arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. sizden bir konuda yardım rica edeceğim;
digitürk hd abonesiyim,yanlışlıkla fabrika ayarlarına geri dönüş yaptık, tekrar eutelsat kurulumu yaptım ama bazı kanallar yeni kurulumda bulunamadı ve hd kanalların isimlerinin yanında HD yazmıyor artık, örneğin şuan ahaber kanalı açık ama HD ibaresi yok.
kurulumda bir yanlışlıkmı yaptım acaba diye birkaç kez yeniden kurulum yaptım ama değişen birşey olmadı.
yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmettoz
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. sizden bir konuda yardım rica edeceğim;
digitürk hd abonesiyim,yanlışlıkla fabrika ayarlarına geri dönüş yaptık, tekrar eutelsat kurulumu yaptım ama bazı kanallar yeni kurulumda bulunamadı ve hd kanalların isimlerinin yanında HD yazmıyor artık, örneğin şuan ahaber kanalı açık ama HD ibaresi yok.
kurulumda bir yanlışlıkmı yaptım acaba diye birkaç kez yeniden kurulum yaptım ama değişen birşey olmadı.
yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
Bikaç gün sonra otomatik olarak hepsi yerine geliyor şimdilik hd kanallar sizde 325-326 kanallardadır. Merak etmeyın otomatik olarak hd ler yerıne gelir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
1.numaralı kanalda bırakın cihazı hafta içi genelde düzeliyor olduda düzelmedi cihazın fişini çek tak yeniden kurulum yap düzelir.