Şimdi Ara

Digiturk Genel Konusu (Teknik Sorunlar, Haberleşme, Paket Fiyatları vs.) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
74
Favori
20.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iptal faksı cekerek teklif bekle

6 ay 5 tl 6 ay 30 tl odeyerek 6 ay sinema dizi ve 2 ayda tarftar paketı hediye tutugun takımın butun maclarını alabılırsın
  • Digiturk play hesabını paylaştığınızda şifre güvenliğini nasıl sağlıyosunuz,
    Şifre değiştirmek için tel no istiyor,
    Tel no değiştirmek için de şifre istiyor, paylaştığım zaman zaten şifreyi vermem gerekiyor dolayısıyla tel no da değiştirip şifre değiştirebilirler.
    Ve hesabı alan kişi ile tamamen bağları kesebilir.
    Yani bu işler tamamen güven üzerine mi yürüyor.
    Bu olaya bir açıklık getirirseniz sevinirim.

• Ya arkadaşlar bu splitterlarla yukarıdan gelen kabloyu ikiye bölmek istiyorum ama olmuyor.. Sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Mevcut kutulu aboneyim teklifler pahalı olduğu için play e geçmeyi düşünüyorum. Evimde İnternet 16 mb. Eksi yönleri varmı acaba. Kopma vs vs. 4 ekran film dizi paketi almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EsFaEr

Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Mevcut kutulu aboneyim teklifler pahalı olduğu için play e geçmeyi düşünüyorum. Evimde İnternet 16 mb. Eksi yönleri varmı acaba. Kopma vs vs. 4 ekran film dizi paketi almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Hocam merhaba ben de ilçeden şehir merkezine geldim tayin olduğum için. Geldiğim yerde paketim 35 mb hız vardı ama burda cadde desteklemiyormuş, 16ya düştü hızım, ttnet kullanıyorum. Ben de endişe etmiştim ama maçlara bakıyoruz 2 haftadır takılma olmadı, sanırım sorun olmaz..

• Dün akşam aldım Play'i. Beşiktaş - Göztepe maçını izlerken 5-6 defa donma yaşadım. İnternetim 35mbps. Umarım o maçlık bir sorundur...
  • Arkadaşlar merhaba 2 haftadır kanal geçişleri esnasında yayın gelmiyor bomboş siyah ekranda kalıyor. Kolay kurulum yaptım çözülmedi. Kumandadan cihazı 3-5 defa kapayıp açınca anca düzeliyor. Müşteri hizmetlerini mi arasam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam dün maçı Wi-Fi ile izlemiştim. Bende Cat5 kablo var. Onunla deneyeceğim bu akşam. Sıkıntı olur mu 5 ile ?

edit: Kablo ile izledim Fenerbahçe maçını. Hiçbir sıkıntı yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 25 Ağustos 2019; 8:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

Hocam merhaba ben de ilçeden şehir merkezine geldim tayin olduğum için. Geldiğim yerde paketim 35 mb hız vardı ama burda cadde desteklemiyormuş, 16ya düştü hızım, ttnet kullanıyorum. Ben de endişe etmiştim ama maçlara bakıyoruz 2 haftadır takılma olmadı, sanırım sorun olmaz..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam bağlantınız kablolu mu peki. Ben kablolu bağlantı sağlayacağım açıkçası Turknet kullanıyorum kutulu alınca paket 60 TL civarı ama play 18.5 a falan geliyor. Şu an mevcut abonelik son haftam ona göre karar vereceğim ne kadar süredir kullanıyorsunuz

• quote:

Teşekkürler hocam bağlantınız kablolu mu peki. Ben kablolu bağlantı sağlayacağım açıkçası Turknet kullanıyorum kutulu alınca paket 60 TL civarı ama play 18.5 a falan geliyor. Şu an mevcut abonelik son haftam ona göre karar vereceğim ne kadar süredir kullanıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Ethernet kablosunu taktım tvye, modem yanında ama bağlantı kurulamıyor hocam bir türlü yapamadım, kablosuz bağlanıyor benim TV şu an için.

• Digitürk play ilk abonelikte herhangi bir kampanya var mı?

• Mevcut aboneliğim ay sonu bitiyor. Fiyatın yüksek olmasından dolayı play düşünüyordum. Spor paketi çıkararak teklif istemiştim ilk verilen teklif 50 TL idi bugün arayıp 33 TL ye kadar düşürdüler ilk 6 ay dizi hediye ben diziyi 12 ay hediye istiyorum. Bu durumda play eğlence paketi alsam 12 ay ödeme de aylık 18.5 a falan geliyor sanırım. Sizce aradaki fark için geçmeye gerek var mı? Bir diğer konu kullanacağım odanın 1 tanesine yeni 102 TV alacağım içinde play olma özelliği isteyeceğim (bundada tavsiyeniz varmı acaba hangi markalarda var) diğer büyük odamdaki TV de play var. play ile ilgili bazı yerlerde donmalar oluyor vs diye okudum. Evimde İnternet 16 mb direk kablolu bağlantı yapma şansım mevcut. Sizce kutulu abonelik mi play mi yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsFaEr -- 26 Ağustos 2019; 15:20:31 >
  • quote:

