kanal listesi birden başlıyordu mesela humax ta kanal listesi tusuna basınca direkt liste gelıyor ve o an hangi kanal acıksa onun uzerinde oluyor seçenek şeridi ama altecte dediğim gibi birinci kanalın uzerinde oluyor o şerit her seferinde listesinin başından ilerlemeniz gerekiyor. O kutuya humax tan sonra bir saat dayanamadım aynı gün geri değiştirdim. Eğer sunny de öyle ise hiç değiştirmeyeyim diyorum.

Dostum kanal listesi ekteki gibi, kanal listesine basınca direk hangi kanaldaysan oradan başlıyor. Ama biraz ufak gibi geldi bana liste.

https://imageshack.com/i/4c21012011072j

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    Ben butun cihazları kullanmadim. Donma olayı anlık bisey oldugundan bi problem oldugunu sanmiyorum.

Fotoğraf için çok teşekkür ederim. O soldaki menüden her defasında seçim yapmaya gerek yok değil mi çünkü o gerçekten sinir bozucu bir şey. Bir de bu cihazda diğer mod kullanılabiliyor mu ?

• Benim menüde bunu aynisi

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Fotoğraf için çok teşekkür ederim. O soldaki menüden her defasında seçim yapmaya gerek yok değil mi çünkü o gerçekten sinir bozucu bir şey. Bir de bu cihazda diğer mod kullanılabiliyor mu ?

Dostum menüde izlediğin liste solda ve son kanal sağda otomatik çıkıyor. Diğer mod nedir?

Tamam anladım teşekkür ederim. Diğer moda kumanda üzerindeki mod tuşuna basınca geçiliyor ve orda istediğin uydunun kanalını yükleyipp izleyebiliyorsunuz yani bir nevi digitürk ile normal receiverın birleşimi gibi bir şey mod tuşuyla ikisi arasında geçiş yapılıyor. Bizim humax ta önceden sorunsuz çalışıyordu ama sonrada diğer moda yüklediğim kanallar kendiğinden kaybolmaya başlıyor sebebini anlamadım bir türlü.
  • Dt 5103 hd takildi bugun yine aynı kırmızı renkler çizgilenme oluyor sizdede varmı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

Dt 5103 hd takildi bugun yine aynı kırmızı renkler çizgilenme oluyor sizdede varmı bu

Çanakta yada TV de sıkıntı olmasin bende olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Dt 5103 hd takildi bugun yine aynı kırmızı renkler çizgilenme oluyor sizdede varmı bu

Tv ve canakta sorun oldugunu sanmiyorum humax cihazda sorun olmuyor bu 2.degistirdigim 5103 2 sindede oluyor.sen trt hd nin logosunu resim cekip koyarmisin buraya bakalim yakindan cek yanliz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Tv ve canakta sorun oldugunu sanmiyorum humax cihazda sorun olmuyor bu 2.degistirdigim 5103 2 sindede oluyor.sen trt hd nin logosunu resim cekip koyarmisin buraya bakalim yakindan cek yanliz

Fotoda tv nin pixelleri gözüküyor anlasilmaz

• Yolla anlarim ben

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.