Şimdi Ara

Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
13
Favori
83.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 9 Ağustos 2021; 11:5:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cuma almıştım bugün kurulum yapılacak cihaz belirtmeyi unutmuştum yeniden arayıp 9506 talep ettim zaten size HD özellikli en son güncel cihaz gelecek dendi tamam dedim kapattım bekliyoruz bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 Ağustos Pazar saat 20.00 gibi n11'den aldım bugün saat 10.00 gibi 0216'lı bir numara aradı. Takım seçimimi ve hediye olarak yeni çıkmış takımlardan birini seçmemi istedi. Fenerbahçe ve ADS'yi seçtim. İlk 1 ay sporun yıldızı hediye olacak mı şeklinde soruma da kuruluma gelecek kişiler halledecekler dedi.

11.00 gibi de 0850'li bir numara arayarak 13 Ağustos cuma gününe randevu verdi. Daha erken olmuyor mu diye sorduğumda malesef yanıtını aldım. Kutu seçimi hakkında konuştuğumda ise biz sadece randevu günü sağlıyoruz size gelecek en yakın bayii de adres vb sorunları olmadıkça da sizi aramaz kutu bilgisini açıkcası bilmiyorum ellerinde hangisi var, hangisini gelip kuracaklar şeklinde bir diyalog oldu.

Özetle; İstanbul'da yaşayanlar Ağustos 10'u beklemesin yoğunluk olabilir, takımınızın maçını kaçırabilirsiniz. Örneğin Beşiktaş'ın maçı cuma günü zannediyorum bana da cuma günü kurulum sağlanacak. Her şeyi ucu ucuna yetiştirmekle uğraşmayın diye söylüyorum.

Kutu konusunda da benim yan apartmandaki arkadaşıma buradaki bayii DT 9104 HD kurmuş. Bakalım kısmet hangisi gelirse. Çok da takılmayacağım. Yayın kaliteli olduğu sürece çok problem değil.

N11'deki kampanya devam ediyor. 1. Sayfadaki linkten yeni kupon alıyorsunuz, satın alırken seçiyorsunuz 588-100 = 488 TL'ye hala alınabiliyor. İş Bankasına da 4*122 yaptırdım.

Geçen sene sırf Beinconnect'e sadece Fenerbahçe maçları için 460 TL gibi bir para ödemiştim ve maçlar geriden kalıyordu, derbilerde takılıyordu, bir çok problem oluşabiliyordu. Aynı fiyata şimdi kutulu olarak alıyorum. Fiyat bence iyi. İnşallah sorunsuz şekilde tamamlanır benim ve herkes için.

Detaylı yazdım bazı arkadaşlar sayfaları okumak yerine sadece soru sorabiliyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 9 Ağustos 2021; 11:53:52 >

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetlerini aradım mümkün değil dediler

• mevcut üyeliğine ekletebilen oldu mu? sabahtan beri 3 mh ile görüştüm üçü de farklı şey söyledi 😤😤😤😤

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotlight06 kullanıcısına yanıt
    ip tv alıcam 300 e

• Benim hediyeler 5 gün sonra niyahet tanımlandı.

• 34Tarik kullanıcısına yanıt
    -Cumartesi gece sipariş vermiştim.
    -Pazar sabahı aradılar, bilgileri teyit edip adres ve takımı sordular. Hediye takımı da sormuşlardı. Bu kişiden kutunun 9506 olmasını rica etmiştim. Kutu işi bölgedeki teknik servise bağlı ama yinede not alayım dedi.
    -Bugün de teknik servis aradı, evdeyseniz 10 dakikaya geliyorum dedi. Kutu ricamı hatırlattım, elimizde sadece 9502 var ama müşteri hizmetlerine kayıt oluşturursanız önümüzdeki dönemde değiştiririz dedi. Kurulum yapıldıktan sonra tüm aktivasyon ve kampanya işlemleri için müşteri hizmetleri ilgilenecek denildi ve gittiler. Şu an cihazın aktifleşmesi için açık bekletiyorum.

• Arkadaşlar merhaba,

Geçmiş mesajlara göz gezdirdim fakat cevabını göremedim.

Mevcutta üyeliğim 27 Ekimde son buluyor benim ve geçen sene kredi kartı ile satın almıştım. Bu paketten alıp 27 Ekime kadar mevcut paketimi kullanıp sonra bu taraftar paketini aktif hale getirebiliyormuyuz? Mevcut üyeliğimin 2,5 ayı var ve tüm maçlar açık.

Varmıdır bu kapsamda müşteri hizmetleri görüşüp alım yapan acaba? Bende gün içinde arayıp soracağım fakat bu kapsamda görüşen, alım yapan var ise paylaşabilirse sevinirim.

