Şimdi Ara

Digitürk ve Dsmart

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

*hangisi programlarını daha güncel tutuyor
    *belgesel kaliteli kanallar hangisinde var
    *hizmet standartları hangisinin daha iyi

görüşlerinizi belirtirmisiniz...
  • lig tv ile işin yoksa kesinlike d smart. all full paketi izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 24 Ocak 2013; 17:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lig tv ile işin yoksa kesinlikle d smart. kanald hd star hd, belgeseller, çizgi film kanalları ,dizi kanalları daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 24 Ocak 2013; 18:08:32 >
  • Teşekkürler arkadaşlar başka önerisi olan var mı ?
  • kalite istiyorsan digitürk. TÜRKSAT'tan hallice birşeyler izleyem çeşit olsun diyorsan dsmart. her ikisinin de full paketine sahip biri olarak yorumum budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

kalite istiyorsan digitürk. TÜRKSAT'tan hallice birşeyler izleyem çeşit olsun diyorsan dsmart. her ikisinin de full paketine sahip biri olarak yorumum budur.

Teşekkür ederim benimde gönlüm Digitürkten yana ama fiyatta falan sıkıntı yok da servis arıza durummlarında ınsallah para ıstemezler mıllet sırf ondan yakınıo korkuyorum açıkcası Digitürk ten ama bende Digitürk e meyilliyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebigblue35 -- 25 Ocak 2013; 0:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thebigblue35

quote:

kalite istiyorsan digitürk. TÜRKSAT'tan hallice birşeyler izleyem çeşit olsun diyorsan dsmart. her ikisinin de full paketine sahip biri olarak yorumum budur.

Teşekkür ederim benimde gönlüm Digitürkten yana ama fiyatta falan sıkıntı yok da servis arıza durummlarında ınsallah para ıstemezler mıllet sırf ondan yakınıo korkuyorum açıkcası Digitürk ten ama bende Digitürk e meyilliyim....

Digitürk'te paketinin yüksekliğine göre ve üye olduğun zamana göre Digitürk VIP üyelik sistemi var. Biz 3,5 senelik aboneyiz ve haziran ayında dizi paketini de ekleyerek lig maçları, erotik yayınlar ve salonlar hariç tüm kanallar açık. 3 ay önce de kendi kendilerine bizi Digitürk VIP üyesi yapmışlar. En güzel avantajı hiçbir zaman servis ücreti ödemek zorunda kalmayacağız. Üye olurken Digitürk VIP hakkında da bilgi almanızı tavsiye ederim.

Bu arada 3,5 senedir abone olmama rağmen teknik servis ile 2-3 kez işim oldu. Mesela,HD Sana Gelsin Uygulaması gittiğinde, kanallar ile ilgili sorunlarda teknik servis yerine M.H'yi arayın. Uzaktan sizin bilgilerinize girerek sorununuzu giderebiliyorlar. Benim başıma 3-5 kez farklı sorunlar gelmişti .O zamanlar teknik servise çağırsam her seferinde 20-30 ile verecektim ama M.H ile irtibata girerek para vermeden sorunumu 10 dk. içinde hallettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huaserk -- 25 Ocak 2013; 8:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

quote:

quote:

Digitürk'te paketinin yüksekliğine göre ve üye olduğun zamana göre Digitürk VIP üyelik sistemi var. Biz 3,5 senelik aboneyiz ve haziran ayında dizi paketini de ekleyerek lig maçları, erotik yayınlar ve salonlar hariç tüm kanallar açık. 3 ay önce de kendi kendilerine bizi Digitürk VIP üyesi yapmışlar. En güzel avantajı hiçbir zaman servis ücreti ödemek zorunda kalmayacağız. Üye olurken Digitürk VIP hakkında da bilgi almanızı tavsiye ederim.

Bu arada 3,5 senedir abone olmama rağmen teknik servis ile 2-3 kez işim oldu. Mesela,HD Sana Gelsin Uygulaması gittiğinde, kanallar ile ilgili sorunlarda teknik servis yerine M.H'yi arayın. Uzaktan sizin bilgilerinize girerek sorununuzu giderebiliyorlar. Benim başıma 3-5 kez farklı sorunlar gelmişti .O zamanlar teknik servise çağırsam her seferinde 20-30 ile verecektim ama M.H ile irtibata girerek para vermeden sorunumu 10 dk. içinde hallettiler.

