< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 24 Temmuz 2021; 17:43:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (5. sayfa)
-
-
Evet, direkt mevcuttaki antenden gelen kabloyu Digi kutusuna takacaklar. Ve HD kanallar var tabi ki.
-
Bedava olsa izlemem vakit kaybıquote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
Bu berbat lige aylık en fazla 10tl verilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Balotelli gibi bir Aslan parçası gelmiştir :)
Kırmızı kart Rekoru kıracaktır. Aslında bu sezon çok zevkli geçecektir ben inanıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 20 Temmuz 2021; 23:29:39 >
Bir o yetmez bir de ibra geleydi tadından yenmezdi.Gerci bu arkadaş çok hakem de döver tahminim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turksat uyumlu mu acaba bilen var mı?
Bir de 2 sene önce iptal ettim digiturku, şimdi yrarlandırırlar mı?
Normal digi ile aynı istersen Türksat istersen eutelsat kurdurabiliyorsun.eski üyeliğin üzerinden 3 ay geçtiyse sorun olmaz
Teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sporun yıldızını bekliyoruz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdRenaLime488 i 12 ye böl bakam kaç çıkıyor
Lig tatili var ara dönemleri düşünce 50 tl ye denk geliyor
En az 2-3 aya Lig arası oluyor.
hocam siz digiturkü aradığında size 8 aylık taahhüt sunuyorlar mı? aylık 41 e geliyor niye uzatıyorsunuz anlamıyorum
Hocam tuttuğunuz takımın haftada 2 saat maçı olacak. Sizin hesaba göre aylık 500 liraya geliyor
Benim n11 hesabından alsam babamın adrese ve adına kurdurabilir miyim acaba? Benim zaten var
Sipariş geçtim ben de şimdi. Fiyat gayet makul bence. Takılma yok, görüntü sağlam, bu fiyat varken alternatiflere 100-200 daha aşağı verip bazı zamanlarda eziyet çekmeye gerek yok.
-
Evet
beyler beinsports'da her maçı istisnasız 4k kalitede izleme imkanı var mıdır acaba? televizyon 4k özellikli olsa ve decoder'de destekleyenini alsak her maçı 4k kalitede izleyebiliyor muyuz?
-
Sanırım haftada 1 maç 4k veriyor
hocam e-devlet üzerinden iptal işlemi yapılıyor ve eski sistemdeki fax sürecinden çok daha hızlı ve sağlıklı. geçen yıl başında iptal talebi göndermiştim sorunsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X