< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay! (85. sayfa)
-
-
nerede bu kampanya digiturk sitesinde göremedim de
-
www.n11.comDigiturk Sporun Yıldızı Paketi 12 Aylık Uydu Kurulumlu Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/digiturk-sporun-yildizi-paketi-12-aylik-uydu-kurulumlu-3464885?magaza=digiturk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugun yeni üyelik ile Yıldız Dolu pakete ilk 3 ay 199 kalan 299 ₺ olacak şekilde üye oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarShade -- 12 Haziran 2024; 19:16:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantıklı duruyor geçen sene n11 den almıştım, ayni pakete taahhütlü 619 tl gözüküyor aylık. Yeni üyelik olarak alınabilir.
Geçen sene aldığım 1 senelik paketimi iptal etmek için başvurularda bulundum , dün aradılar aylık 400 TL teklif ediyorlar :)
Dedim istemez.
Başkası yok mu ona devredelim diyorlar :D
Yeni kampanya arayışım sürüyor bakalım neler göreceğiz.
-
Yine aradılar.
Aylık 329 TL'ye düştüler...Yine kabul etmedim...
-
219 liraya kadar yolu var ben anca o zaman kabul ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana Taraftar 229, tüm maçlar 299 teklif ettiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cokmus bekleyin biraz daha sporun yıldızı vardı bende cok iyi oldu
YENİ ABONE OLACAK ARKADAŞLAR KESİNLİKLE DOSTLAR KAMPANYASINDAN FAYDALANIN
Taraftar paketinin yanında tüm maçları yıl sonuna kadar hediye ediyor. Kelime oyunu yapıyorlar. Sormazsanız yıl sonu kapanacağını söylemiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar kampanyasi nasil oluyor ?
Arkadaşınızın davetiyle abone olun 1 ay bedava hocam.
destek.digiturk.com.trDigiturk Dostlar Kampanyası avantajları nelerdir? Nasıl faydalanılır? - Üyelik Ä°ÅŸlemleri - ÜYELÄ°K Ä°ÅLEMLERÄ° - Destek - Digiturkhttps://destek.digiturk.com.tr/soru/uyelik_islemleri/uyelik_islemleri/digiturk-dostlar-kampanyasi-avantajlari-nelerdir-nasil-faydalanilir -
Arkadaşlar Digitürk'e yeni üye olacaklar üye olurken dostlar kampanyasından faydalanmak istediğinizi söyleyerek benim isim soy isim, telefon ve üyelik numaramı vererek üye olursanız 1 faturanız ücretsiz olur referans bilgileri için özel mesaj atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 16 Haziran 2024; 7:19:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sporun yildizina 259 tl gecirdiler. Sozlesmemi uzattim sonra bi baktim onceki aboneligim ve simdi uzattigim abobelik kredi kartima ayni ay icinde kesilmis. Yani bana son 2 ay 418 tl ye mal oldu. Yarin durumu ogrenmek icin arayacagim.
Fiyatlar düşmüş
Sporun Yıldızı Paketi 3519₺
Taraftar Paketi 2979₺
www.n11.comDigiturk Sporun Yıldızı Paketi 12 Aylık Uydu Kurulumlu Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/digiturk-sporun-yildizi-paketi-12-aylik-uydu-kurulumlu-3464885?magaza=digiturk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eşimin adına satın aldım, geçen sene aldığımı iptal edeceğim, sanırım Eylül başında bitiyordu. 3.519 tl altına düşeceğini pek zannetmiyorum, aylık 293 tl ye geliyor.
Modül kullanıp farklı tv de deneyen oldu mu acaba? Farklı bir yere gideceğim giderken modülü de götürmek istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X