Şimdi Ara

DİGİTURK TEKNOSA KAMPANYALARI 2017 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
20
Favori
46.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar güncel paket yenileme abonelik almak ile ilgili tecrübe eden arkadaşlarımın yorumlarını alalım. malum sezon öncesi pozisyonlarımızı almamız gerek.

şuan 99tl diyor maçlar için (ve eskisi gibi taraftar/şampiyonlar/süperlig gibi ayrım yok). Eylül'e kadar 25tl ondan sonra 99tl olacakmış.
  • togan_ca T kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok bence , Yine taahhüt sistemi devam mı acaba ?
  • Çok para almayın boşuna lig başlamasına yakın bekleyin fiyatları düşürür ve güzel kampanyalar olursa bakarız. Olmazsa kendileri bilir. Biz onlara değil onlar bize muhtaç.
  • Yine bir teknosa kampanyası olur mu bilginiz var mı? Geçen sene 390 tl ye almıştım vialand teknosadan ligin 3.haftasında harika olmuştu. Yine denk gelse ne iyi olur.
  • gs'nin dünkü maçından sonra digitürkle işim olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionel1

gs'nin dünkü maçından sonra digitürkle işim olmaz.

Ben de büyük kararsızlık yaşıyorum eleme maçından sonra maalesef..
  • Arkadaslar merhaba teknosa kampanyası bu hafta ici itibariyle stoklara girecek mağazalarda Çalışmalar tamamlandı yine yıllık fiyat seklinde olucak urun konusunda burdan bilgilendirme yapıcam sizlere insallah sizi mutlu edecek bir teklif olucak.

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İletisim numaram 0553 004 07 20 burdan arayabilir veya ozelden pm atabilirsiniz.

• İpucu varmi

• profesör06 P kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber hocam geçen seneki gibi düşük fiyatlardan olursa kaçırılmaz olur. 450-600 tl arası ideal bence. Merakla bekliyorum bu sefer erken olmuş bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profesör06

Arkadaslar merhaba teknosa kampanyası bu hafta ici itibariyle stoklara girecek mağazalarda Çalışmalar tamamlandı yine yıllık fiyat seklinde olucak urun konusunda burdan bilgilendirme yapıcam sizlere insallah sizi mutlu edecek bir teklif olucak.

Saygılarımla...

Hafta sonu geliyor kampanya belli olmadı mi ki

• Parasında değilim işin aslı. 1 ayda toplasan Tv başında geçirdiğim zaman 15 saat yoktur. Vaktim değerli çünkü. Denk gelirse haftada 1 maç izlerim bazen 2. Ama onun için de 100 lira vermem her ay. Fiyatların daha düşük olması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa kampanyasının 891₺ olduğununum bilgisini az önce aldım. Fiyat çok uçuk.

• Nerde yazıyor hocam o zaman Digiturk'ten daha pahalı. Ne anlamı var?
  • İptal için bayiye gittiğimde sabah gelen maili gösterdi. Orda 891₺ olduğunu gördüm. Şu an en iyi teklif 4 ay ücretsiz 8 ay 99₺. O da kredi kartı ile geçen sene alanlara.

• Geçen sene Teknosa kampanyası ile almıştım. Bu sene yenilemeyi düşünmüyorum fiyatları çok uçuk

• Yıllık sporun yıldızı paketi 600-650₺ arasına satsa Teknosa . Ne satar be

• Arkadaşlar teknosa stoklarına gırdı Ürünler 3 paket seklinde

Ailenin yıldızı 225 TL

Fıllmın yıldızı 405 TL

Sporun yıldızı 891 TL

Tum teknosa magalarından tedarik edebilirsiniz.

0553 004 07 20 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz.

• Digiturkun kendi kredi kartli kampanyalarina yakin fiyatlar olmus. Bosuna cikarilmis bence bu sene teknosa kampanyasi.

• profesör06 P kullanıcısına yanıt
    Çöp hocam ben az da olsa spor için 500-600 tl olacağını umut ediyordum ama nerde? Ancak lig başladıktan 2 ay sonra yaparlar böyle. Bu fiyatların bir avantajı ve albenisi maalesef yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 22 Temmuz 2017; 13:59:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.