Şimdi Ara

DIGITURK PLAY 2013-2014 SEZONU PAKETI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Premier Lig paketini almayi düsünüyorum. fakat onda yüksek kalite normal kalite seklinde var mi acaba ? yillik 50TL fiyati gayet uygun..

Olmadi SopCaste mahkumuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: issahin

aynen yaa.2 kez mail attım bir kez destek hattından bağlandım ama promosyon kodunu içeren maili hala göndermediler.3 aylık hediyemin 3 haftası geçti bile kullanamadan.
    iptal etme şansım olsa bende bırakırdım hemen.
    bu yıl çok kötü harbiden.

farketmez sana mail yollanıp sen o kodu girdikten sonra başlıyor bedava izleme süresi yani 3 ayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: issahin

bu yıl dahil olmak üzere 3. sezonum diğitürk play de.ilk 2 sezon 189.90 dan izledim.2. sezonu süper finaller başladığında eski fiyattan kampanyalı olarak aldım.geçen sezon ilk yılıma göre görüntü kalitesi ve kesintisiz hizmet anlamında çok iyiydi.
    bu sezon sonu 219.90 dan kampanyalı teklifte bulundular bende pek üzerinde durmadım iş yoğunluğudan dolayı da almak nasip olmadı.taki maçlar başladı aklıma geldi.kampanya bitmiş ve 259.90 dan aşagıya veremeyiz dediler.
    kızmak fayda etmiyor mecbur aldım bi futbolsever olarak.ama alırken standart ve yüksek kaliteli görüntü seçenekleriyle karşılaştım.yüksek kalitenin deneme görüntüsü daha hoştu tabi ama ben geçen yılki görüntüden memnun olduğum için standart kaliteyi aldım.üstelik geçen yıl 190'a izlediğim maçları bu yıl 399'a izlemek mantıklı değildi.
    ama 2 haftalık maçlar sonucu görüntümün geçen yılla aynı olmadığını fark ettim.geçen yıl 1200 k dan iazlediğim görüntü kalitesi bu yıl 600 k ya düşmüş.aradım ilgili makamı ve denilen sonuç 219 dan kampanyalı alsaymışım görüntü aynı olacakmış ve 140 lira verip yüksek kalite alabilirmişim.
    sonuç ayar oldum diğiye.
    ne yapmak gerek bilmiyorum.

11 ağustostan önce aldıysan 1200k olmaya devam ediyormuş , digi benden 260 liraya çamur görüntü almamı istiyor resmen 1800k istersen 350 diyor napayım ben onu çanaklı üyelik alırm olur biter playin bi mantığı kalmıyor bu zamla kalite seçeneğyle beraber

• Arkadaşlar digiturkplay'de ntvspor yayını yok. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Arkadaşlar digiturkplay'de ntvspor yayını yok. Aynı sorunu yaşayan var mı?

basket maçları olduğu zamanlar yok fiba yayın hakları gereğiymiş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty382 -- 27 Mayıs 2014; 13:45:06 >
  • standart paketi almayı düşünüyorum 229 lira. görüntü nasıl donma oluyor mu. internetim 8mbit. Sizce almalı mıyım bu fiyata değer mi? Korsan yayından bıktımda
  • Digitürk Play 2014-1015 konusunu kilitlemişler.
    Güncel olarak nereden takip edeceğiz, ana konusu var mı?
    Ben 2014 - 2015 sezonu için üyelik düşünüyordum ama konusu ortalıkta yok, muattap nereden bulacağız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.