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkürler. inşallah bizede ayrıcalık tanırlar Sagem cihazları dagıtılıyormus ondan mı ıstesem dıyorum plus olarak sıkıntılarıda varmış ama siz cihaz ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Teşekkürler. inşallah bizede ayrıcalık tanırlar Sagem cihazları dagıtılıyormus ondan mı ıstesem dıyorum plus olarak sıkıntılarıda varmış ama siz cihaz ne kullanıyorsunuz?

Şuan 9102 HD kullanıyorum.Sagem cihazlar şuan test aşamasında. Geçen ay Digi Plus Sagem kutu isteğinde bulundum.Bana Ocak'ın son haftası satışa çıkacaklarını söylediler. Ben Sagem kutulu Digi Plus için şubatın ilk haftası aramayı düşünüyorum.
  • Kesinlikle Digitürk derim. D-smart aşırı derecede kalitesiz dizi kanalları felan Digitürk'ten 2 sezon geriden gidiyor çoğu dizileride kalitesiz. Film kanalları kötü, çoğu kalitesiz. Sinema TV'lerde ilk açıldığı zamanki gibi değiller ve Moviemax'lerin tırnağının çeyreği olamaz. Dsmarttaki tüm film kanallarını topla 2 tane moviemax etmez. Belgesel desen, Digitürk'tede var artık Discovery Channel, Discovery Science ve Animal Planet + olarak D-smartta olmayan National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo Adventure ve History Channel var. Müzik kanalları bakımından da bayağı ezik Dsmart 3. sınıf müzik eşliğinde chat kanallarını seviyorum diyorsan bilemem. Digitürk'te MCM TOP, MTV Hits, MTV, VH1 vs. var. Dsmartta ne var? Çizgifilm desen Nickelodeon sadece Digitürkte, dsmartta ve diğer platformların hiçbirinde artık yok. Cartoon Network, Nickelodeon, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior vs. var. + olarak FX, FOX Life, Style Network, E! , MGM movies Sundance Channel gibi çeşitli kanallarda var. Yani şöyle bir bakıldığında neredeyse arada uçurum fark var. Ha bu arada D-smartta görüntü kaliteside yerlerde eski model cep telefonlarından çekilmiş video gibi çamur gibi kanalları. İşte Digitürk işte bu sebeplerden dolayı daha pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

Kesinlikle Digitürk derim. D-smart aşırı derecede kalitesiz dizi kanalları felan Digitürk'ten 2 sezon geriden gidiyor çoğu dizileride kalitesiz. Film kanalları kötü, çoğu kalitesiz. Sinema TV'lerde ilk açıldığı zamanki gibi değiller ve Moviemax'lerin tırnağının çeyreği olamaz. Dsmarttaki tüm film kanallarını topla 2 tane moviemax etmez. Belgesel desen, Digitürk'tede var artık Discovery Channel, Discovery Science ve Animal Planet + olarak D-smartta olmayan National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo Adventure ve History Channel var. Müzik kanalları bakımından da bayağı ezik Dsmart 3. sınıf müzik eşliğinde chat kanallarını seviyorum diyorsan bilemem. Digitürk'te MCM TOP, MTV Hits, MTV, VH1 vs. var. Dsmartta ne var? Çizgifilm desen Nickelodeon sadece Digitürkte, dsmartta ve diğer platformların hiçbirinde artık yok. Cartoon Network, Nickelodeon, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior vs. var. + olarak FX, FOX Life, Style Network, E! , MGM movies Sundance Channel gibi çeşitli kanallarda var. Yani şöyle bir bakıldığında neredeyse arada uçurum fark var. Ha bu arada D-smartta görüntü kaliteside yerlerde eski model cep telefonlarından çekilmiş video gibi çamur gibi kanalları. İşte Digitürk işte bu sebeplerden dolayı daha pahalı..

Görüşlerinizi umarım bütün arkadaşlar okur açıklayıcı güzel karşılaştırmalı bilgiler var Dsmart Digitürk arasında seçim yapmak istiyene burdan yardımcıda olmuş oluyorsunuz teşekkür ederim kararım Digitürkten yana olacak.
  • quote:

quote:

