Şimdi Ara

digiturk kutu problemı 25 tl servis ucreti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OPM

twitter'dan servis ücreti için şikayet yazın iyi gününde olursalar ücretsiz yönlendiriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında sorun kutuda degil kutu ile tv nin uyumsuzlugudur.Artık Normal kanal numaralarından hd yayın veriliyor
    örnegin 26 fox tu yeni yazılımla 26 fox hd oldu normal hd olmayan bir kanaldan hd kanala geçtiğinde birkaç sn ekran siyaha
    düşer.Ama dedigin kadar 6 sn çıkıyorsa görüntü formatını bizim kutu üzerinden düşür 720 ye düzelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguuuzzz

Aslında sorun kutuda degil kutu ile tv nin uyumsuzlugudur.Artık Normal kanal numaralarından hd yayın veriliyor
    örnegin 26 fox tu yeni yazılımla 26 fox hd oldu normal hd olmayan bir kanaldan hd kanala geçtiğinde birkaç sn ekran siyaha
    düşer.Ama dedigin kadar 6 sn çıkıyorsa görüntü formatını bizim kutu üzerinden düşür 720 ye düzelir diye tahmin ediyorum.

Valla tebrik ediyorum hocam tik diye cozuldu

• Alim 25tl yi
  • quote:

Alim 25tl yi

• twitter dan attığım şikayet yazısına istinaden dün memnun kalmadığım plus kutumu yenisi ile değiştirdiler..
  • HD lerde şöyle kaliteli bir kutu yok menüleri vasat birde menü tasarımı yapsalar süper olacak.
  • hangi model verdiler?

• babamların evdeki kutu değişti, daha gitmedim
  • 5103 canavar kutu:)
  • quote:

Aslında sorun kutuda degil kutu ile tv nin uyumsuzlugudur.Artık Normal kanal numaralarından hd yayın veriliyor

Teşekkür ederim sayenizde benim sorunda çözüldü cihazımdaki anlamsız gidip gelmeler ve kilitlenmeler bitti.
    2 gündür servis ve 25 tl tartışmalarından sonra ilaç gibi oldu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaching -- 16 Eylül 2014; 20:56:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.