Şimdi Ara

DİGİTÜRK HUMAX DCR-HM 9505HD KUTU [[video eklendi]] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
11
Favori
131.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9505 ellerin de yok hangi kutuyu tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbbr10 F kullanıcısına yanıt
    Humax cihazlardan birini isteyin 9503 yada 9504 yine vestel ve sunny cihazlardan daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akon

Arkadaşlar sizde youtube çalışıyor mu bu kutuda ? Bende güncelleme var diyor ve çalışmıyor. Kızım öldürecek beni :)
    Bir kişi de bakıp cevap veremez mi acaba ?
  • Aynen, guncelleme var diyor ve portala geri yonlendiriyor...

• Bugün 99 TL olan paketten bağlandı. Cihaz olarak DT 9104 HD getirdiler. Cihaz değişim talebinde bulunsam Humax gönderilir mi ? IQ kutu için aylık 15 lira fark isteniyor. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Aynen, guncelleme var diyor ve portala geri yonlendiriyor...
    Teşekkür ederim
  • Humax 9505 seri ve kullanışlı bir cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    humax 9505 nasıl güncelleniyor ? güncelleme için internetemi bağlı olması lazım ? sizde şuan hangi versiyonu yüklü
  • dexterorg D kullanıcısına yanıt
    Uydu uzerinden guncelleniyor.

Bu cihaz ile usb üzerinden video izlenebiliyor musunuz?

• druc kullanıcısına yanıt
    Şahsen denemedim, ancak mantık olarak izlenmesi gerekir. Bir kaç gün sonra sizin için test edip buraya yazarım olmazsa.

• Dt 5104 hd cihaz verdiler ellerinde 1 aydır bayide humax yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbr10 -- 27 Ağustos 2018; 13:51:49 >
    Hocam online işlemlere şikayet kaydı oluşturup, humax cihaz isteyin yardımcı olurlar.

Peki online işlemlerde hangi konu hakkında oluşturucam bayide olmayan cihazı onlar nasıl getirecek

Hocam online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet oluşturun. Onlar bazen cihaz getirtebiliyor bayilere.

• Arkdaşlar bizde DT-9103 HD vardı LİG TV görüntü kalitesini beğenmiyorduk değiştirdik şimdi 9505 var bunun görüntü kalitesi dahada berbat, yükseltmenin filan bir yolu var mı?

TV 55MU9000

Yada digiturkde ki en iyi görüntüye sahip cihaz modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Eylül 2018; 22:20:18 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam yükseltme olarak yapabileceğiniz şeyler kısıtlı maalesef,

Öncelikle uydunun kutusundan çıkan hdmı kabloyu kullanıyorsanız hdmı 2.0 yüksek kaliteli bir hdmı kablo almanızı öneririm.

Bunun dışında aşağı yukarı aynı görüntüyü alırsınız fakat, sagemcom plus kutular 1920 x1080 p(progressive) destekliyor bu kutu çok az da görüntü kalitesi fark ettirecektir ancak ücretli ve o farka değmez.

Sagemcom 4k cihazı var ve hd yayınları upscale edip yükselttiği söyleniyor ancak ücretli.

Sagemcom Hy6101 plus IQ Kutu =15

Sagemcom hy 6144 uhd 4k plus IQ Kutu =20

Aylık fiyatlardır ve bana göre alacağınız görüntü farkı ödediğiniz fiyata göre çok düşük. (4k kutuyu şahsen kullanmıyorum çok az deneyimleme şansım oldu yanlış bilgi vermiş olmayayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 2 Eylül 2018; 22:53:32 >
    3 gündür 9505 kullanıyoruz geçtiğimizden beri günde 10 kere güncelleme yapıyor diye kendini kapatıp yeniden başlatıyor, maçın ortasında bile yapıyor bu neden kaynaklıdır, kutu sorunlu mu?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme hemen yapmaması lazım bende de humax 9505 var şuan öyle bir problem yok.

Güncellemenin bitmesini beklemenize rağmen tekrar tekrar güncelleme yapmaya mı çalışıyor?

Bu durumda menü //kurulum //fabrika varsayılan ayarı bölümünden sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

(Bu durumda kanallar kaybolabilir, eğer düzelmezse kutuyu değiştirmenizi öneririm. Dediğiniz gibi kutu sorunlu olabilir. Bazen servisler kullanılmış kutu takıyor, açılmamış, sıfır kutu ile değişim isteyin)

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

3 gündür 9505 kullanıyoruz geçtiğimizden beri günde 10 kere güncelleme yapıyor diye kendini kapatıp yeniden başlatıyor, maçın ortasında bile yapıyor bu neden kaynaklıdır, kutu sorunlu mu?
    Evet maalesef sıkıntılı bir kutu. Ben ancak bir hafta dayanabildim.

Ondan sonra da değiştirdim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.