Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TuslaKing48 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.713
Cevap
682
Favori
3.106.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tege

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Hocam HD sampiyonlar paketi + 2 keyif paketini gecen yil tekno marketler 500.-TL'ye sattilar.

Bu senede ayni paketten cikarsa yine alacagim

geçen yıl alanlar öğrenebilirlermi acaba bu sene ne kadara veriliyor geçen seneki raham çok iyimiş

Dostum 10 gün önce yani bir önceki hafta sonu Media Markt'taydım. Henüz bir şey yok ama bu tip kampanyalar ligin başlamasına yakın ( 15-20 gün önce ) bir sürede çıkıyor.
    Bugünlerde çıkabilir...
  • dün aradıklarında teklifi kabul ettim henuz kuruluma gelinmedi iptal etme şansım varmı? bilginiz varmı acaba bu konuda
  • quote:

dün aradıklarında teklifi kabul ettim henuz kuruluma gelinmedi iptal etme şansım varmı? bilginiz varmı acaba bu konuda

Hiç bir bilgim ve fikrim yok inanın. En güzeli onlara danışmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

dün aradıklarında teklifi kabul ettim henuz kuruluma gelinmedi iptal etme şansım varmı? bilginiz varmı acaba bu konuda

Hiç bir bilgim ve fikrim yok inanın. En güzeli onlara danışmak...

var tabii sözleşme imzalamadan nere geliyorlar ara bayii de vazgeçtim zorla kuracak halleri yok ya :D
  • Geçen sene Vestel Televizyon ile birlikte giriş + 2 adet keyif paketi + şampiyonlar paketi + hd paketten oluşan modüllü üyeliği bir yıl ücretsiz kullandım. 2 hafta sonra bu 1 yıl doluyordu. Artık modüllü üyelikle Lig TV yayını yapılmayacağı bildirildi bende iptal dilekçesi gönderdim. Ancak Digitürk'ün artık bir klasik haline getirdiği hergün en az 5-6 defa olmak üzere cevapsız çağrı tacizine maruz kaldım. Arayıp sapık olup olmadıklarını sordum Bana teklifleri olduğunu bu nedenle arandığımı söylediler. Sonra tekrar ARAYIP (cevapsız çağrı bırakmadılar ben aradıktan sonra) Giriş + belgesel + sporsever +süper ligden oluşan paketi ilk 6 ay 33,99 TL'den, ikinci 6 ay ise 67,99 TL'den, bunlara ilave olarak 3 aylık spor ekstra paketini hediye ettiler. Bende dayanamayıp kabul ettim Ayrıca dün gelip 1 yıllık ücretsiz kullanım için DT plus (DT-PHI7100) alıcının kurulumunu yaptılar. Tek sorun benim Vestel televizyonumun dahili uydu alıcısı dahi getirdikleri uydu alıcından bin kat güzelmiş. Şu anki reciverin görüntüsü çamur gibi

• Ve beklenen kampanyanın ayak sesleri.. Ümraniye Meydan MM den çektm bu fotoğrafı.. Şu an için siz yada bir tanıdığınız MM tan alış veriş yapacaksa oldukça avantajlı oluyor fiyatı. 499 lira.

Ekleme: Şimdi aklıma geldi, eğer baskı yaparsak hediye kartını lig tv de geçerli hale getirirler belki.

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 3 Temmuz 2013; 21:00:02 >

• aylık 78,98 tl gibi fahiş fiyatla aldığım hizmeti sonlandırmak için yarın faks çekeceğim. umarım taahhütü bozdunuz diye başıma iş açmazlar. geçen sene bu paraya film paketi bile vermediler. bu sene bu fiyatla bu hizmeti kabul etmeyeceğim.
  • Bugün iptal faksımı çektim. Yarın-öbürgün ararlar muhtemelen. 2 keyif paketi+HD+Süper Lig Paketi+Spor Extra için ne kadarlık bir teklife "tamam" demeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Ve beklenen kampanyanın ayak sesleri.. Ümraniye Meydan MM den çektm bu fotoğrafı.. Şu an için siz yada bir tanıdığınız MM tan alış veriş yapacaksa oldukça avantajlı oluyor fiyatı. 499 lira.

Ekleme: Şimdi aklıma geldi, eğer baskı yaparsak hediye kartını lig tv de geçerli hale getirirler belki.

Sanırım geçen senenin broşürü bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ve beklenen kampanyanın ayak sesleri.. Ümraniye Meydan MM den çektm bu fotoğrafı.. Şu an için siz yada bir tanıdığınız MM tan alış veriş yapacaksa oldukça avantajlı oluyor fiyatı. 499 lira.

Sanırım geçen senenin broşürü bu

Muhtemelen öyle. Tekrar uygulamaya koymuşlar kampanyayı.. Kısa süre sonra yeni kampanya gelecek[tahmin], onun broşürü farklı olur..
  • İptal faksını gönderdikten sonra dün aradılar 2 ay donduralım dediler. İstemem dedim peki diyip teklif falan yapmadılar. Taktik değiştirmişler herhalde. :)
  • waywedie W kullanıcısına yanıt
    Merak etme önce cevapsız çağrılar bırakmaya başlayacaklar, bir kaç gün sonrada arayıp tekliflerini iletecekler
  • bana 67 TL lk teklif yaptılar. ama bazı paketleri kaldırmışlar. 3 ay ödemesiz falan. Bu fiyatın ne avantajı yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadıkyarim

bana 67 TL lk teklif yaptılar. ama bazı paketleri kaldırmışlar. 3 ay ödemesiz falan. Bu fiyatın ne avantajı yok ki

Sizin şu anda kullandığınız paket neydi acaba?
  • Bana da sinema paketi eylüle kadar ücretsiz dediler sonra da eylülden sonra kapanacak dediler.Ardından müşteri yetkilisi laf ebeliği yapıp eylülden sonra sadece 1 TL siz üyemize özel dedi bunun neresi bedava şimdi ben de sinirlendim düşünmüyorum dedim madem bedava diyorsun eylülde kapanacak diyorsun ne diye bedava diyorsun 14 tl niye ödeyeceğim
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dün bu broşürün sırrını öğrenmek için mağazaya girdim. Kampanya yokmuş şimdilik, ilgi çekmek için koymuşlar. 15-20 gün içinde gelecekmiş yeni ligtv kampanya paketi.

• Beyler Ocak'ta ihale mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Beyler Ocak'ta ihale mi olacak?

Evet, 2014/15 sezonundan başlamak üzere yeni ihale olacak. Gerçi henüz şartname hazırlanmadığı için zamanı tam belli değil. Aralık, ocak, şubat aylarından birinde yapılacak.

Acaba 2010 dünya kupasını Digiturk de yayınlayacak mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Beyler Ocak'ta ihale mi olacak?

Evet, 2014/15 sezonundan başlamak üzere yeni ihale olacak. Gerçi henüz şartname hazırlanmadığı için zamanı tam belli değil. Aralık, ocak, şubat aylarından birinde yapılacak.

Acaba 2010 dünya kupasını Digiturk de yayınlayacak mı?

Anladım hocam. Benim sözleşmem Ocak ayına kadar. Bakalım o zaman ne yapacağıma karar vereceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.