Şimdi Ara

DIGITURKPLAY 2014-15 SEZONLUK PAKET KAMPANYALARI(1200 KBPS DAHİL)! SORU-CEVAP BÖLÜMÜ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
11
Favori
184.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım yurtdışından alamıyoruz bu paketi.
    Alsak bile izleyemeyiz???
    Var mı bilgisi olan

yurt dışı satışlarıda mevcut hemde daha fazla kanal seçeneği ile.

Hocam çok daha pahalı yurtdışı Fiyatları.

ne kadar mesela bilginiz var mı?

180 Euro olmması lazım hocam

Kanal sayısı, kalitesini ve avrupa ekonomisini baz aldığımızda, Türkiye'ye kıyasla bence normal. Şu an 300 tl civarında ve daha az kanal seçeneğiyle satışta Türkiyede bile.

İyi diyorsunda hocam 180 euroya tr de normal lig tv uydu yayını alıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aldim 229 liralik paketten arkadaştan allah razi olsun.fakat premiumu işaretlemedim ben.lig TV yi mac listesinden tiklayinca izliyorum.bu hep sürecek mi

• FB li ve GS li Ortağız
    BJK li veya TS li ortak olmak isteyen varsa pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

Bende aldim 229 liralik paketten arkadaştan allah razi olsun.fakat premiumu işaretlemedim ben.lig TV yi mac listesinden tiklayinca izliyorum.bu hep sürecek mi

Canlı destekden premium kod talep edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: mateach

Bende aldim 229 liralik paketten arkadaştan allah razi olsun.fakat premiumu işaretlemedim ben.lig TV yi mac listesinden tiklayinca izliyorum.bu hep sürecek mi

Canlı destekden premium kod talep edin.

ettim 3 gun içinde gelir dediler teşekkür ederim ilginiz için
  • Digiturk play a ilk defa abone olmama rağmen sizin yazdıklarınız doğrultusunda 289 tl ye kampanyalı süper paket(euro Leaguedahil) 1200k satın aldım.hiçbir sıkıntı olmadı.şu an lig tv yi 1200 k HD olarak izliyorum. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200k üyeliğime Beşiktaş'lı arkadaş arıyoruz.

Öncelik istanbul ve üniversite öğrencisi arkadaşlarındır.
  • Beyler iyi hoş ortak falan olup bütçeyi düşürüyorsunuzda, maçlar son haftalarda aynı zamanda başlayınca nasıl olacak. Hadi 2 ortak olunsa 1 hafta aralıkla izlersiniz diyeceğim ama gs, fb, bjk, ts allah ne verdiyse ortak olup sonrada verimli kullanabilmek biraz zor gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk Play 2014-2015 Sezonu için 1200 Kbps paket satın aldım.
    beşiktaşlıyım,
    konyada memurum,
    galatasaray ve fenerbahçe maçlarını izlemek isteyenlere iki takımı birden 200 TL'ye satıyorum.
    6 ay premium üyelik de hediye verdiler. diğer liglerde izlenebilir.
    tercihim konya içinden olması..
    iyi günler.
  • 6 ay premium hediyesinin süresi bitince otomatik olarak karttan çekilecektir diyor, 6 ay sonra premiumu iptal edemiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 26 Ağustos 2014; 10:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

6 ay premium hediyesinin süresi bitince otomatik olarak karttan çekilecektir diyor, 6 ay sonra premiumu iptal edemiyor muyuz?

canlı yardımdan iptal edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avon Barksdale

quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

6 ay premium hediyesinin süresi bitince otomatik olarak karttan çekilecektir diyor, 6 ay sonra premiumu iptal edemiyor muyuz?

canlı yardımdan iptal edebilirsiniz

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilee

Beyler iyi hoş ortak falan olup bütçeyi düşürüyorsunuzda, maçlar son haftalarda aynı zamanda başlayınca nasıl olacak. Hadi 2 ortak olunsa 1 hafta aralıkla izlersiniz diyeceğim ama gs, fb, bjk, ts allah ne verdiyse ortak olup sonrada verimli kullanabilmek biraz zor gibi duruyor.

Ev sahibi izler yada aralarında anlaşırlar zor birşey değil
  • Digiturk'ün web sitesi cinnet geçirtti. Şifremi hatırlattan sms onay kodu bir türlü gelmiyor, yeni üyelik açayım diyorum onda da yine sms'e bağlıyor. Yani ne eski üyeliğimi aktif edebiliyorum ne de yeni üye olabiliyorum. Nasıl iştir anlamadım, kaç gündür bununla uğraşıyorum...

• Allah razı olsun daha kaliteli ve 6 ay hediyeli paketi 50 lira ucuza aldım sayende hocam
  • Merhaba arkadaşlar,
    Az önce online destekten bir arkadaşlar görüştüm, link aktif ise satın aldığınızda sorun olmayacaktır dendi. Ancak almaya başladığımda detaylarda 1200 kbps ya da 800 kbps diye belirtmedikleri için güvenemiyorum. Bugünlerde alan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilir mi? Yani 1200 kbps olarak mı görünüyor diye.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digital Platform

Merhaba arkadaşlar,
    Az önce online destekten bir arkadaşlar görüştüm, link aktif ise satın aldığınızda sorun olmayacaktır dendi. Ancak almaya başladığımda detaylarda 1200 kbps ya da 800 kbps diye belirtmedikleri için güvenemiyorum. Bugünlerde alan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilir mi? Yani 1200 kbps olarak mı görünüyor diye.

Teşekkürler

Hangi paketin sayfasına girerseniz girin satın al butonuna tıklamadan önce net bir şekilde yayın kalitesi değeri yazmaktadır.(Yüksek kalite paketin sayfasında 1800k diye yazmasa da "yüksek kalite" yazan tüm paketlerde süper lig maçları 1800k kalitede sunulmkatadır.) Satın Al sayfasına girdiğinizde herhangi bir detay yazmıyor olması endişelendirmesin sizi. İlk mesajda link verilmiş tüm paketler an itibariyle günceldir ve karşısında yazan paket kalitesiyle uyumludur. Gönül rahatlığıyla paketinizi satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanber -- 27 Ağustos 2014; 1:20:42 >

• Fbliyim . 1200 luk paketi aldim. Gs li ortak araniyor.

• canlı destekten görüştüm kampanya sona erdi dedi. ancak link hala aktif. bizi mi yiyor anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nouma16

canlı destekten görüştüm kampanya sona erdi dedi. ancak link hala aktif. bizi mi yiyor anlayamadım.

Canlı Desteği boşverin, alabiliyorsanız alın onlara kalsa kampanyadan sadece 1200K yayın sahibi olanlar yararlanabiliyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.