Şimdi Ara

Digitürk play için hangi tv ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Philips kullanıyorum ve beklediğimden başarılı.

Bilinçli olarak Android TV almıştım ve apk yükleyerek çoğu uyumlu uygulamayı TV'de kullanabiliyorum. 4 ekran almanıza da gerek kalmıyor
  • eohni E kullanıcısına yanıt
    Bende de philips var ama digitürkplay yüklenmiyor. Nasıl yüklediniz bilgilendirebilir misiniz rica etsem? normal Apk indirip yükleyebiliyor muyuz yani? bunun için bilinmeyen kaynakları aktif etmemiz gerekmiyor mu?
  • makineci_33 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Apk için google play'de aptoide uygulamasında vardı diye hatırlıyorum. yoksa da apk olarak indirip usb den kurabilirsiniz.
    TV'nin ayarlar kısmında Android ayarları-> Kişisel-> Güvenlik ve Kısıtlamalar bölümünden bilinmeyen kaynakları aktif edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eohni

Merhaba,
    Apk için google play'de aptoide uygulamasında vardı diye hatırlıyorum. yoksa da apk olarak indirip usb den kurabilirsiniz.
    TV'nin ayarlar kısmında Android ayarları-> Kişisel-> Güvenlik ve Kısıtlamalar bölümünden bilinmeyen kaynakları aktif edebilirsiniz.
    ustam böyle şeyler beko android e oluyor mu, bende digiturk play yok mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyny1

ustam böyle şeyler beko android e oluyor mu, bende digiturk play yok mesela...

Alıntıları Göster
    2014 sonrası beko grundig arçwlik tvlerle anlaşması var zaten hocam bein sportsun...nasıl olmaz uygulama Allah Allah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkulu420

2014 sonrası beko grundig arçwlik tvlerle anlaşması var zaten hocam bein sportsun...nasıl olmaz uygulama Allah Allah.

Alıntıları Göster
    Digitürk play sitesinde aşağıda ki markalara uyumlu diyor.
    Samsung, LG, Beko, Arçelik ve Grundig
  • crazydange kullanıcısına yanıt
    android tv de yok hocam google play poş resmen tivibu go da yok sadece netflix blu tv tv+ var puhu var. tune in falan
  • Sırf digiturk play için tv alınmaz. Digiturk play açan bir android box alın, tv yi de istediğiniz markayı seçin. Her uygulama çöktüğünde tv mi değiştireceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyny1 N kullanıcısına yanıt
    android tv ise olur ama önemli olan nasıl yapılacağını bilmek. Elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.