Kesinlikle Digitürk derim. D-smart aşırı derecede kalitesiz dizi kanalları felan Digitürk'ten 2 sezon geriden gidiyor çoğu dizileride kalitesiz. Film kanalları kötü, çoğu kalitesiz. Sinema TV'lerde ilk açıldığı zamanki gibi değiller ve Moviemax'lerin tırnağının çeyreği olamaz. Dsmarttaki tüm film kanallarını topla 2 tane moviemax etmez. Belgesel desen, Digitürk'tede var artık Discovery Channel, Discovery Science ve Animal Planet + olarak D-smartta olmayan National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo Adventure ve History Channel var. Müzik kanalları bakımından da bayağı ezik Dsmart 3. sınıf müzik eşliğinde chat kanallarını seviyorum diyorsan bilemem. Digitürk'te MCM TOP, MTV Hits, MTV, VH1 vs. var. Dsmartta ne var? Çizgifilm desen Nickelodeon sadece Digitürkte, dsmartta ve diğer platformların hiçbirinde artık yok. Cartoon Network, Nickelodeon, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior vs. var. + olarak FX, FOX Life, Style Network, E! , MGM movies Sundance Channel gibi çeşitli kanallarda var. Yani şöyle bir bakıldığında neredeyse arada uçurum fark var. Ha bu arada D-smartta görüntü kaliteside yerlerde eski model cep telefonlarından çekilmiş video gibi çamur gibi kanalları. İşte Digitürk işte bu sebeplerden dolayı daha pahalı..

Görüşlerinizi umarım bütün arkadaşlar okur açıklayıcı güzel karşılaştırmalı bilgiler var Dsmart Digitürk arasında seçim yapmak istiyene burdan yardımcıda olmuş oluyorsunuz teşekkür ederim kararım Digitürkten yana olacak.

10 numara yorum olmuş.. ama D-Smart'ın spor kanalları Digitürk'e göre daha fazla içeriğe sahip, Lig Tv ve Basketbol ligleri dışındaki hemen hemen her organizasyon D-Smart'ta, NBA, Formula 1, Moto Gp, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi aklıma gelenler.. Sinema kanallarını asla tartışmam Ulusal kanallardaki filmler bile daha kaliteli DS'ye göre, dizilerde ise HD-E farkı nedeniyle arada uçurum yok diye düşünüyorum.. Seçim yaparken bunlara da dikkat edebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NesetUraL -- 26 Ocak 2013; 16:52:46 >
  • quote:

quote:

bende teşekkür ederim. Umarım bir faydam olmuştur.

quote:

Orijinalden alıntı: NesetUraL
    10 numara yorum olmuş.. ama D-Smart'ın spor kanalları Digitürk'e göre daha fazla içeriğe sahip, Lig Tv ve Basketbol ligleri dışındaki hemen hemen her organizasyon D-Smart'ta, NBA, Formula 1, Moto Gp, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi aklıma gelenler.. Sinema kanallarını asla tartışmam Ulusal kanallardaki filmler bile daha kaliteli DS'ye göre, dizilerde ise HD-E farkı nedeniyle arada uçurum yok diye düşünüyorum.. Seçim yaparken bunlara da dikkat edebilirsiniz..

Hocam ben pek ilgilenmiyorum spor ile, ama Digitürk'te Extreme Sports, FOX Sports, ESPN Classic, ESPN America, Eurosport, Eurosport2 vs. gibi güzel spor kanallarıda var. Ayrıca bugün Dsmartta NBA, Formula1 motoGp varsa yarın Digitürkte bu kanallar olmayacak diyede bir garanti yok. 2 sene önce Dsmart bangır bangır reklam yapıyodu Discovery Channel ve animal planet 4 sene daha sadece Dsmartta diye nerdeyse yılı dolmadan Digitürktede yayına başladılar.Yani heran Digitürktede olabilir NBA, Formula1 vs. .. Dizi konusunda da kesinlikle sinemadaki gibi uçurum var. Digitürkte; Dizimax Vice, Dizimax Drama, Dizimax Comedy ve Dizimax Entertainment kanallarının yanısıra, FX ve FOX life gibi kanallarda var. Dsmartta diziler amerikada yayınlandıktan 48 saat sonra mı yayınlanıyor?Digitürkte öyle ama amerikadan 48 saat sonra Digitürkte veriliyor diziler. Ve HD-e'deki dizilerin çoğunluğu e2'dede var e2 digitürktede var. Ve e2'deki diziler pek yok Dizimax kanallarında. Birçok popüler, güncel diziler var ve HDe gibi bir bölümü haftada 10 kere tekrarını vermiyorlar. HDe'de günde 4 öğün ellen ve martha'nında olduğunu düşünürsek tek başına HDe çok yetersiz kalıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 26 Ocak 2013; 21:05:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.