Şimdi Ara

Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
74
Favori
20.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beinconnect'le DigiturkPlay'in bi farkı var mı?
    Ben yıllardır DigiturkPlay'i kullanıyorum, şimdi baktım onda Şampiyonlar Ligi+Uefa hediyesi yok.
    Beinconnect'ten abone olabilir miyim?
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Digiturk Play artık bein connect olmuştur. Bein connect üzerinden satın alıp izleyebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şöyle bir fark var. Digiturk play'in normal yayın kalitesi 720p iken yalnızca maçları 1080p/1080i kalitede yayınlıyor. beninconnect ise her koşulda 720p yayınlıyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde bahsettiler. avrupa maçları ile kalite arasında seçim yapmak gerekiyor gibi duruyor :(
  • srdrea S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Bu dediğiniz smart tv için de geçerli mi?
    Geçerli olacağını düşünüyorum çünkü herhangi bir ayrımdan söz edilmedi, geneli için söylendi.
  • Arkadaşlar kanal listesinde S Sport yok oldu dün akşam ve müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı. Fişi söktüm taktım , fabrika ayarlarına çevirdim hiç bir yararı olmadı.Yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_shn -- 14 Ağustos 2020; 17:51:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Şikayet var üzerinden yazın yardımcı olurlar. Kutu değişimi isteyin. Humax 9506 isteyin sıkıntı yaşamazsınız.

• 4 yıllık sorunsuz Beinconnect grubumuza Beşiktaşlı arkadaş aranıyor.
    GS FB TS mevcut.

Sezonluk 4 ekran paketi alınacak. Kişi başı 162 tl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhakkik -- 5 Eylül 2020; 18:44:2 >
  • BİLGİLENDİRME//

• TV8 siyah ekran olarka çıkıyor. Diğer kanallarda bir sıkıntı yok. Bugün oldu bu durum aynı durumu yaşayan varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam ben de yeni üye oldum HM 9503 denilen bir cihaz geldi. Kanal değişimi 3 sn sürüyo daha güzel bir kutu alma şansımız var mı?
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın humax 9505 veya 9506 isteyin sıkıntı yaşamazsınız öneririm.

• Arkadaşlar 3 ekran Fb Bjk var
    Gs aranıyor beinconnecte,geçenn yıl Ts ve Gs lı arkadaşımız bu yıl almayacaklarını söylediler
    Kişi başı 216 tl süper lig
    İsteyen Gs lı arkadaşımız katılabilir.Ts da isterse yazabilir fiyat düşer.DM bekliyorum

• 4 ekran bjk ortak aranıyor bilginize

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • 2020 yılında hala adam akıllı görüntü kalitesiyle yayın vermekten acizler. 60 fps yayın akışını sağlamak bu kadar zor bir sistematik istemese gerek, televizyonda birşey keşfettim (2013 ya da 2014 model LG 50pm6800) görüntüyü hemen hemen 60fps'e benzer hale getiriyor ama sürekli tv'de izlemiyorum neticede, işin kısacası durduk yere kesilmesi, görüntü konusunda herhangi bir gelişme olmaması, bazı kafalarına göre maçlarda ekrana 20sn'de bir kod gelip gitmesi gibi sacma salak şeyleri mevcut. fiyat konusuna girmiyorum bile .. 4. senem olcam yenilemek istiyorum fakat bu fiyat nedir abi ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaesthetica

2020 yılında hala adam akıllı görüntü kalitesiyle yayın vermekten acizler. 60 fps yayın akışını sağlamak bu kadar zor bir sistematik istemese gerek, televizyonda birşey keşfettim (2013 ya da 2014 model LG 50pm6800) görüntüyü hemen hemen 60fps'e benzer hale getiriyor ama sürekli tv'de izlemiyorum neticede, işin kısacası durduk yere kesilmesi, görüntü konusunda herhangi bir gelişme olmaması, bazı kafalarına göre maçlarda ekrana 20sn'de bir kod gelip gitmesi gibi sacma salak şeyleri mevcut. fiyat konusuna girmiyorum bile .. 4. senem olcam yenilemek istiyorum fakat bu fiyat nedir abi ya!

1800k görüntü kalitesinde inat etmişler. 768 lira süper lig için değmez hocam. Haftada kaç maç izleyeceksiniz? Süper ligin ederi 200 lira.

• Anaesthetica kullanıcısına yanıt
    buna vereceğine kalkınma ilinde isen 69-89 spor yıldızı hemde bütün maçlar 95 olabilirsin kredi kartına 1140 yapıyor senin ki arasında fazla bir fark yok

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    sadece GS,FB ve Avrupa maçları hocam ya, ama artık iyicene bokunu çıkardı bunlar!

gerçi baktığında, ülkede müşteri hizmetine önem veren hangi kurum kuruluş kaldı ki .. tanıdığı olan kendine göre yontuyor bir şekilde nede olsa
  • Anaesthetica kullanıcısına yanıt
    Spor Ekstra paketini şu an önermem. SSport'un kaldırılmayacağı hala belli değil. Sırf avrupa maçları ve Euroleague için çok yüksek bir fiyat istenen.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.