Şimdi Ara

Digiturk Portal'a Kablosuz Bağlanmak İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Digiturk 9504 cihazım ile kablosuz olarak portala bağlanabilmek için TP-Link TL-WR710 N Router aldım. Fakat Digiturk Portal kurulum menüsünde ağa bağlanıyor. Fakat portala girmeye çalıştığım zaman "Ağa bağlanamıyor. Lütfen İnternet bağlantınızı ya da ağ ayarlarınızı kontrol ediniz" yazısı çıkıyor. Kurulum - Ağı Yapılandır - Ethernet Ayarları sayfasındaki IP Yapılandırması, Dns Yapılandırması, IP Adresi ve Varsayılan Ağ Geçidi satırlarına hangi değerleri girmem konusunda sizlerden yardım bekliyorum. Teşekkürler ...

• Modem bilgilerini tplinke eklediniz mi?Kullanici adi,sifreyi kastediyorum.Eger bunlar girildiyse modem ile arasinda cekim gucunu kontrol edin bazen cekmeyebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TP-LINK TL-PA2010P bu cihazdan alırsan problem olmaz..digiturk ünde kullandığı.....
  • vitoo kullanıcısına yanıt
    Modeme tanıttım ve client modunda kurdum. Masa üstü bilgisayarıma bağladığım zaman internete bağlanıyorum fakat digiturk receivere bağladığım zaman portala bağlanmıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tplin adı verilen cihazdan alman lazım fiyatı 72 tl bunu ister faturaya tek seferde ister 6 tl oalrak 12 ay taksitle ödeye bilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.