Şimdi Ara

Digitürk Lig Tv - Yazın Abonelik Dondurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce bu tarz bir hakkımızın olduğunu okumuştum.
    Lig olmadığı yaz döneminde lig tv aboneliğini, taahhüt bile olsa 2 ay dondurabiliyor muyuz?
    Bu işlemi daha önce yapan oldu mu acaba?

• Dondura bilirsin ama uyelik yaşın 1 yili gecmis olmali ayrica dondurdugun zaman sozlesme suren de donuk oldugu sure kadar ileri tarihe sürülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Yalnız tüm Digiturk aboneliğini demiyorum ben, sadece lig tv paketini diyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Yalnız tüm Digiturk aboneliğini demiyorum ben, sadece lig tv paketini diyorum?

Öyle bisey olacagini sanmiyorum.

• DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Abonelik dondurunca ulusal kanallar dahil hepsi kapanır ve ,1 yılın üzerinde aboneyseniz 1aylik dondurma hakkımız var.
    Sadece lig tv için 2ay sureyle taraftar başlangıç paketine geçebilirsiniz.Taahhüt etkilenmez diğer tüm yayınlarda aynen devam eder.
    Taraftar başlangıç paketi 20 liradır.

• Sadece ligtv paketini dondurabilirsin diger kanallarin acik kalir

• İkinizde tam tersini söylemişsiniz. Peki acaba hangisi doğru...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk e göre dsmart
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben işlemi gecen günlerde yaptım sadece lig TV paketini sampiyonlardan taraftar başlangıç paketine düşürdüler 20 lira olacak 2aylik Ağustosta tekrar şampiyonlara yükselecek

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Taahhütünüz var mıydı peki?
    Evet 3eylulde sonlanacak taahhüt vardı pakette şuanda online işlemlerde sampiyonlar 03.06.2015 düşürülecek, taraftar başlangıç 03.06.2015 eklenecek diye yazıyor.

• Benim de Kasım'da bitecek taahütlü; giriş, iki keyif ve şampiyonlar paketim var. Dün arayıp şampiyonlar paketimi iki ay dondurdum. Zaten kendileri söylüyor; evet ligler tatil olduğu için bunu yapabiliyoruz diye.

• Bende ligler tatil olduğu için Süper Lig paketini ve Sinema Paketini dondurmak, ligler açıldığında tekrar açmak istiyorum. Bunu ne zaman yaparsam diğer ayın faturasına yansımaz. Yani diğer faturanın hesap kesim tarihi bilen var mı ? Yarın şampiyonluk programı olacağından 1 haziranda kapatmayı/dondurmayı düşünüyorum. Diğer ayın faturasına yansımaz sanırım ?
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    İptal, dondurma, paket düşürme gibi işlemleri en geç her ayın 2sinde tamamlarsanız sizin yararınıza olur.
    Fatura kesim tarihi her ayın 3 dür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

İptal, dondurma, paket düşürme gibi işlemleri en geç her ayın 2sinde tamamlarsanız sizin yararınıza olur.
    Fatura kesim tarihi her ayın 3 dür.

Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkürler.
  • henuz 6 aylik uyeyim , yukarda bahsedilen islemlerden hicbirini yapamaz miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanerk

Benim de Kasım'da bitecek taahütlü; giriş, iki keyif ve şampiyonlar paketim var. Dün arayıp şampiyonlar paketimi iki ay dondurdum. Zaten kendileri söylüyor; evet ligler tatil olduğu için bunu yapabiliyoruz diye.

Ben şimdi aradım. Bende de şampiyonlar paketi var.
    Dondurma işlemi olmadığını söylediler.
    Sadece 2 ay şampiyonlar paketini 46 TL yerine 20 TL ye düşürebileceklerini söyledirler, bende kabul ettim.
    Sizler emin misiniz dondurma işleminin olduğundan?
  • 2ay 20 liralık taraftar başlangıç paketine geçebilirsiniz.

• Arkadaşlar Ben dondurdum taraftar başlangıç paketine çevirdiler ve ücretsiz. ben 10 aylık üyeyim bu arada.
    Hediye olarak Dizi Paketi ve Spor ekstra verdiler 3 Aylık , 3 Ağustos'da şampiyonlar paketim geri açılacak
    Bu arada Taahhütsüz üyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlightxx -- 1 Haziran 2015; 16:54:06 >
  • dün itibari ile 2 aylık dönem için 48 tl olan şampiyonlar paketimi 20 tl düşürdüler ayrıca 3 ay boyunca dizi paketi, spor extra pakati ile yetişkin paketini hediye ettiler :):)
  • moonlightxx kullanıcısına yanıt
    Taahhutsuz uyeyseniz paketi iptal edip ligler başlayınca tekrar alsaniza niye 20 lira bedavadan oduyorsunuz ki.Bu paket düşürme taahhütlü üyeler iptal ederse ceza çıkacak diye iptal etmeden 2 aylığına tam para odemeyip indirimden yararlanmayı sağlıyor.
    Siz lig tv paketini iptal edin ceza falan çıkmaz size

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.