• Bugün bayiiye gittim. Digiturk bayiye kampanyanın yarın sonlanacağını söylemiş. İnternet sitesinde de geçen hafta kredi kartina 49 TL olan kampanyanin fiyatını 99 TL yapmışlar. Her an fiyat güncellemesi gelebilir. Bence acele edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün aldım, haftaya pazartesi en erken kurulum tarihiydi. Bilginize. İstanbul - GOP

• Bugün ben de aldım, 12 Ağustos için kurulum verdiler. (Ankara)

Müşteri hizmetleri ile konuşurken birinci ve ikinci takımı sordu ama Yıldız Dolu paketinden bahsetmedi, kurulumdan sonra müşteri hizmetleri ile konuşup 1 aylık Yıldız Dolu paketi alabilirim değil mi, yoksa şimdi mi aramalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hips

8 Ağustos Pazar saat 20.00 gibi n11'den aldım bugün saat 10.00 gibi 0216'lı bir numara aradı. Takım seçimimi ve hediye olarak yeni çıkmış takımlardan birini seçmemi istedi. Fenerbahçe ve ADS'yi seçtim. İlk 1 ay sporun yıldızı hediye olacak mı şeklinde soruma da kuruluma gelecek kişiler halledecekler dedi.

11.00 gibi de 0850'li bir numara arayarak 13 Ağustos cuma gününe randevu verdi. Daha erken olmuyor mu diye sorduğumda malesef yanıtını aldım. Kutu seçimi hakkında konuştuğumda ise biz sadece randevu günü sağlıyoruz size gelecek en yakın bayii de adres vb sorunları olmadıkça da sizi aramaz kutu bilgisini açıkcası bilmiyorum ellerinde hangisi var, hangisini gelip kuracaklar şeklinde bir diyalog oldu.

Özetle; İstanbul'da yaşayanlar Ağustos 10'u beklemesin yoğunluk olabilir, takımınızın maçını kaçırabilirsiniz. Örneğin Beşiktaş'ın maçı cuma günü zannediyorum bana da cuma günü kurulum sağlanacak. Her şeyi ucu ucuna yetiştirmekle uğraşmayın diye söylüyorum.

Kutu konusunda da benim yan apartmandaki arkadaşıma buradaki bayii DT 9104 HD kurmuş. Bakalım kısmet hangisi gelirse. Çok da takılmayacağım. Yayın kaliteli olduğu sürece çok problem değil.

N11'deki kampanya devam ediyor. 1. Sayfadaki linkten yeni kupon alıyorsunuz, satın alırken seçiyorsunuz 588-100 = 488 TL'ye hala alınabiliyor. İş Bankasına da 4*122 yaptırdım.

Geçen sene sırf Beinconnect'e sadece Fenerbahçe maçları için 460 TL gibi bir para ödemiştim ve maçlar geriden kalıyordu, derbilerde takılıyordu, bir çok problem oluşabiliyordu. Aynı fiyata şimdi kutulu olarak alıyorum. Fiyat bence iyi. İnşallah sorunsuz şekilde tamamlanır benim ve herkes için.

Detaylı yazdım bazı arkadaşlar sayfaları okumak yerine sadece soru sorabiliyorlar :)

Kampanyanın ne kadar uygun olduğunu çok güzel açıklamışsınız.

Bu arada kampanyanın SON GÜNÜ: 10 Ağustos Salı Günü Saat 23:59.

Almayı düşünen arkadaşlar için bu kampanyayı kaçırmamasını tavsiye ediyorum. Kampanya sonrası paketin fiyatı çok fazla zamlanacak.

• bugun cıhaz kurulumu yapıldı , 9104 cıhaz getırmısler cok takılmadım. kurulumu yapan kısıye hedıye paketlerı tanımlamasını rıca ettıgımde ınternet uzerınden uyelık aldıgım ıcın kendısı tanımlarsa ucretlı olacagını ama musterı temsılcısını arayıp tanımlatırsa ucretsız olacagını belırttı. akabınde hemen musterı temsıcısını arayarak durumu ızah ettım hemen talep olusturdu . onlıne ıslemler ıcın telefon numaram kayıtlı gozukmuyor uyarısı alıyordum onuda sordugumda aktıf olmadıgı ıcın bu uyarı aldıgımı belırttı , onuda aktıf hale getırdı. hem onlıne ıslemler hemde beınconnet sıfresının aynı oldugunu ılettı. kurulumu gelen kısı ıle sohbet ederken talep fazlamı seklınde sorudugumda yetısemıyoruz normalde ertesı gunu gelıp kurulum yapıyorduk ama sımdı en erken 2-3 gun oluyor dedi. (yer trabzon) fiyat olarak ne kadara aldıgımı sordu 488 tl dedıgımde bayıde kı fıyattan 100tl daha uygun. Sirket ne kazanıyor anlamıyorum 70tl de bıze kurulum ııcn odeme yapıyorlar %10 aldıgınız sıteye odeme yapıyorlar amacları seneye uyelıgınızı devam ettırmek dıye dusunuyorum seklınde yorum yaptı

• Mevcut üyeyim. Önce mh'yi arayıp teyit ettim olur size tanımlayabiliriz dediler. Sonra n11'den paketi aldım ardından da bayii aradı mevcut üyelere olmaz siparişi iptal edin dedi. Şimdi mh'yi aradım kayıt oluşturdum kayıtlar dinlenecek. Siparişi de iptal ettim n11'den. Akşam akşam gereksiz aksiyon çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde değilsek bein connect de dahil mi bu fiyata , yani evde yayın kapatıp cepten izleyebilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 9 Ağustos 2021; 19:28:23 >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Evet, ister uydu, ister beinconnect üzerinden izleyebilirsiniz.

• Trendyol’dan alıp 2. Takım ve ilk ay sporun yıldızı bağlatabilen oldu mu?
    Şartlarda yazmamışlar

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.