Şimdi Ara

DIGITURK Efsane Hacker Mince’yi de Yakalattı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilgili kanun cezaların alt ve üst hadlerini bildirmiştir, bu birincisi
    ikicisi digitürk özellikle göz korkutmak için böyle abartılı yazıyor. yoksa bu kişinin alacağı hapis cezası maximum 2 yıldır ve o da iyi hali falan göz önüne alınarak indirilecektir. sonuç olarak ise hapse bile girmeden cezası ertelenecek.
    Ayrıca adamı anlatış tarzına baksana EFSANE HACKER miş. Ne hackeri dreamboxı olan herkes kart paylaşımı yapabilir. bu hackerlik mi. Alakası yok. Böyle gösterilmesinin tek nedeni aynı zamanda bilişim suçu işlemiş kanısı uyandırmaktır ki, bu kişi bilişim suçu işlememiştir.
  • Benim anlamadğım kocaman Türkiye de sadece bu adammı digi şifresi kırmış. Madem yakalayabiliyolar hepsini yakalasınlar neyi bekliyolar.
  • şifreyi kimse kıramaz sadece bir şekilde verilir..

şimdi Polsat veya C+ veya premier şifrelerini firmadan firma çalışanı el altından birileri vermezse kim

izlicek

o zaman zor crpypt sistemli powervu sistemine geçsinler abone olmayan kimse izlemesin..

Bana göre yerli Platformu illegal izliyen çok kimse yoktur , millet Hotbird Astra w2 uyduları dururken kıytırık

yerli kanallarımı izlicek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironman

şifreyi kimse kıramaz sadece bir şekilde verilir..

şimdi Polsat veya C+ veya premier şifrelerini firmadan firma çalışanı el altından birileri vermezse kim

izlicek

o zaman zor crpypt sistemli powervu sistemine geçsinler abone olmayan kimse izlemesin..

Bana göre yerli Platformu illegal izliyen çok kimse yoktur , millet Hotbird Astra w2 uyduları dururken kıytırık

yerli kanallarımı izlicek...

+1

Hım bu işlere yabancı değilim ama yanlış yazmışım digi şifresi kırılmaz doğru. cardsharing paylaşımı yapılır. digitürk'ün zaten sadece bi kanalı için izliyo millet yoksa diğer kanallarından daha iyi kanallar yabancı uydularda bolca var. Ss2 kartı olanlar beni daha iyi anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramit17 -- 7 Mart 2008; 23:08:21 >
  • powervu sistemi card sharing yapılamıyor mu?

Bu card sharig yapanları nereye ihbar edeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunmedia -- 8 Mart 2008; 9:19:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brsnt

powervu sistemi card sharing yapılamıyor mu?

Bu card sharig yapanları nereye ihbar edeceğiz

Evet powervu şifreleme sisteminde card sharing yapılamaz...
  • Hikaye....Zamanında kaç ay kartla izlendi digitürk, o zamanda o kartları üretenler yakalandı..İzleyenlerede şöyle böyle yaparız dendi..Hiçbirşey olmadı
    Adam evinden bir yere üye olmuş izliyor diye 4 sene hapis, 150 milyar paramı öder ? Bu kadar kolaymı para kazanmak ?

O zaman millette Ciciyi şikayet etsin, insanları soyup sogana çevirdiği, sahtekarlık yaptığı için. Yüzmilyarlarda o ödesin madem
    Zamanında aboneliğimi iptal ettim, 1 ay sonra 300ytl fatura geldi. Neymiş digikutu arızalıymış.Arkadaş dedim, ben bunu sizin teknik servisede verdim, bilgileri var diye diretince iptal ettiler..Ama itiraz etmeyen kaç kişi ödedi bunu acaba ?

Karamehmet böyle zenginler listesine giriyor..Allah arttırsında, öbür tarafta nasıl ödeyecek bakalım bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Mart 2008; 20:16:37 >
  • Bence bu olay en çok Mince'ye yaradı..Adam Dreambox'la paylaşım yaptı, adamı efsane hacker ilan ettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

Bence bu olay en çok Mince'ye yaradı..Adam Dreambox'la paylaşım yaptı, adamı efsane hacker ilan ettiler

Yarayıp yaramadığı konusunda şüphelerim var yanlız..
  • işin ciddiyeti havale olayindan belli. musterilerde sakat. onun yerine ptt havalesi yapilabilirdi.
  • İlginç!!!

Peki bu haber yazılı ve görsel basın/medyada neden haber konusu yapılmadı???

Sadece haber olarak internette bir blog sayfasından yayınlandı...

Bu konu ile ilgili detaykı bilgi verecek arkadaş var mı?
  • onbinlerce kişiden birini yakalamışlar
    onu da reklam olarak kullanıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosfettt

onbinlerce kişiden birini yakalamışlar
    onu da reklam olarak kullanıyorlar

Varmıdır o kadar harbiden?
  • Bu haber yazılı ve görsel basın/medyada neden haber konusu yapılmadı???

Bu konu ile ilgili detaylı bilgi verecek arkadaş var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanguzel

Bu haber yazılı ve görsel basın/medyada neden haber konusu yapılmadı???

Yazılı ve görsel basında neden haber olmadığını ben de anlamıyorum.Bi de gerçekten paylaşım yapıp ta yakalanan ne ceza almış somut bişeyleri olan var mı?Server hizmeti veren ne ceza almış,alan ne ceza almış?Bu konuda bişey bilenler burada paylaşırlarsa iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: serkanguzel

Bu haber yazılı ve görsel basın/medyada neden haber konusu yapılmadı???

Yazılı ve görsel basında neden haber olmadığını ben de anlamıyorum.Bi de gerçekten paylaşım yapıp ta yakalanan ne ceza almış somut bişeyleri olan var mı?Server hizmeti veren ne ceza almış,alan ne ceza almış?Bu konuda bişey bilenler burada paylaşırlarsa iyi olur..

Zaten bu soruların cevabı verildiğinde gerçek durumda ortaya çıkmış olacak!!!

Neyse,,, konu hakkında nesnel bilgisi olanların kaynakları ile açıklama yapmalarını bekliyoruz...
  • yanlış yere yazdım ama mesajı silemiyorum illa bişiy yazmak lazım sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _osiris_ -- 22 Eylül 2011; 5:37:11 >
  • baskınlar sürüyor. digiturk bilerek bu baskınları gizliyor emin olun digiturk her gün baskın yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

baskınlar sürüyor. digiturk bilerek bu baskınları gizliyor emin olun digiturk her gün baskın yapıyor

bunun cezai yaptırımı ile ilgili hiçbir şey söylenmiyor?
  • baskın basanındır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.