Bildirim
Digitürk IQ kutu önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bir önerisi olan yokmu arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Humax 9505 -
Teşekkürler
Bende sorayım yayın sırasında durduran,kayıtlı,bir kanalı seyrederken öbürünü kayıt eden görüntüsü güzel,kanal geçişleri hızlı hangi plus kutuyu tavsiye edersiniz -
Dt musteri hizmetleri humax 9505 için iq plus kutu dedi
sagemcomdan memnunsan ara müşteri hizmetlerini ücret vermek istemiyorm de biraz sorun çıkar ücretsiz yapabilirler..bilmem anlatabildim mi
Sen o şekildemi yaptın? Yaptıysan ne sonuç aldın
bizimkini peder sezon başında habersiz almış servis gelip kurulum flanda yapmamıştı aradım biraz sorun çıkardım paketimi 5 büyükten süper lig full pakete çıkarttım sagemcom istedim verdiler..ara sorun çıkar verirler
quote:
Orijinalden alıntı: fsabri
Dt musteri hizmetleri humax 9505 için iq plus kutu dedi
Hocam Eger ses sistemi kullanmiyorsan humax 9505 digiturk cihaz gecebilirsin ama inanki kullandigin sagemcom cihazi çok ararsin
Sagem cihazı ücretsiz tanımlamalarını isteyin. Eğer vermezlersede ayda 15tl ödeyin. Çünkü Sagemcom gibi kaliteli bir cihazı daha yok Digiturk'un. -
Teşekkür ederim hepinize o zaman kalalim sagemcom da 15 lira vereceğiz artık
Yeni modeli neden çıkmıyor acaba
1 yıl böyle sabret 2. Yılında ücret almayacaklardir sagemcom bende kullandım 10 numara cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X