Şimdi Ara

Digiturk Kullanmak İsteyenler Buraya Bakabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Giriş paketinin içerisinde Ulusal Kanal ve Ekstra 10 Kanal Bulunur. ( TurkmaxGurme, FashionTV, TürkMax, BabyFirsy gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1824genc56 -- 5 Ağustos 2014; 2:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

quote:

Orijinalden alıntı: rynell

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Bana sadece sampiyonlar paketi lazim,sadece mac icin alicam, 1 sene fatura gelmesin pesin oduyecegim.Ne kadar fiyat ?

Fiyat verir misiniz.

Fiyat istedik cevap vermeye bile tenezzul etmediniz...
    Siz bu mantikla is yapmaya devam edin !!!

Fiyat bilgisini iletmediğimi belrtmedim sizlere bu forumda günde 10larca kullanıcı mesaj bırakıyor ve hepsine dönüyoruz. Eğer sizde isim soyisim ve telefon bırakırsanız dönüş çağrı merkezimiz tarafından yapılır.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Belirtimş olduğunuz peşin fiyata beyefendi tercih sizin
  • 64 ÜYEMİZİN KAYDINI GERÇEKLEŞTİRDİK. PM İLE DÖNÜŞ YAPANLAR TARAFIMIZDAN ARANACAKTIR.
  • Yakın zamanda digitürk kullanmayı planlıyorum. Sadece Lig TV için tercih edeceğim. Lig Tv için en uygun paket hangisi? Fiber internet ile kombine edilebilecek Lig tv paketi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Yakın zamanda digitürk kullanmayı planlıyorum. Sadece Lig TV için tercih edeceğim. Lig Tv için en uygun paket hangisi? Fiber internet ile kombine edilebilecek Lig tv paketi var mı?

Arkadaşımın talebinin aynısından benim de talebim var. konu sahibine pm yolladım.
  • Sürekli rahatsız ediliyorum. Telefon ve mesaj yoluyla. Bunlara asla güvenmiyorum.

Bir yere beni aramayın ve mesaj yollamayın derseniz. Ne yapar? İnsana değer, aklâk kuralları, saygı vb. adına ne derseniz deyin isteğinizi karşılar. Eğer karşılamıyorsa adı geçen kelimelerin bunlar için anlamı yok.

• lig tv hd yayınını tüm maçlar için en uygun nasıl alabiliriz acaba?
  • 1824genc56 1 kullanıcısına yanıt
    Giriş Paketi + Süper Lig Paketi
    (Yüzlerce Ulusal Kanal ve Süper Lig'in Tüm Maçları) SADECE 39.99TL

Giriş Paketi + Şampiyonlar Paketi
    (Yüzlerce Ulusal Kanal ve Şampiyon olmuş 5 takımın tüm maçları) 39.99TL

Giriş Paketi + Taraftar Paketleri
    (Yüzlerce Ulusal Kanal ve GS, FB ya da BJKtakımlarından birinin tüm maçları) 29,99 TL
    Bu hizmet dâhilinde, 12 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Tüm yayınlar Turksat uydusu üzerinden izlenir. Kurulum ücretsiz ve aktivasyon 30 TL'dir.

DIGITURK İNTERNET KAMPANYALARI İÇİN LÜTFEN MESAJ ATIN HER KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM
  • Merhaba arkadaşlar. Digitürk Lig TV kampanyalar hakkında detaylı bilgileri buradan alabilirsiniz.
    http://www.zirve.org/category/digiturk-kampanyalari
  • Paketler ve Fiyatlar Hakkında ve Muhattap Olabileceğiniz bir yer var,paylaşıyorum.Arayıp bilgi alabilirsiniz ben buradan buldum aradım aynı gun kurulum saglandı,tavsiye ederim..
    Buyrun linki..Digiturk Bilgi ve Satış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawacc -- 7 Şubat 2015; 0:44:50 >
  • diğiturk kulanmak isteyenler e Bugün form a özel %40 indirim Sağlıyarak avantajlı LİG TV paketlerinden faydalandıra biliriz bu paketten faydalanmak isteyenler Bu namaradan ulaşabilirler: 0545-245-2556 numaradan ulaşım sağlaya bilirsiniz Şimdiden hayırlı olsun Ayrıca Ücretsiz kurulum @ @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a plus -- 1 Eylül 2016; 17:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a plus

diğiturk kulanmak isteyenler e Bugün form a özel %40 indirim Sağlıyarak avantajlı LİG TV paketlerinden faydalandıra biliriz bu paketten faydalanmak isteyenler Bu namaradan ulaşabilirler: 0545-245-2556 numaradan ulaşım sağlaya bilirsiniz Şimdiden hayırlı olsun Ayrıca Ücretsiz kurulum @ @

Arayanların suratına kapatmazsanız daha iyi olur !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk kullanmak isteyenler indirimli firsat kampanyalarimizdan yararlanmak icin bize bu numaradan ulasin 0505-973-17-74 kurulum ücretsiz ve hediye kanallariyla birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiplus -- 3 Eylül 2016; 22:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiplus

Digiturk kullanmak isteyenler indirimli firsat kampanyalarimizdan yararlanmak icin bize bu numaradan ulasin 0505-973-17-74 kurulum ücretsiz ve hediye kanallariyla birlikte

Geç bunları

• Oltaya gelmeyin beyler :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.