Şimdi Ara

digiturk iptal ve ekipman iadesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
60.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 15.03.2016 tarihinde iptal için bayii ye başvurdum. Sonra ertesi günde merkezden aradılar teklif falan sundular. Birde konuşturmuyor bıdı bıdı çok gıcık oldum. Sonra aynen şöyle: Ciddi bir sesle "Lafınızı böldüm ama, Üyeliğimi sonladırır mısınız " dedim. Bayan arkadaş Sadece "Tamam" dedi. Kapattı. İlginç.
    2 gün sonra tekrar arandım. Biraz daha sakin bir bayan geldi. Yine teklifler vs. kabul etmedim ve dedim ki: "Bakın bu son konuşmamız olsun, yarın veya öbürsü gün de beni aramayın lütfen iptali gerçekleştirin" dedim. Bayan arkadaş "işleminizi yapıyorum" dedi. O da kapattı.
    Çok ilginç bir durum. Parayı ödeyen benim. Sanane ben iptal ettirmek istersem iptal edeceksin. Tamam işini yapıyor anlıyorum ama böyle olmaz.
    Şu anki durum ise bir mesaj gelmesi gerekiyormuş galiba o gelmedi henüz(ekipmanları iade edin diye). Bir de online işlemlere hala girebiliyorum. Ama paketlerim bölümünde hiçbir paket yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

Bende 15.03.2016 tarihinde iptal için bayii ye başvurdum. Sonra ertesi günde merkezden aradılar teklif falan sundular. Birde konuşturmuyor bıdı bıdı çok gıcık oldum. Sonra aynen şöyle: Ciddi bir sesle "Lafınızı böldüm ama, Üyeliğimi sonladırır mısınız " dedim. Bayan arkadaş Sadece "Tamam" dedi. Kapattı. İlginç.
    2 gün sonra tekrar arandım. Biraz daha sakin bir bayan geldi. Yine teklifler vs. kabul etmedim ve dedim ki: "Bakın bu son konuşmamız olsun, yarın veya öbürsü gün de beni aramayın lütfen iptali gerçekleştirin" dedim. Bayan arkadaş "işleminizi yapıyorum" dedi. O da kapattı.
    Çok ilginç bir durum. Parayı ödeyen benim. Sanane ben iptal ettirmek istersem iptal edeceksin. Tamam işini yapıyor anlıyorum ama böyle olmaz.
    Şu anki durum ise bir mesaj gelmesi gerekiyormuş galiba o gelmedi henüz(ekipmanları iade edin diye). Bir de online işlemlere hala girebiliyorum. Ama paketlerim bölümünde hiçbir paket yok.

son kez arayın, sorun. mesajın geleceği tarihi söylüyorlar. bana 24ünden sonra teslim edebilirsiniz dediler, zaten mesaj gelecek dediler.

size de bir tarih vermiş olmaları gerek. olmadı hemen şikayet açın aşağıdaki linkten.

https://sikayet.btk.gov.tr/

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yaptım zaten. Aradım ve sordum "ne zaman iade edicem" diye. 23 Mart'tan itibaren(23 mart dahil değil) 2 ay içerisinde müsait bir zaman da iade edebilirmişim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar,

digiturk iptalinden sonra ne kullanıyorsunuz? hangi platformu?
  • Bu sezon lig tv ihalesini tekrar alamazlarsa, %50 üye üyeliğine son verebilir. Çok uygun teklifler sunmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 26 Mart 2016; 9:14:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iptal ettirmek üzereyim faks çektim. Ekipman iadesi yaparken

Cihaz
    Kumanda
    HDMI Kablo
    Adaptör

bunları teslim etmek yeterli herhalde? Kutsunu falan sormazlar değil mi? Birde kumandanın pil kapağı kırık, bu sorun olur mu? Olursa muadil kumanda alıp kapağını değiştirsem halledebilir miyim?
  • Yeterlidir. Ama hdmi kablosu orjinal olmalı yani Digitürk yazmalı yoksa para alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selam. Üyeliğimi 1 yıl önce sonlandırıp aboneliğimi iptal ettirmiştim. Beni rahatsız eden bir konu var. Digiturk Online İşlemler'den halen giriş yapıp eski bilgilerimi görebiliyorum. Eskiden giriş yapma olanğı kalkmıştı ama şimdi tekrar giriyor. Kişisel bilgilerimizi neden hala tutuyor bu sorumsuzlar?

