öncelikle biraz bilgi vereyim size... yasal digiturk üyeliğim var ve laptop kullanıyorum... digital bir tv kartı alıp bazı yayınları kaydetmek istiyorum...
sorularıma gelince... 1. philips marka reciever'ın arkasında bulunan "LNB out" çıkışından tv kartına bağlantı yaparsam laptop ta sorunsuz bir şekilde digiturk izleyip kayıt yapabilir miyim??? ve hangi tür veya marka tv kartı önerirsiniz (Yani kartın digital ve usb ile bağlanıyor olması yeter mi?)
2. çanaktan gelen kabloyu direkt digital karta taksam, digitürk dışındaki kanalları izleyebilir miyim? demek istediğim, çanağın ayarlarıyla oynamadan normal bi çanakmış gibi kullanabilirmiyim.. yani kısaca çanaktan gelen kabloyu receivera takıp digiturk veya kabloyu direkt karta takıp normal uydu kanalları izleyebilirmiyim, izleybilirsem hangi kanalları izleyebilirim???
3. ve son olarak bu digital kartlarla bilgisayarımı televizyona bağlayıp net bi görüntü almam mümkün mü??? (dvd/divx player ım sizlere ömür ve yeni bi dvd player felan almak istemiyorum da)
Not: Daha önce hiç tv kartı veya uydu kullanmadığım için sorularım saçma olmuş olabilir. şimdiden kusura bakmayın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme