Şimdi Ara

Digiturk paketleri Turkcell'lilere nerdeyse bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
3.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yıllık 165 liraya kullanan arkadaşlarım var. Cam gibi izlediklerini söylüyorlar. Hatta tüm dünyadan kanallar var. Cihazdan bende de var ama torrent sağolsun, cihaza sadece usb disk takıp film izlemek için kullanıyorum. Aylık 100 küsur verip tv den maç izleyenler çok zengin galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt
    aynen,
    yok o bayiiye git, formu sakla,
    kumanda piline kadar baktılar.

acayip sinir olmuştum
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Sporla ilgim yok, sadece bahsettiğim kapsamda kullanıyoruz, ayda 40TL civarı ödüyorum. Eğer dediğin gibi tüm bu kanallar var ise ve o paraya yayın kesintisiz ve HD ise çok iyi rakam. Dediğin gibi filmleri artık hep torrent, netflix (free hesap) vb kaynaklardan izliyoruz. Devir hesap devri, bir deneyeyim şu IP yi ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taşındığım için nakil istedim. servis geldi taşındığım evde merkezi sistem olmadığı için kurulum ve çanak için 400 TL ücret istedi, fax çektim ücret vermem kapatın dedim tamam ücretsiz yapalım diye aradılar tamam dedim kabul ettim. birkaç gün sonra servis aradı LNB farkı ve ilçeden geldiğim için yol ücreti alırım dedi olmaz bana ücretsiz yapılacağı söylendi dedim olmaz dedi. bende kabul etmedim tekrar kapatmak için fax gönderdim özür dileriz sıkıntı olmuş LNB farkını almayalım ama ol ücretine karışamıyoruz dediler hemen acil bir şekilde kurulum yapılırsa kabul dedim tamam hemen aciliyet bildiriyoruz 24 saat içinde servis gelecek dediler. tam 5 gün sonra servis aradı 3 gün sonrasına gün verdi. verdiğiniz sözü tutmuyorsunuz kabul etmiyorum dedim 600 TL cayma bedeli ödemeyi göze alıp kapattırdım. 1 hafta boyunca sürekli aradılar kapatmayın diye. en son kapattırdım ekipmanları bayiye teslim etmeniz gerekiyor dediler bulunduğum ilde olmadığı için kargoyla göndersem olmaz mı dedim olmaz elden teslim etmeniz gerekiyor dediler. nakil başvurusu ve kapattırma arasında geçen 1 aylık sürede yaşadığım sinir stres de cabası.

sakın olaki bulaşmayın.

• Evet ilk 4 ay sudan uçuz, sonrası neden ucuz onu yazmamışsınız hocam...
    www.carrefoursa.com
    Hisar Su 19 lt #30050294 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/hisar-su-19-lt-p-30050294

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

insanlarla dalga geçmene gerek yok bence konunun yeri Digitürk sayfası zaten mevcut evvela orayı araştır bak bakalım insanların yorumlarına ucuz mu değil mi
  • 4 aydan sonrasını yazmadığını görünce reklam olduğunu anlamak zor olmadı
  • ben aylik 22 tlden 1 yillik uyelik aldim.Kredi karti kampanyasiyla.Iz tv cok izliyorum. 4 yildir kullaniyorum cok memnunum.Gecen sene film paketi de vardi ama hep eski filmler yayinlaniyor bence netflix alin film paketi yerine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slm

Benden önce yazan oldu mu?

• 6mb hız ile ıptv izlenebilir mi next 2000 HD Machina almayı düşünüyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 17 Ekim 2018; 19:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yildir aktif olarak kullaniyoruz.gayette memnunuz.butun platformlar mevcut.ustune yaklasik 15 ulke kanallarida var.internet hiziniz iyiyse alacaginiz yayinda o kalitede olur tabi bunda uyelik alacaginiz yerinde etkisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bks35 -- 18 Ekim 2018; 12:48:23 >
  • bks35 B kullanıcısına yanıt
    Alacak olursam nereyi tercih etmemi önerirsiniz o zaman? Güvenilir ve kaliteli bir kaynak olarak.

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle guek iptv oneririm.ben 50 mbit internet ile kullaniyorum.butun platformlarin film kanallari harici kendi ozel film kanallarida var.netflix blu puhu guncellemeleride var.eylulde yeniledim pakedimi 12+3 aylik. 140 tl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.