Mevcut aboneliğim ay sonu bitiyor. Fiyatın yüksek olmasından dolayı play düşünüyordum. Spor paketi çıkararak teklif istemiştim ilk verilen teklif 50 TL idi bugün arayıp 33 TL ye kadar düşürdüler ilk 6 ay dizi hediye ben diziyi 12 ay hediye istiyorum. Bu durumda play eğlence paketi alsam 12 ay ödeme de aylık 18.5 a falan geliyor sanırım. Sizce aradaki fark için geçmeye gerek var mı? Bir diğer konu kullanacağım odanın 1 tanesine yeni 102 TV alacağım içinde play olma özelliği isteyeceğim (bundada tavsiyeniz varmı acaba hangi markalarda var) diğer büyük odamdaki TV de play var. play ile ilgili bazı yerlerde donmalar oluyor vs diye okudum. Evimde İnternet 16 mb direk kablolu bağlantı yapma şansım mevcut. Sizce kutulu abonelik mi play mi yardımcı olursanız sevinirim.
    2012 ve sonrası LG samsung
    2014 ve sonrası beko grundig arçelik TV'lerde play özelliği var diye yazar sitede hocam.

Diğer konuya gelince ben de 35 hızdan 16 hıza düştüm taşındığım için ama donma sorunu olmuyor.

• quote:

2014 ve sonrası beko grundig arçelik TV'lerde play özelliği var diye yazar sitede hocam.

Diğer konuya gelince ben de 35 hızdan 16 hıza düştüm taşındığım için ama donma sorunu olmuyor.

Alıntıları Göster
    Hocam sitede öyle yazıyor doğrudur fakat mesela 2018 model samsung birinde yokmuş işin garibi. Teklif ettikleri fiyatta cazip geldi aslında baya tek karar veremediğim arada 10 TL gibi bir fark için geçmeye gerek var mı evet donma sizde olmuyordur ama Google playda altta yorumları okudum millet isyanda keza forumda da şikayetçi olanlar var sanırım ama maç olunca donma daha fazla galiba kararsız kaldım

• arkadaşlar bu paketlerde şampiyonlar ligi ve uefa maçlarını izleyebiliyormuyuz.

• Arkadaşlar digitürk'ü ortak kullanmak ilegal bir durum. Bununla ilgili mesajlar forumdan silinmektedir. Israrlı bir şekilde bununla ilgili mesaj atan arkadaşları cezalandırmak zorunda kalacağız.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam Allahtan siz varsınız sizden başka kimsenin bilgisi yok sanırım :)

• arkadaşlar 2 sorum var, 3 ekran almayı düşünüyorum ama görüntü kalitesi ile ilgili çok şikayet var, ve derbileri izleyememe ile ilgili de sıkıntılar var galiba,

1- yıl olmuş 2019 hala görüntü kalitesi sorunu ve derbilere girememe sorunu var mı ?
    2- 3 ekrandan pc den hdmi ile tv ye yansıtırsam sorun olmaz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

arkadaşlar 2 sorum var, 3 ekran almayı düşünüyorum ama görüntü kalitesi ile ilgili çok şikayet var, ve derbileri izleyememe ile ilgili de sıkıntılar var galiba,

1- yıl olmuş 2019 hala görüntü kalitesi sorunu ve derbilere girememe sorunu var mı ?
    2- 3 ekrandan pc den hdmi ile tv ye yansıtırsam sorun olmaz değil mi ?
    Kalite 1800k. Kimine göre yetersiz, kimine göre yeterli :)

Çökme artık olmuyor diye biliyorum. En son 2015 yılında çökmüştühttps://www.haberler.com/digiturk-play-coktu-derbi-maci-izlenemedi-6944569-haberi/

Ben digiturk playi 2 sezon öncesinde 3 kere falan test etmiştim. Hediye promosyon kodu ile. HDMİ ile tv ye yansıttım. Herhangi bir sorun olmuyor ama dediğim gibi kalitesi yetersiz. 106 ekran tv de yetersiz buldum. Daha büyük bir tv de ne oluyor bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Kalite 1800k. Kimine göre yetersiz, kimine göre yeterli :)

Çökme artık olmuyor diye biliyorum. En son 2015 yılında çökmüştühttps://www.haberler.com/digiturk-play-coktu-derbi-maci-izlenemedi-6944569-haberi/

Ben digiturk playi 2 sezon öncesinde 3 kere falan test etmiştim. Hediye promosyon kodu ile. HDMİ ile tv ye yansıttım. Herhangi bir sorun olmuyor ama dediğim gibi kalitesi yetersiz. 106 ekran tv de yetersiz buldum. Daha büyük bir tv de ne oluyor bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    çok kararsızım hocam, acaba iptv mi alsam yoksa bunu mu diye, hiç kullanmadım kullanan da görmedim =)

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.