Şimdi Ara

Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
74
Favori
20.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bağlattıgın yer ile kutuyu götürecegin yerin uydu bağlantıları aynı olmalı,ikisi de eutelsat ya da ikisi de türksat.
  • pisburun44 P kullanıcısına yanıt
    Farketmiyor, biz yazları Türksat geri kalan dönemde de Eutelsat kullanıyoruz yer değişikliğinden dolayı. Sıkıntı olmadı şu ana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apartmanda her iki çanak varsa farketmez tabi ama eutelsat kurulumu yapılan kutunun türksat üzerinde çalışmaması lazım mantıken.
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir hocam kaç ekran

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhabalar bu sene 4k maç yayını yok mu acaba?

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Şuan için hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam Merhabalar

Şuan için hayır.
    history ve s sport ve lig maçlarını izliyordum sadece.2 kanal kalktı kullandım tv 75 inç 4k maç izleyim diye 4k üyelik açtırdım 10₺ daha fazla verip onuda bu sene vermiyorlar.Bein Grup giderde kurtuluruz inşallah.Yenilik tok elindeki kanallar gidiyor ve her sene zam şuan aylık 150₺ veriyorum sporun yıldızı ve 4k yayına yazık günah

• quote:

Orijinalden alıntı: kağnıcıoğluteknoloji38

history ve s sport ve lig maçlarını izliyordum sadece.2 kanal kalktı kullandım tv 75 inç 4k maç izleyim diye 4k üyelik açtırdım 10₺ daha fazla verip onuda bu sene vermiyorlar.Bein Grup giderde kurtuluruz inşallah.Yenilik tok elindeki kanallar gidiyor ve her sene zam şuan aylık 150₺ veriyorum sporun yıldızı ve 4k yayına yazık günah

Alıntıları Göster
    Zaten maddi kriz içindeler :) kardan zarar ediyor adamlar. 4k yayın bence bu sene zor. Ts - Bjk maçında 4k yayın bile yapmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Zaten maddi kriz içindeler :) kardan zarar ediyor adamlar. 4k yayın bence bu sene zor. Ts - Bjk maçında 4k yayın bile yapmadılar.

Alıntıları Göster
    Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla başlamazsa başlamaz iptal ederim artık.Lig maçları hariç hiçbişey kalmadı.

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Haklısınız

• Arkadaslar yeni bir eve tasindik. Merkezi sistemli sitede sadece turksat anteni varmis. Biz normalde eutelsat kullaniyorduk fakat burada kullanamiyoruz. mecburiyetten turksata gecmek durumundayim. Turksat ile arasinda bir farki var mi eutelsatin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C5B12777B

Arkadaslar yeni bir eve tasindik. Merkezi sistemli sitede sadece turksat anteni varmis. Biz normalde eutelsat kullaniyorduk fakat burada kullanamiyoruz. mecburiyetten turksata gecmek durumundayim. Turksat ile arasinda bir farki var mi eutelsatin ?

Kaynak digiturk.
  • quote:

Kaynak digiturk.

Alıntıları Göster
    Hocam bende mac paketleri yok zaten genelde belgesel ve normal kanallari izliyoruz. onlarda sd yayininda ki olacak ? :( Siteye bir ek canak da koymayi kabul etmediler toplantida oylece kaldim ortada bilemedim ne yapayim

• quote:

Hocam bende mac paketleri yok zaten genelde belgesel ve normal kanallari izliyoruz. onlarda sd yayininda ki olacak ? :( Siteye bir ek canak da koymayi kabul etmediler toplantida oylece kaldim ortada bilemedim ne yapayim

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla belgesel ve normal kanallar HD yayın. Benim kafa hemen spor yayınlarına gidiyor :) diğer paket seçeneklerinde sd diye bir uyarı yok.
  • quote:

Bildiğim kadarıyla belgesel ve normal kanallar HD yayın. Benim kafa hemen spor yayınlarına gidiyor :) diğer paket seçeneklerinde sd diye bir uyarı yok.

Alıntıları Göster
    eksik bir kanal olur mu hocam peki ? digiturkun sitesine girdigimde tum kanallar kisminda eutelsay veya turksat diye bi sey yazmiyor

• quote:

eksik bir kanal olur mu hocam peki ? digiturkun sitesine girdigimde tum kanallar kisminda eutelsay veya turksat diye bi sey yazmiyor

Alıntıları Göster
    Digiturk ceo adayı Metin bey daha çok yardımcı olacaktır hocam :)

• Hocam Merhabalar

Bir kaç belgesel kanalı dışında eksik bir şey yok. Türksat kanal listesi diye yazarsanız çıkacaktır.

• quote:

Hocam Merhabalar

Bir kaç belgesel kanalı dışında eksik bir şey yok. Türksat kanal listesi diye yazarsanız çıkacaktır.
    hocam link atabilir misiniz ? ben arattigimda bulamadim

kanallari incelesem. bbc earth , cinin televizyonu cgtn tv vardir umarim.

hocam birde kanalin yayin kalitesi konusunda bir farklilik olmaz degil mi eutelsatla turksat arasinda ? o da hd yayin veriyor mu

• ilk 8 ay 79 tl diğer 10 ay 149 tl ye taahhüt yapmıştım ama ssport bile yok nasıl kurtulabilirim bu taahhütten arkadaşlar çok fazla ödüyorum
  • quote:

Hocam Merhabalar

Hocam bakın. Digitürk türksat kanal listesi diyorum. Digitürkün sitesindeki linke girdiğimde kanallar çok eski kanallar history tv felan diyor bunlar çıkalı çok uzun zaman oldu digitürkten. (Birde sadece belgesel spor ve film kanallarını yazmışlar) Eski

Diğer aşağıdaki digitürk türksat kanal listesine bastığımda site kapanmış açılmıyor.

Siz nereden gördünüz bir link atar mısınız ??

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.