Şimdi Ara

Digiturk Play medya oynatici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digiturk Play icin hangi medya oynaticisini onerirsiniz?
    Forumda biraz arastirdim ama bi turlu icinden cikamadim.
    Himedia Q5 cok ovuluyor ama en iyisi bumu?
    Himedia Q5-2 cikmis bu nasil Digiturk Play icin?

Biraz bilgi verirseniz mutlu olurum cunku bu konularda fazla bilgim yok.
     Digiturk Play medya oynatici

• Benim de bu tip bir medya oynatıcıya ihtiyacım var. Bilgi verebilecek arkadaşlara minnettar oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Benim de bu tip bir medya oynatıcıya ihtiyacım var. Bilgi verebilecek arkadaşlara minnettar oluruz.
    Bilgi verecek kimse yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan38uA

Bilgi verecek kimse yokmu?

Alıntıları Göster
    ben de digiturk play izlemek için androidli ancak güçlü medyaları da oynatabilecek (3d-1080p) bir player arıyorum.
    bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxblitz

ben de digiturk play izlemek için androidli ancak güçlü medyaları da oynatabilecek (3d-1080p) bir player arıyorum.
    bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyoruz

Alıntıları Göster
    ben de benzer sorunla ilgili konu açacaktım hazır açılmışı varken yukarıya taşıyalım.
    benim de tek derdim digiturkplay'i görüntü kaybı olmadan izlemek. yardımcı olacaklara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

ben de benzer sorunla ilgili konu açacaktım hazır açılmışı varken yukarıya taşıyalım.
    benim de tek derdim digiturkplay'i görüntü kaybı olmadan izlemek. yardımcı olacaklara teşekkürler.

Alıntıları Göster
    takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingtaus

takip.

Alıntıları Göster
    Bu konuda yardim edecke kimse yokmu bu forumda?
    Biz herhalde yanlis forumda cevap ariyoz
  • k-r42 ile izliyorum.. memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

k-r42 ile izliyorum.. memnunum
    kardeş browserdenmı seyrediyorsun?nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

Alıntıları Göster
    kardeş bırde tam hangi modelini yazarmısın?mumkunse lınkte verirsen çok ii olur..
  • quote:

kardeş bırde tam hangi modelini yazarmısın?mumkunse lınkte verirsen çok ii olur..

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Bende benzer nedenden dolayı hdmi dan bağlanan mini pc satın aldım, android 4.0 lı, 1 gb ram ve 4 gb hafızalı, lakin wifi bağlantısında sorun yaşıyorum, tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olabilen olursa memnun olurum.

3G bağlantıdan iphone dan paylaşım yaptığımda bağlantı kuruyor internete, wifi den bağlandığımda sadece modemin ana sayfasına girebiliyorum, wifi işareti gri renkte gözüküyor, dışarı bağlantı kuramıyorum. bunun sebebini araştırdım, statik ip, dns değişikliği vs bir sürü seçenek denedim, sonuç aynı malesef :((

yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

android uygulamasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

quote:

android uygulamasından

Alıntıları Göster
    BENDEdark androıd box var.aynı şekılde androıdden simgeye tıklıyorum.açılıp kapanıyor..
  • uygulamayi kaldırıp guncel uygulamayı indirmissinizdir sanirim
  • Ben rk 3066 işlemcili cadegen tableti hdmi kablo tv'ye bağlayarak ve tablete de kablosuz mause takarak digitürk play uygulaması ile sorunsuz izliyordum fakat tablete root yapınca seç izle hata vermeye başladı, canlı yayında sorun yok.
    Aynı şekilde ipad mini de tamamen sorunsuz gösteriyor ama tv hdmi bağlantı aparatı çok pahallı..
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ben rk 3066 işlemcili cadegen tableti hdmi kablo tv'ye bağlayarak ve tablete de kablosuz mause takarak digitürk play uygulaması ile sorunsuz izliyordum fakat tablete root yapınca seç izle hata vermeye başladı, canlı yayında sorun yok.
    Aynı şekilde ipad mini de tamamen sorunsuz gösteriyor ama tv hdmi bağlantı aparatı çok pahallı..
    .
    digiturkplay'den ligin kalan maçlarını alacaktım ki şunu farkettim, standart yayın kalitesi 1200'den 800kbps'ye düşürülmüş. bende de rk3066 mk809-II var. android'e gelen görüntü kalitesi pc'den daha düşük olduğu için acaba bir kaybım olur mu olmaz mı bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Up
    Bu Digiturk Play bilgisayardan izlenemiyor mu?

Mutlak ara bir araca ihtiyaç var mı???
  • olorin_ kullanıcısına yanıt
    İzleniyor. Arkadaşlar Android media player cihazlardan bahsediyor.
  • Dilediğin yerde en iyi hangi makinede çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckmgcmn34 -- 12 Temmuz 2015; 13:26:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.