Şimdi Ara

Digiturk icin HDMI kablo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O işte bi tuhaflık hissediyorum ben başka bir iş var.Size tavsiyem cihanda farkli kablolar da deneyin. hdmi kablo bildiğiz elektrik iletir tv nin codec i çözer görüntü size ulaşır Analog yayin gibi sinyal Kesme karıncalar bulunmaz yada bulanık bir görüntü. kablo ya seksen lira vermek ne kadar acı olsa da olsun bazen böyle hatalar hayatımızda oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeD kullanıcısına yanıt
    ya kendime kızıyorum teknolojiyle iç içeyim. daha 1 ay öncesinde aliexpress den araştırma yaptım ve aldım da 15 liraya. adama gösterdim bu da kutudan çıkandan farkı yok dedi. ama dedim bu da 1.4 altın kaplama. yok dedi bu da aynı kutudakiyle 1.3 dedi. kutudaki kablo gerçekten incecik bi kabloydu o konuda haklı olabilir ama işte elimde yeni aldığım hdmi kablo varken ne olduysa basiretim mi bağlandı nedir tamam dedim adama. kutusu falan da samsung du ama adam kutusunu goturdu ben de nie götürüyon da demedim. işte paranın çıkacağı varmış. 20-30 olsa yine içim yanmayacak işte 80 lira yazık oldu. dediğiniz gibi bendeki kabloyu denedim ve sonuç aynı hiç bi fark yok. o zaman nie denememişim onu da bilmiyorum. dedim ya ya oruçtan ya başka bir şeyden aldım gitti. acaba diyorum şikayet edebilir miyim? samsung bayisine gitsem bana böyle bi mal sattılar falan desem. yada bayiyi mi şikayet etsem bilemedim..parası için değil o adama çektirmek için.

• bide yayın 1080i olarak gözüküyor. 1080p değil. iki kabloda da aynısı çıkıyor. tv den sanırım o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

ya kendime kızıyorum teknolojiyle iç içeyim. daha 1 ay öncesinde aliexpress den araştırma yaptım ve aldım da 15 liraya. adama gösterdim bu da kutudan çıkandan farkı yok dedi. ama dedim bu da 1.4 altın kaplama. yok dedi bu da aynı kutudakiyle 1.3 dedi. kutudaki kablo gerçekten incecik bi kabloydu o konuda haklı olabilir ama işte elimde yeni aldığım hdmi kablo varken ne olduysa basiretim mi bağlandı nedir tamam dedim adama. kutusu falan da samsung du ama adam kutusunu goturdu ben de nie götürüyon da demedim. işte paranın çıkacağı varmış. 20-30 olsa yine içim yanmayacak işte 80 lira yazık oldu. dediğiniz gibi bendeki kabloyu denedim ve sonuç aynı hiç bi fark yok. o zaman nie denememişim onu da bilmiyorum. dedim ya ya oruçtan ya başka bir şeyden aldım gitti. acaba diyorum şikayet edebilir miyim? samsung bayisine gitsem bana böyle bi mal sattılar falan desem. yada bayiyi mi şikayet etsem bilemedim..parası için değil o adama çektirmek için.

hocam bu servis kim ise onunla görüşün onun dişinda samsung un karışıcağini saniyorum. neyse olsun diyelim vardir bir hayır zaten o maldan kazandığı boğazinda kalır çünkü ukte kalmiş sizde haklı olarak.

• DeeD kullanıcısına yanıt
    Amaan neyse artik yapacak bisey yok. Aldik bhirdaha bu sekilde davranmam. Giden gitti onu kullanacaz artik. Sagolun cevaplar icin.

• benimde digitürk tv arası üzerinde digitürk yazan hdmi kablosu bozuldu. ggidiyordan bitane aldım ancak çalışmadı. tavsiye edebileceğiniz bir kablo var mı? yani her hangi bir hdmi kablosu aynı işi görmüyormu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.