Şimdi Ara

Digiturk un verdigi hangi receiver daha iyi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ZOR MU DT NİN SİTESİNE GİR ŞİKAYET BÖLÜMÜNE VERDİĞİN CİHAZ BEŞ PARA ETMEZ ÜYELİĞİMİ İPTAL ETTİRMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORUM GİBİ BİRAZ BAĞIRIŞ ÇAĞIRIŞ CÜMLELERİ YAZ 1 HAFTA İÇİNDE ONLAR ARIO VE SİZE VESTELİN OPTV SİNİ TAKMAYA GELİCEZ MUSAITMISINIZ DIOLAR BN HIC SERVISLE MUHATTAP BILE OLMADIM GELIP TAKTILAR...
  • Bugün d-smart'a başvurdum, ve taktırdım.
    Botech btx 7100 marka alıcı, SCART-RGB'den Samsung LE40R72B model LCD televizyonuma bağladık. LCD panel kullandığım için beklentilerimi yüksek tutmamama rağmen, kesinlikle Vestel DT 9002'den çok daha iyi görüntü veriyor.
    Not: D-Smart cihazlarının marka değişse de birbirinin aynı olduğunu biliyorum. Hiç olmazsa daha kaliteli bir ürün seçmişler bence.
  • arkadaslar peki receiverin benim olmasi cok onemli degil uyduruk bi receiver benim olcaksa hic olmasin daha iyi... boyle bir dusunceylede hangi paketi almaliyim sizce? pepsiden 9 ay im oldugunu unutmayip ona gore bi tavsiyede bulunursaniz sevinirim.. ha dersenizki senin icin kutu aldigin su paket iyi onuda bekliyorum.. butun tavsiyelere acigim...

bu arada uyeligimi baslatmak icin eylulun 10 unu beklicem.. cunku lig 1 eylulden sonra 13 eylule kadar mac yok.. bu sure icinde belki bi kampanya yaparlar diye dusunuyorum... ayrica eylul ayinda baslatirsam ligin sonuna kadar izleyebiliyorum...bunuda hesapladim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrctr -- 25 Ağustos 2008; 10:25:42 >
  • philips
  • eko-spora gir

bu arada senin kazandığın 9 aylık kurulum+9 ay eko-spor paketi değilmi.
  • aylikta kurulum yokki.. 9 ay boyunca ekospor paketi ucretsiz izlicem.. senin tavsiyen biraz degisik olmus sanki... :)
    illa parami veriyim yani :))
  • rgb cvbs'den kesinlikle daha iyi.Fark yok diyen yanılıyor.
  • Arkadaşlar önce Phıllps sonra Zap daha sonrada Vestel rever kullandım ben sana vestel olanın tavsiye ederim en azından ses açıp kapatırsın guide nı çok rahat kullanırsın Philips recer alıpta kendine işkence yapma vestel reverın bozulmasıylailgilide söylenenler ne derece doğru bilmiyorum ama zatel 3 yıl garantili bir cihaz bozulursa servisine yaptırırsın zaten 3 yıl sonra o teknolojide eskimiş olacak.
  • digiturk ü tam anlamıyla kullanıcaksan en iyi olanı optv 3900 vestel..diğerlerinin hep bi eksikliği var.bakın dikkat DT için en iyisi.bu kutu ile sadece DT izlersiniz.diğerlerinin kendine göre avantajı var ama dediğim gibi en uygunu vestel
  • kanal geçişlerinde 3-4 saniye beklemek istiyorsanız,sesi açıp kapatmak için her seferinde tv kumandasını bulup uğraşmak istiyorsanız,benim receiverım menüsüz olsun ne gerek var diyorsanız,kumandası receiverı tam karşıdan göremeden çalışmasın ben zaten hep tvnin karşısına oturuyorum diyorsanız,benim için teknik detaylar önemli değil bozulmasın yeter diyorsanız philips alın..
    7 yıldır philips kullanmış ve illallah etmiş birisi olarak philipsi tavsiye etmiyorum.mümkünse türksattan izlenilebilir bir paket alın,canavar gibi cihazlarda tv izlemenin keyfine varın..
  • Philips olanı almada ne alırsan al. Arkadaşın dediği gibi 3900 en iyisi.
  • philips olanıda kullandım (3yıl) , vestelin küçük siyah cihazını da(1.5 yıl).

vestelin kullanımı çok daha rahattı.
  • DT 9002 ALMAYINDA NE ALIRSANIZ ALIN... KIRACAM YAKINDA DT SERVİSİNİN KAFASINDA
  • philips olan daha iyi gibi ama ikisi de dünyanın en ağır kanal geçişlerine sahip.
  • walla arkadaşlar ben vestelin kutularına daha sıcak bakıyorum, bugün 9,90 lık paket için başvurdum interaktif özelliği olmayan 9002 yi vericeklerini söylediler. aslında nat.geo.wild extreme tv için alıyordum ama madem bi ay bedavası var bi ay sonra geçerim 13 ytl cebimde kalır

ayrıca bi kaç ay sonra diji arıyomuş galiba 22,90 lık paketi size 19,90 a verelim filan diye, sizleri arayan oldumu bu şekilde. eğer çok beklemeden arıyorlar ise aramalarını bekliim bari
  • Üye olalı 4sene oldu.Yılda 1 kere arayıp Yasin Bey size 1ay bedava erotik kanal yada dizi kanalları verelim derler o kadar... İndirim yerine her sene bindirim mevcuttur.Sanki ne kadar fazla süre üye iseniz daha fazla ücret ödemek zorundaymışsınız gibi...
    Eğer receiver önerisi sorarsan kesinlikle gri vestel receiver kullan... 2 yıldır kullanıyorum.ÇOKKKKKKKK daha iyi Philips'ten...

Ancak lcd tv'de digiturk kalitesi iyi değil.National Geographic Wild görüntüsü sanki vcd formatlı belgesel izlermiş gibi...
    Şu aralar tele dünyanın yerel kanalları çok iyi gösterdiği söyleniyor.Henüz yerine gidip test etmedim.Ama ilk işim test etmek...

Neyse sadede gelelim.Gri büyük vestel receiver....
  • 13 aralıkta gelip kurulum yaptılar vestelin 9002 model önü siyah çerçevesi gri olan alıcısını bıraktılar, siyah olan 9001 den istedim (mobilyaya uysun hesabı). 9001 artık vermiyoruz kalktı onlar filan dediler. kurulumu yaptık birazda uydu prizinden tvye kadar olan aralık için ekstra kablo aldım. 30 ytl bayıldım. kurulum kolay oldu evin tesisatı sebebi ile şimdilik memnunum umarım böyle devam eder
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.