İptal ettiren arkadaşlar sizde durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mart 2017; 12:50:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler selam. Üyeliğimi 1 yıl önce sonlandırıp aboneliğimi iptal ettirmiştim. Beni rahatsız eden bir konu var. Digiturk Online İşlemler'den halen giriş yapıp eski bilgilerimi görebiliyorum. Eskiden giriş yapma olanğı kalkmıştı ama şimdi tekrar giriyor. Kişisel bilgilerimizi neden hala tutuyor bu sorumsuzlar?

evet siz sorunca aklıma geldi ve tekrar aradım firmayı. silemiyorlarmış.. ilk zamanlar çok uğraştım ama sonrasında malum iş yoğunluğumdan üzerine düşemedim.

resmen fişliyolar..

destek@digiturk.com.tr mail atmamı söyledi artist arkadaş..

ben btk ya da şikayet kaydı açayım tekrar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler selam. Üyeliğimi 1 yıl önce sonlandırıp aboneliğimi iptal ettirmiştim. Beni rahatsız eden bir konu var. Digiturk Online İşlemler'den halen giriş yapıp eski bilgilerimi görebiliyorum. Eskiden giriş yapma olanğı kalkmıştı ama şimdi tekrar giriyor. Kişisel bilgilerimizi neden hala tutuyor bu sorumsuzlar?

evet siz sorunca aklıma geldi ve tekrar aradım firmayı. silemiyorlarmış.. ilk zamanlar çok uğraştım ama sonrasında malum iş yoğunluğumdan üzerine düşemedim.

resmen fişliyolar..

destek@digiturk.com.tr mail atmamı söyledi artist arkadaş..

ben btk ya da şikayet kaydı açayım tekrar..

Kardeşim Muz Cumhuriyeti olduğunuzun kanıtlarından biri bu işte. Girişimlerinizden sonuç alırsanız ve Digitürk'den bir cevap aldığınızda buradan paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ben d-smartı iptal ettiğimde hala telefonumlan aradığımda abonemiz diyor online işlemlerede giriş yapabiliyorum normal şartlarda herşeyin silinmesi lazım ama denetim yok.
  • Sinirlenmene gerek yok dostum, mutlu ol.

Bende gittim ekipmanlarını kafalarına attım, iade ettiğine dair dekontu sakla yeter.

• Beyler 13 Haziran da başka şehire taşınacağım için Digitürk ü kapattırmak istiyorum.

1- 13 Haziran da kapanması için ne zaman iptal işlemini başlatmalıyım?
    2- Ekipmanları ne kadar süre sonra teslim edebiliyorum?
  • digitürkten ayrılmak isteyen arkadaşlar süreç gözünüzde büyümesin.ben 15 mayıs saat 19:15 civarında iptal fax'ı çektim.16 mayıs sabahında fax çektiğim evrak resmini ve iletildi raporu resmini digitürk destek mail adresine mail attım.öğlen saatlerinde mesaj geldi iptal süreciniz başlamıştır diye.bugün sabahta ekipmanları iade ettim.müşteri hizmetlerinden gelen aramalarda ısrarcı olursanız 1 hafta içerisinde üyelik iptal ediliyor
  • bende 10 gün içinde iptal fax ı gönderecem. iptal fax ını

DIGITURK MÜŞTERİ HİZMETLERİNE

AD SOYAD

ABONE NO

TEL NO

KONU

İPTAL SEBEBİ

İMZA

şablonunda yazsam yeterli mi ? birde sanırım kimlik faxı gönderecez bununla beraber
  • evet bunun altına ekle kımlık fotokobını
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbjk

evet bunun altına ekle kımlık fotokobını

tamamdır sağolun tek sayfada gitsin değil mi ikisi ? ben iki parça göndeririz diye düşünmüştüm. kimlik ve dilekçe ayrı sayfalarda olacak şekilde
  • ben aynı sayfaya sıgıdırıp gondrıyorum bugunde o sekılde gonderdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbjk

ben aynı sayfaya sıgıdırıp gondrıyorum bugunde o sekılde gonderdım

tamamdır sağolun hocam bende öyle yapayım
  • müşteri hizmetleri ile görüştüm 1 ay önceden fax göndermenizde sıkıntı yok dendi. bende an itibariyle fax ı çektim hayırlısı olsun artık
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.