Digitürkplay 2 sezon 1 arada paketini satın almayı düşünüyorum, keza ilk 3 takım için son maçlar çok önemli ve dikkatini çeken arkadaşlar olabilir diye yazmak istedim. 1 adet FB'li ve 1 adet GS'li arkadaş ile ortaklaşa alabiliriz. Eğer varsa isteyen Bursa veya diğer takım arkadaşları da neden olmasın
İletişime geçmek isteyen pm'den ulaşabilir.
2013'ün kalan maçları ve 2013-2014 sezonunun tüm maçları 320 TL. 3'e bölersek ortalama 107 TL ye iki sezon izlemiş oluruz.
Not: 18+ ve forumda geçmişi olan bir arkadaş olması tercihimdir.
2 kişi aynı anda izleyebiliyor mu hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: chilekesh-13
2 kişi aynı anda izleyebiliyor mu hocam?
Maalesef, o nedenle herkes kendi takımını izleyecek. Derbilerde ise bu sezon için kişsel olarak anlaşmak gerekir, özellikle FB'li ve GS'li için. Onun dışında diğer sezon ev sahibi olan izler, yanı sezonun yarısında biri, diğer yarısında diğeri izler ve adil olur.
Bu olayın tek handikapı derbilerden birinin kaçması. E zaten evinde dijitürk olmayan sürekli dışarıda izliyorsa, bu fiyata +1 derbi fiyatı eklense bile fazla fazla uygun oluyor yine.
Üstteki mesaja ek olarak, yanlış ifade etmişim. Bir derbi derken; mesela ben Beşiktaşlı olarak bir GS-BJK ve birde FB-BJK maçını izleyemeyeceğim. 2 derbi yapar haliyle
Bir ek daha, benim için 1 kişide yeterli. Yani Fenerli bir arkadaş veya Galatasaraylı, derse ben bu iki takım arasındaki derbileri kaçırmak istemiyorum, 2 ortakta uygun benim için. Bilginize.
Bu sistem yeterince sağlıklı mı ki? Yani görüntü kalitesi nasıl, büyük derbilerde izleyememe sorunu oluyor mu hocam yoğunluktan dolayı?
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Bu sistem yeterince sağlıklı mı ki? Yani görüntü kalitesi nasıl, büyük derbilerde izleyememe sorunu oluyor mu hocam yoğunluktan dolayı?
2 yıldır kullanıyorum.Götüntü kalitesi gayet iyi.Donma vs takılma diye bişey yok.Tabi internet hızınada bağlı. Bende hep ortaklaşa bi Fenerliyle aldım.Ama ortak alıcaksanız tanıdğınız kişiyle alın bence
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Gayet mükemmel diyebilirim. Forumda sıcak fırsatlarda genel bir konusu var, son sayfalarını okursanız herkes olumlu görüş belirtmiş. Kendi görüşüme gelirsek, halihazırda premium hesaptan Beko BL ve Premier L. takip ediyorum. 8 mb ama sıkıntılı internetimle dahi cam gibi görüntü alıyorum. Aynı şekilde Lig TV ve diğer yayınlarda öyle.
Şahsi görüşüm mükemmel. Özellikle son yeni sisteme geçişlerinden sonra mükemmel, o sebeple güncel yorumları takip edin.
LigTV'den bir görüntü ekleyeyim, aynı zamanda ben bu işlemleri mümkün olursa gün içerisinde bitirmek istiyorum ama şayet şüphe duyan varsa görüntüden, yarın ki İngiltere maçları için şifre veririm, girer izler ve ona göre karar verirsiniz. Tabii bu durum birkaç kişiyle sınırlı
arkadaşlar ben gs liyim ve bjk li ortağım var.kişi başı 87 tl ye 3 ortak olacak şekilde fb li veya ts li arıyorum.eğer ikisini bulursam ve 4 ortak olursak fiyat 65 tl ye düşecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme