Bildirim
Digiturk Play medya oynatici
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim de bu tip bir medya oynatıcıya ihtiyacım var. Bilgi verebilecek arkadaşlara minnettar oluruz. -
Bilgi verecek kimse yokmu?quote:
Orijinalden alıntı: Intensifier
Benim de bu tip bir medya oynatıcıya ihtiyacım var. Bilgi verebilecek arkadaşlara minnettar oluruz. -
ben de digiturk play izlemek için androidli ancak güçlü medyaları da oynatabilecek (3d-1080p) bir player arıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan38uA
Bilgi verecek kimse yokmu?
Alıntıları Göster
bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyoruz -
ben de benzer sorunla ilgili konu açacaktım hazır açılmışı varken yukarıya taşıyalım.quote:
Orijinalden alıntı: mxblitz
ben de digiturk play izlemek için androidli ancak güçlü medyaları da oynatabilecek (3d-1080p) bir player arıyorum.
bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyoruz
Alıntıları Göster
benim de tek derdim digiturkplay'i görüntü kaybı olmadan izlemek. yardımcı olacaklara teşekkürler.
-
takip.quote:
Orijinalden alıntı: ozan_k
ben de benzer sorunla ilgili konu açacaktım hazır açılmışı varken yukarıya taşıyalım.
benim de tek derdim digiturkplay'i görüntü kaybı olmadan izlemek. yardımcı olacaklara teşekkürler.
Alıntıları Göster -
Bu konuda yardim edecke kimse yokmu bu forumda?quote:
Orijinalden alıntı: kingtaus
takip.
Alıntıları Göster
Biz herhalde yanlis forumda cevap ariyoz -
k-r42 ile izliyorum.. memnunum -
kardeş browserdenmı seyrediyorsun?nasıl oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: SvlyMmt
k-r42 ile izliyorum.. memnunum -
kardeş bırde tam hangi modelini yazarmısın?mumkunse lınkte verirsen çok ii olur..quote:
Orijinalden alıntı: brave34
kardeş browserdenmı seyrediyorsun?nasıl oluyor?
Alıntıları Göster -
Merhaba arkadaşlar,quote:
kardeş bırde tam hangi modelini yazarmısın?mumkunse lınkte verirsen çok ii olur..
Alıntıları Göster
Bende benzer nedenden dolayı hdmi dan bağlanan mini pc satın aldım, android 4.0 lı, 1 gb ram ve 4 gb hafızalı, lakin wifi bağlantısında sorun yaşıyorum, tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olabilen olursa memnun olurum.
3G bağlantıdan iphone dan paylaşım yaptığımda bağlantı kuruyor internete, wifi den bağlandığımda sadece modemin ana sayfasına girebiliyorum, wifi işareti gri renkte gözüküyor, dışarı bağlantı kuramıyorum. bunun sebebini araştırdım, statik ip, dns değişikliği vs bir sürü seçenek denedim, sonuç aynı malesef :((
yardımcı olabilir misiniz?
-
quote:
android uygulamasından -
BENDEdark androıd box var.aynı şekılde androıdden simgeye tıklıyorum.açılıp kapanıyor..quote:
Orijinalden alıntı: SvlyMmtquote:
android uygulamasından
Alıntıları Göster -
uygulamayi kaldırıp guncel uygulamayı indirmissinizdir sanirim -
Ben rk 3066 işlemcili cadegen tableti hdmi kablo tv'ye bağlayarak ve tablete de kablosuz mause takarak digitürk play uygulaması ile sorunsuz izliyordum fakat tablete root yapınca seç izle hata vermeye başladı, canlı yayında sorun yok.
Aynı şekilde ipad mini de tamamen sorunsuz gösteriyor ama tv hdmi bağlantı aparatı çok pahallı..
. -
digiturkplay'den ligin kalan maçlarını alacaktım ki şunu farkettim, standart yayın kalitesi 1200'den 800kbps'ye düşürülmüş. bende de rk3066 mk809-II var. android'e gelen görüntü kalitesi pc'den daha düşük olduğu için acaba bir kaybım olur mu olmaz mı bilen varsa cevaplarsa sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: frux
Ben rk 3066 işlemcili cadegen tableti hdmi kablo tv'ye bağlayarak ve tablete de kablosuz mause takarak digitürk play uygulaması ile sorunsuz izliyordum fakat tablete root yapınca seç izle hata vermeye başladı, canlı yayında sorun yok.
Aynı şekilde ipad mini de tamamen sorunsuz gösteriyor ama tv hdmi bağlantı aparatı çok pahallı..
. -
Up -
Bu Digiturk Play bilgisayardan izlenemiyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: edi1907
Up
Mutlak ara bir araca ihtiyaç var mı??? -
İzleniyor. Arkadaşlar Android media player cihazlardan bahsediyor. -
Dilediğin yerde en iyi hangi makinede çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckmgcmn34 -- 12 Temmuz 2015; 13:26:46 >
Benzer içerikler
- apple tv iptv
- inat tv reklam engelleme
- android tv reklam engelleme
- p**** film izlemek istiyorum
- tivimate premium fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X