Şimdi Ara

DIGITURK RECEIVERIMI TALEP ETMEDİĞİM HALDE DEĞİŞTİRDİ SORUN OLUR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fb-serkan seni bulduğum iyi oldu sana birşey soracağım digiturk ün merkezi sistemde kullandığı lnb kaç çeşit?Hd sd karşık izlenecek.
  • Merhaba,
    En uygunu MDU 4 model LNB olacaktır
    Bilgilerinize
  • Hd için 3 ü de çalıştırıyor mu? Mdu 2-3-4?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Mayıs 2011; 17:18:42 >
  • Sadece MDU 4 olması yeterlidir
    Diğer LNB ler çoğu frekansı çekmez
  • Şöyle diyim o zaman sana. Şuana kadar tüm hd ve sd kanallar çekiyordu o zaman lnb mdu 4 tür değil mi?
  • Evet
  • Teşekkürler. Diginin kurduğu sistemde problem yaşıyoruz . Lnb değişmek lazım diyorlar 40 lira para istiyorlar ama çanak yönetimin değil. Tek bende verecek değilim.
  • Bir ara ücretsiz değişim vardı.Bir görüşün bence
  • 1 saat görüştüm diyorum mülkiyet apartmanın değil. 40 lira alsa olmazsa gel birde ordan yak. Yok zaten birazdan 3. kez servis gelecek ben çözdürücem onlara çözümü biliyorum. Diğerleri ne olur bilemem. Olmazsada sıfırdan uydu ve kablo çektiricem mecbur.

Servis beleşe geldi zaten. Lnb yi karşılayamıyorlarmış vs vs zırvaladı mh. Bende düzelene kadar servis çağıracağım. Derdim 40 lirada değil bundan 8 ay önce bana beleş kurulum ve çanak geldi ama merkezi sistemden kablo çektiler. 3 defa sinyal problemi oldu o kurulumumdada merkezi sistemin lnbsini değiştirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Mayıs 2011; 17:37:54 >
  • Diğer forumda da inv kullanıcı adıyla konu açmışsınız
    yasamx kullanıcı adlı Adviser arkadaşımın dedikleri de doğrudur
    Bilgilerinize
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.