Şimdi Ara

Digiturk (LİG TV) Reklam Ve Yayıncılık Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/18/besiktas-2-1-mersin-idman-yurdu-mac-ozeti

Bakınız atak neredeyse gol olacak ama biz hala Lig Tv'nin reklamlarını izliyoruz Özet görüntüsünde reklam gözükmüyor.Ama maç anında atağın gol olacağı sıra orta sahada reklam çıkıyor.Lig tv bunu hep yapıyor.Top auta filan çıkmasın.Hemen reklam yapıştırıyorlar..3-5 tane reklamı anlarım eyvallah.Ama her maç 10-15 tane reklam verilmez ki be..

• Abi bi yasa çıktı dediler onunla birlikte artık yapamayacaklarmış ama sadece soylentide kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta çıldırdılar iyice gol olucak pizza reklamı ve orta sağayı izliyoruz
  • Arkadaş avrupa kanallarından o kadar maç izledim ya bir kere reklam verdiklerini görmedim. Ama bizim yayıncılık anlayışımız böyle. Her şeyimiz paraya odaklı ne yazıkki

• nefret edilesi durum..heryerde reklam.. allah belasını versin bu rezil platformun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdock

Arkadaş avrupa kanallarından o kadar maç izledim ya bir kere reklam verdiklerini görmedim. Ama bizim yayıncılık anlayışımız böyle. Her şeyimiz paraya odaklı ne yazıkki

Katılıyorum

• Geçen hafta Konya bursa maçında bunu yaparken çok kritik pozisyon kaçırdılar. Bunun sonu yok. Yasa çıksa, etrafından dolanırlar.

• Çok aşırı derecede reklam var bide sürekli zam peşindeler!! !! !!

• Rtük şikayet hattını aradım 10. Dk da dayanamadım şikayet kaydı oluşturdular bişey olacağını sanmıyorum ama herkes ararsa bi raz çeki düzen verirler kendilerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem aşırı pahalı hem reklam izletiyorlar. normalde hiç reklam olmaması lazım.
  • RTÜK'ün bir an önce el atması gereken bir konu, gerçi atmış ama tınlayan yok
  • sopcast acestream ile maçlar izliyorum bir kere reklam yok arkadaş. pozisyon tekrarı bile sakatlanmada vs yapıyorlar. canal + battı mı maç içi reklam almadı diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: elysions

sopcast acestream ile maçlar izliyorum bir kere reklam yok arkadaş. pozisyon tekrarı bile sakatlanmada vs yapıyorlar. canal + battı mı maç içi reklam almadı diye?

Aynen kardeş.Real madrid,liverpool,manu,city gibi takımların maçlarını izliyorum..Adamlar yayın yapıyor ya..Özellikle Ruslar bu işi iyi yapıyor.Spiker ne diyor anlamıyorum ama yayın kalitesi ve reklam olmaması çok iyi..İlk yarı bitince 1-2 tane reklam koyuyorlar-koymuyorlar..Hemen ilk yarının önemli pozisyonlarını veriyorlar..Avrupa bu konuda çok iyi..Digi Çöp...

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

sopcast acestream ile maçlar izliyorum bir kere reklam yok arkadaş. pozisyon tekrarı bile sakatlanmada vs yapıyorlar. canal + battı mı maç içi reklam almadı diye?

Aynen kardeş.Real madrid,liverpool,manu,city gibi takımların maçlarını izliyorum..Adamlar yayın yapıyor ya..Özellikle Ruslar bu işi iyi yapıyor.Spiker ne diyor anlamıyorum ama yayın kalitesi ve reklam olmaması çok iyi..İlk yarı bitince 1-2 tane reklam koyuyorlar-koymuyorlar..Hemen ilk yarının önemli pozisyonlarını veriyorlar..Avrupa bu konuda çok iyi..Digi Çöp...

yayınlarıda inanılmaz 5000k gördüm ultra hd mi oluyor o bilmem ama ayna gibi görüntü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

yayınlarıda inanılmaz 5000k gördüm ultra hd mi oluyor o bilmem ama ayna gibi görüntü.

5000k mükemmel oluyor.Full HD görüntü..Sahaya giresim geliyor :) Lig Tv özet görüntüleri kendi sitesine 360p filan yüklüyor..

• 2014 Eylül_Kasım ayında alınan kararla digitürk ve lig tv artık maç esnasında reklam ve kirli yayın yapamıyacaktı.. Tıpki avrupa maçlarındaki gibi yada ş.ligi reklamsız bir yayın adına ilk adım atılmıştı ancak; (yazının devamı alıntıdır)

Süper Lig'in ikinci yarısı geçen hafta başladı ve milyonlarca seyirci, LigTV ekranları karşısında gene kahroldu. Çünkü, kanalın "Utanç Verici" yayınları aynen ve tüm pervasızlığı ile devam ediyor ve bu rezalete kimse müdahale etmiyor.
    Madde madde özetleyelim.
    1- Reklam arası maç yayıncılığı devam ediyor. RTÜK'ün geçen yılın kasım ayında aldığı, canlı yayın üzerine reklam bindirmeyi yasaklayan kararı, hâlâ Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe girmedi. Alınan kararla yasa dışı duruma düşen reklamlarla, LigTV milyonlar kazanmaya devam ediyor. Akçalı, yani her türlü dedikoduya açık bu gecikmenin sebebi ne?. 2014 Kasımı'nda alınan karar, 2015 Şubatı'nda hala niye yürürlüğe girmiyor?.
    RTÜK'ün ittifakla aldığı yönetmelik değişikliğini Resmi Gazete'ye yolladığını ama her nedense gazetede bir türlü yayınlanmadığını yazmıştık. Bir okur, yasal hakkını kullanarak, Resmi Gazete yöneticilerine "Neden" diye sormuş.
    Yanıt gelmiş.. "Bize ulaşan öyle bir karar yok!.."
    Okur durumu bana bildirdi. Araştırdım.
    RTÜK, geçen hükümet zamanında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a bağlıydı. Kararlarını Başbakan Yardımcılığı'na gönderir, oradan da otomatik Resmi Gazete'ye gelirdi. Ahmet Davutoğlu hükümetinde RTÜK, yeni Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a bağlanmış. RTÜK kararını oraya göndermiş ve karar orada kalmış...

-----------------------------------------------------------------------------------
    Bundan sonra ne olur derseniz arkadaşlar., tam karar uygulamaya konulurkenn yeni bir hükümet seçilir sonra yeniden incelemeye alınır, tekrardan gözden geçirilir., ulan sanki gören de ''Manş Denizinde'' yeni bir tünel yapıcaklar.. Rahmetli Kemal Sunal yaşasaydı bu yeni Türkiye düzeninde tekrar tekrar ünlü olur(sanki eskisi çok farklı idi).. ardı ardına güzel filmler yapardı.. bi reklamda dediği gibi; kuzum siz ne iş yapıyorsunuz ''biz her işi yaparız abim''.......... bizden bi cacık olmaz arkadaşlar kangren olan yer kesilip atılır ama bizde idare et abim derler., iadare ett..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.