Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın fiyatından ziyade, neden sınırlama getiriliyor anlamadım. Madem "hoşpaket" tarzı alıcıyı satıyorsun müşteriye başka uydu setretme opsiyonunu açık bıraksana....

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Bence fiyat gayet normal,hem PVR hem de HD bir receiver kaç para araştırın.Öyle aman aman çok fiyat farkı olmadığını göreceksiniz.
  • başka uydu seyrettirmemeleri, ticari olarak anlasilir bir sey.
    Bunu dunyada bir cok firma yapiyor.
    Acikcasi cihazin fiyati da piyasaya gore pahali degil,
    ama bu satin almaya mecbur etmeleri adil degil.

Zannediyorum bu cihazlarin maliyeti agir geldi. Ellerinde patlarsa cok zarar edecekler.

Umarim cok cazip programlar sunarlar da, alanlarin fedakarligina deger.
  • Ona bakarsanız ticari olarak herşey mümkün ve anlaşılır. 3 büyüklerin istanbul maçları ve NG de dön baba dön aynı programları yayınladıklarını düşünürsek 1000 ytl verip ayda 5 saat hd yayın seyrettirmek pek "dünyada da böyle" denecek bir şey değil bence. Yayınladıkları dizilerin hemen hepsi başka platformlarda hd olarak yayınlanıyor zaten, kaynak sıkıntısı da yok. Bari bir promo yayın yapsalar da millet hd yayın neymiş görsün...
  • arkadaşlar DT nin verdiği kutu sadece HD yi desteklemiyor aynı zamanda bir çok özelliği var aynı anda iki yayını kaydetme, evde yokken kayıt nasılmı soyle işe gidiceksin ama mac var kutunun test kullanıcısı oldugu için biliyorum maç saat 19 00 da 18 55 e lig tv yi ayarlıosun bitişide 21 00 diosun eve gelince rahat rahat izliyorsun. istediğin kadar izleyebiliyorsun. show tv de kurtlar vadisini izliyorsun atv de ki diziyi aynı anda kaydedebiliyorsun. eskiden salonlardaki filmi digiturkün belirlediği saatlerde digiturkün belirlediği filmi izlioduk şimdi filmide saatini de kac gün kullanacagınıda sen seciyorsun. verdikleri kutu bunu destekleyen bir cihaz ama hizmet sonucta digiturkun 9,90 cok normal... amerikada hizmet bedeli aylık 20$ bunu paket fiyatınada gömebilirlerdi ama ben bu ay plus izlemek istemiyorum diosun hd ve pvr modunu kapatıolar onuda ödemiosun 4,500 ytl verip HD plazma alıosan o kadar parayada kıyacaksın cebine 2000 YTL ye cep telefonu alıyosun marka diosun buda sonucta bi marka 900 lira cok değil... paran yoksa zaten hizmeti almak zorunda değilsin... ayrıca garantisini KVK verio buda güvenilir olacagını gösterio...

• digitürk sadece maç yayınları için talep gören bir firma değil ben 3 yıldır kullanıyorum sinema paketim var ayrıca hd uydu alıcısının özellikleri çok fazla yani düz bir uydu alıcısı değil fakat sorun şu eğer digitürk kullanmaktan vazgeçersek bu özellikler bir işe yarıcakmı yada verdiğimiz para çöpemi gidicek ...
  • alt yapısını veren bi firma bulabilirsenniz kullanılabiliniyormus!!!!

• Digiturk asagida linkini verdigim kutuyu verecekmis. Bilginize

http://www.pacemicro.com/corporate/products/productDetails.asp?nav=products&productID=DSAT-TDS850
  • yada eniyisdi gidin bitane Dreambox 8000 Hd alın kurtulun ama paranıza biraz kıymanız lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

digitürk sadece maç yayınları için talep gören bir firma değil ben 3 yıldır kullanıyorum sinema paketim var ayrıca hd uydu alıcısının özellikleri çok fazla yani düz bir uydu alıcısı değil fakat sorun şu eğer digitürk kullanmaktan vazgeçersek bu özellikler bir işe yarıcakmı yada verdiğimiz para çöpemi gidicek ...

İşe yaramayacak malesef sadece dt için kullanılacak...
  • euro2008 için gerekli tetip ve tedbirler alınsın. hd kalitesi ile maç izlemek istiyoruz
  • Sonuç olarak piyasadan alacağımız herhangi bir hd recevır ile diğitürk hd izliyemeyeceğiz sanırım.
  • Bu konu ile ilgili DT musteri hizmetlerini sordugu sorular ve cevaplari soyle:

