Şimdi Ara

Digitürk Eski Üyelere Gizli Zam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Sizde pesin uyelik alin fatura vs zam falan ugrasmayin.. D smart ilk abonelikten sonraki yillarda 15 liraya mega hd paket veriyor tum kanallar acik..
    Lig tv istemiyorsaniz digiturke o kadar paralar vermenizin bi anlami yok..
    Modullu d smary uyeligim mevcut.. Pesin odeme ile 15-20 tl arasi mega hd paket aliyorum keyfime bakiyorum...
    Dogiturkude sirf lig tv icin sampiyonlar paketi+belgesel+cocuk+giris+hd senelik 480 tl... Fatura derdi vs yok...

hocam d smart modüllü üyeliği bende düşünüyorum....bu üyelik için çanak anten falan gerekmiyor değilmi sadece televizyonun cı-slotuna takıp d smart merkezden aktive edip izliyorsun başka işlem oluyormu modüllü üyelik için??

Hayir gerekmiyor ama turksattan yayin alindigi icin uydu alici veya tv ye bagli bir canak anten lazim... Modulu cI slotuna takip aktif ettirdgn am seyretmeye basliyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben o kadar zam almadım. digitürk ne diye zam koydu anlamadım. lige para veriyorum oda rezalet zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Sizde pesin uyelik alin fatura vs zam falan ugrasmayin.. D smart ilk abonelikten sonraki yillarda 15 liraya mega hd paket veriyor tum kanallar acik..
    Modullu d smary uyeligim mevcut.. Pesin odeme ile 15-20 tl arasi mega hd paket aliyorum keyfime bakiyorum...
    Dogiturkude sirf lig tv icin sampiyonlar paketi+belgesel+cocuk+giris+hd senelik 480 tl... Fatura derdi vs yok...

hocam d smart modüllü üyeliği bende düşünüyorum....bu üyelik için çanak anten falan gerekmiyor değilmi sadece televizyonun cı-slotuna takıp d smart merkezden aktive edip izliyorsun başka işlem oluyormu modüllü üyelik için??

Hayir gerekmiyor ama turksattan yayin alindigi icin uydu alici veya tv ye bagli bir canak anten lazim... Modulu cI slotuna takip aktif ettirdgn am seyretmeye basliyorsun..

hocam televizyonumun dahili uydu alıcısı var onun harici bişey gerekirmi....çanak anten falan pek uğraşmak istemiyorum ya onun harici önereceğin bişey varmı daha az zamazingolu??

• Yetti artık bu digiturk. Bende iptal ettirmeyi düşünüyorum. Teledünya ya geçeyim diyorum. Paketler çok avantajlı duruyor. Digiturk e göre kalite farkı olur mu acaba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam televizyonumun dahili uydu alıcısı var onun harici bişey gerekirmi....çanak anten falan pek uğraşmak istemiyorum ya onun harici önereceğin bişey varmı daha az zamazingolu??

Hocam dahili uydu alicin canak antene bagli d3gil mi... Extradan bir canak daha kurmana gerek yok...
    Modul girisi mevcutsa modulu tak seyret..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.