Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
62
Favori
724.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışı durdurmuşlar, şimdi konuştum.
  • ben de az önce girdim hata veriyor
    İstekte bulunan içerik ya da kategori bulunamadı.
    Bu içerik yayından kaldırılmış olabilir...
    Hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen İletişim Formunu doldurun...
  • az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm sitede bakımvar yarın deneyin diyo bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

arkadaşlar benim laptop asus f3j serisi

malum 3 yaşında hergün yeni teknoloji çıkıyor..bende lcd ye bağlayabilir miyim bu laptop u..hdmi yok tabi bende laptop ta

yardım lütfen..

ekran kartım ati x2300

arkadaşım seninle hem laptoptaş hemde adaşızbu yüzden geçen sene webligtv yi kullanmış biri olarak bilgi vereyim..

öncelikle laptopu lcd ye bağlama olayında ben dvi ve hdmi uçlu kablo ile hallettim. dvi tarafı laptopa hdmi tarafı tv ye takınca laptoptan da fn+f6 yada f7 ye basınca görüntüyü tv ye veriyor benim tv samsung 40b652

gelelim digiturkün bu kandırmacasına . evet benim için bu deneyim geçen sezon tam bir fiyaskoydu. hatırlıyorum bir fb maçında gecikme 8 dk idi. şimdi kimse bağlantı+pc +bilmem ne ye göre değişebilir demesin bağlantım sınırsız 8mbps ps core2duo 1.83 ram 2 gb. sorun tamamen adamların server ile alakalı. ben fatihte oturuyorum bir arkadaşın dediği gibi burası da tribün gibi millet gol diye basbas bağırıyor ben en en en iyi ihtimalle 1 dk sonra görüyorum.

ben buradan bu paketi alacak ve kararsız kalanlara söylüyorum. geçen sezon en az gecikmeli olarak 45 sn ile izledim o da 5 dk falan. sorun bağlantı ile ilgili değil dg nin serverları ile ilgili. ayrıca derbilerde bu gecikme 3-4 dk oluyor. görüntü kalitesi ise 1350kbps ile veri akıyor yani gayet tatmin edici bir görüntü var.

TEKRAR SÖYLÜYORUM BENİM İÇİN MAÇI "CANLI" SEYRETMEK ÖNEMLİDİR DİYORSANIZ KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE BULAŞMAYINIZ.....

teşekürler bilgi için..lcd ler de tutsa imiş tam olacakmış:)
  • Benim içim geriden gelmesi çok onemli değil takılmasın ve tivibu kadar olsun yeter... arada bir yenilerim, süre farkını azaltırım
  • düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

ödemeyi taksitlendiriyorlar mı?

taksit olayını bilen yok mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

quote:

Orijinalden alıntı: lionking42

ödemeyi taksitlendiriyorlar mı?

taksit olayını bilen yok mu??

Sadece Garantiye 10 taksit varmış.

Görüntü sağ alttaki Test Yayını yazan yerdeki gibi mi, yoksa Canlı TV menüsündeki ATV,Kanal D gibi kanallarındaki gibi mi?
  • ne test yayındaki gibidir nede ortaki atv show tv gibidir ...

test yayınındakinden daha kalitelidir ...

1000 küsür kps değil 1300 kpsdir .... tabii bu hızınıza bağlı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

ne test yayındaki gibidir nede ortaki atv show tv gibidir ...

test yayınındakinden daha kalitelidir ...

1000 küsür kps değil 1300 kpsdir .... tabii bu hızınıza bağlı ...

Bu satın almam için yeterli bir neden, teşekkürler yanıtınız için.
  • bende almayı düşünüyorum ama bu kadar adam alıyor bu yayını maç saatlerinde internette genel bir çöküş olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

bende almayı düşünüyorum ama bu kadar adam alıyor bu yayını maç saatlerinde internette genel bir çöküş olmasın ?

+10000

Müşteirisi çok artacak.. bu fiyata altyapıyı da yenilemez bunlar. O yüzden ilk haftadaki izlenimleri bekleyeceğim, sonra karar vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 29 Temmuz 2010; 1:09:04 >
  • bencede sistem çökecek ...
  • arkadaşlar belki absürd bir soru olacak. ben kanadada yaşıyorum. abone olsam oradan da sorunsuz izleyebilir miyim maçları?
  • Futbola büyük büyük paralar ödeyen Digitürk'ün sitesinde k.kartı ödemelerinde şifre koruması bile yok, operatöre soruyorum "korumanız yok mu?" diye, bana "sitemiz Digitürk korumasında, 3 yıldır bir sorun olmadı" diyor.

K.kartı bilgilerinizi bu site üzerinden vermek riskli görünüyor.

EK : Şifreleme varmış (globalsign), operatör eksik bilgi vermiş, şimdi gördüm ilerleyince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmd-j70 -- 29 Temmuz 2010; 12:45:37 >
  • Bende 23 üne kadar bekleyeceğim ilk haftadaki tepkilere karar vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

bende almayı düşünüyorum ama bu kadar adam alıyor bu yayını maç saatlerinde internette genel bir çöküş olmasın ?

+10000

Müşteirisi çok artacak.. bu fiyata altyapıyı da yenilemez bunlar. O yüzden ilk haftadaki izlenimleri bekleyeceğim, sonra karar vereceğim

ben geçen sene aldım ancak bu senew tek korkum bu
  • Arkadaşlar peki UYDUNET ile WEBTV tecrübesi olan var mı? 1mbs sınırsızla takılmadan izlenilebilir mi? Uydunet'te pingler yüksek diye duymuştum. Ne kadar etkiliyor acaba?
    Aranızda UYDUNET ile WEBTV'yi geçen sene kullanmış olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 30 Temmuz 2010; 0:00:16 >
  • hocam kaç kişi burda yazdı 1mbit yeterli değil görüntü çamur gibi olur ...

2mbit üzeri tavsiye ederim...

buarada denemedim ama uydunetin pingi yüksek oluyo diye duydum :( ttnette ping sorunu yoktu geçen sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 30 Temmuz 2010; 0:09:13 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.