1- Eger sizin verdiginiz kutuyu degilde baska bir HD kutuyu kullanmak istersek ne olacak?
    Cevap: Efendim verdigimiz kutu gercektekte kaliteli bir kutu vs vs vs....Su anda sadece bizim verdigimiz kutu ile DT HD yayinlar izlenebilecek.
    Gorusum: Gercekten verdikleri kutunun kaliteli bir kutu oldugunu dusunuyorum ve ozelliklerine bakilirsa piyasadekilere gore fiyatida goreceli olarak iyi.
    Soyleki: Next yada sunny nin standart bir HD kutusu icin 450-490 YTL vereceksiniz. Bu adamlarin veregi kutu ise 3 tuner li, 250gb harddisk, pvr ozellikli bir cihaz, 4-5 yillik aboneliginiz varsa 600-650 gibi bir fiyata gelecek.
    Ama ben PVR istemem diyorsam neden 200 ytl fazla para vereyim. Bu konunun duzeltilmesi iyi olurdu. Tahminim cihazin icine kendilerine ozel bir kac yazilim koydular bu sebepten baska kutulara bu yazilimlar uygulanabilir olana kadar baska kutuya izin vermeyecekler

2- Peki, bildiginiz gibi diger uydulardada HD yayinlar var ve benim bu uydulara bakan canagimda var. Verdiginiz kutuya bu canaklari baglayabilecekmiyim?
    Cevap: Hayir, ama endiselenmenize gerek yok, icerik zenginlesecek ve kanal sayisi artacak baska uyduya ihtiyaciniz olmayacak.
    Gorusum: Burasi biraz kafami karistirdi, boyle bir kisitlama yapacaklarini zannetmiyorum, belki musteri temsilcisi soruyu yanlis anladi veya konu hakkinda fazla bilgisi yoktu.

3- Ben kutuyu aldiktan 2 ay sonra DT uyeliginden cikarsam ne olacak?
    Cevap: Kutuyu yetkili servise goturmeniz yeterli olacak, serviste DT yazilimi kaldirilip urunun orjinal yazilimi kurulacak, bu arada diskte kayit yaptiginiz DT icerigi silinecek, sizde urunu kullanmaya devam edeceksiniz.

4-Bu kutu ile birlikte LNB degistirmem gerekecekmi, bunun icin para alacaklarmi
    Cevap: Evet lnb degisecek, bunun icin para alinmayacak, arkadaslar gelip kurulum yapacak ve HD yayin TV de goruntulenmeden ve sizden onay almadan ayrilmayacaklar.

Simdilik aklima gelen kritik sorular ve cevaplari bunlar idi.

• Ellerine sağlık, gayet aydınlatıcı oldu.
  • Ben 3 yıllıkTurksat üzerinden,120 YTL indirim oluyor sanırım.Bence 780 YTL iyi bu özellikler için.Bir de HD yayın Lig TV ve İngiltere maçları,filmler.1 hafta sonra falan dağıtılmaya başlanacak gibi duruyor....

Bir de benim üyeliğim Turksat üzerinden Lİg TV,sene başında bir mesaj gelmişti 16 ay ödeme yapmayı taahhüt edip 30a indirmişlerdi fiyatı,umarım HDli ekospora geçerken bu paketi direk çevirirler da ayrı para ödemeyiz.Çok kötü olur o zaman....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 24 Aralık 2007; 20:40:23 >
  • jarmaine paketi msr yapıcaklar + 9,9 YTL vereceksin bilgine :)
  • diğitürk hd başladığını düşünürsek, şu anda kullanmakta olduğum scart bağlatılı uydu ile standrat yayınlarda ki, düzelme oranı hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

yani onca para verdiğimizi düşünürsek ulusal kanallarda daha güzel bir yayın elde edebilirmiyiz.
  • Bırakın bu işleri önce adam gibi digital hizmet versinler. Plus la mılasla isim oyunları yapmasınlar. İnternet var insanlar hala bu kadar mı cahil. Bakın avrupada ki digital sistemlere örnek alın. Hem fiyatını hem hizmetini. Sonra plus tan bahsedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzqzzz

3- Ben kutuyu aldiktan 2 ay sonra DT uyeliginden cikarsam ne olacak?
    Cevap: Kutuyu yetkili servise goturmeniz yeterli olacak, serviste DT yazilimi kaldirilip urunun orjinal yazilimi kurulacak, bu arada diskte kayit yaptiginiz DT icerigi silinecek, sizde urunu kullanmaya devam edeceksiniz.

benim görüştüğüm yetkili bu konuda bilgi vermemişti bana, şimdi işin rengi biraz olsun değişti neticede dijitürkle bağlantımız koptuktan sonra hd receiver olarak kullanmaya devam edebileceksek alınabilir. sonuçta 2010 daki ihaleyi doğan grubunun alması kuvvetle muhtemel. o günden sonra ben napayım digitürk kutusunu . ayrıca hadi yaptık bi delilik kutuya o kadar para verdik her ay 9,90 ekstra olayı bana saçma geliyor .
  • Verecekleri reaceverın D.T yazılımsız yani orjinal fiyatı ne kadar?
  • Vallahi bende hem digiturk hem d-smart var. Umarım doğan grubu maçları alamaz, yayın kaliteleri berbat, receiver berbat, müşteri hizmetleri daha da berbat, kanal sıralaması çok kötü. Berbat ötesi bir sistem anlayacağınız...
    Digiturk D-Smartın yanında teknoloji harikası olarak kalıyor. En azından Digiturk kazandığı parayla sürekli yatırım yapıyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.